Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 101 dagen geleden)
Bedrijf:

Feestelijk welkom voor Milner Browne vanuit heel Europa

IIS Group heeft maandag haar geplande naamswijziging in Milner Browne afgerond. De pan-Europese onderneming verwelkomt een nieuw tijdperk waarin, door middel van excellente innovatie, betaalbare toepassingen voor ambitieuze bedrijven voorrang hebben.

Na de onthulling van de details van de rebranding tijdens de SAP Business One Innovation Summit in Dublin, september jl., heeft Morgan Browne, Chief Executive van Milner Browne, de nieuwe onderneming via de nieuwe aanpak geadresseerd aan het personeel.

“Milner Browne komt voort uit mijn twee familienamen. Familiewaarden zijn de kern van onze principes en ik vind dat onze nieuwe bedrijfsnaam onze cultuur en onze mensen weerspiegelt. Milner Browne vertegenwoordigt onze ervaren teams en erkent dat we zonder hen niet kunnen innoveren en oplossingen van wereldklasse kunnen leveren aan MKB-bedrijven in heel Europa.” aldus Morgan Browne.

“Ons team SAP Business One experts is erop gericht de beste oplossingen te bouwen om de innovatiegrenzen te verleggen en met de applicaties bedrijven te helpen processen helder te krijgen en te vereenvoudigen.

Met Milner Browne zet ik mijn naam en reputatie onder wat IIS Group was. Het is een fantastische reis geweest, sinds ik de organisatie overnam in 2008. Vandaag is een nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis. De verandering in Milner Browne onderstreept onze voortdurende inzet om ondernemingen in heel Europa te helpen beter zaken te kunnen doen.”

Op kantoren van Milner Browne in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Polen is de rebranding maandag gevierd. De SAP Business One partner, die inmiddels meer dan 400 oplossingen heeft geïmplementeerd, zal de introductie van Milner Browne markeren met een aantal innovatieve manieren om klanten te helpen het meeste uit hun software te halen.

Dit omvat onder meer de lancering van Surfer Mobile, een nieuwe revolutionaire mobiele applicatie die het organisaties mogelijk maakt toegang te krijgen tot hun SAP Business One oplossing en gegevens vanaf ieder mobiel apparaat voor slechts € 10 per maand, per gebruiker. Daarnaast wordt de Milner Browne Academy geïntroduceerd, een gratis leerprogramma voor klanten om hun SAP-kennis te verbeteren.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie

Over Milner Browne:

Milner Browne biedt business management software, diensten en ondersteuning aan kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ondersteunen en ontwikkelen van SAP Business One, de toonaangevende ERP-oplossing met meer dan 42.000 klanten over de hele wereld.

Het bedrijf combineert industrie-expertise en bekroonde klantenservice met flexibele SAP Business One-oplossingen om lange termijn waarde te leveren aan bedrijven in heel Europa. Milner Browne is SAP Gold Partner en één van Europa’s meest toonaangevende SAP Business One VAR's, met meer dan 400 succesvolle implementaties tot nu toe.

Speciaal ontworpen om verbeterde functionaliteit te bieden, is het Milner Browne B1 Apps assortiment ontwikkeld. De B1 Apps bieden industrie-specifieke tools aan SAP Business One gebruikers teneinde een nog betere integratie, zichtbaarheid en controle te bewerkstelligen.

Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.milnerbrowne.com
Laatste van Milner Browne  
Feestelijk welkom voor Milner Browne vanuit heel Europa
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 101 dagen
Milner Browne contact  

Logo Milner Browne

  +31 (0) 207 946 682
  info@iisgroup.eu
  www.milnerbrowne.com
Milner Browne sociaal  


Milner Browne tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl