Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 98 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

ZyXEL WAH7706 WiFi LTE router ondersteunt mobiele gebruiker

Mobiele gebruiker altijd online met ZyXEL WAH7706 wifi LTE router van broekzakformaat

Hoofddorp, 3 november 2015 -  ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecom oplossingen, introduceert de ZyXEL WAH7706 mobiele WiFi LTE router. Deze mobiele router is klein van formaat en kan gebruikt worden als persoonlijke hotspot. De ZyXEL WAH7706 is ideaal voor mobiele gebruikers, zakelijke reizigers en vakantiegangers die onderweg via een 4G netwerk een eigen wifi-netwerk kunnen opzetten met hoge datasnelheden.

De ZyXEL WAH7706 weegt inclusief de batterij slechts 125 gram en past gemakkelijk in een broekzak. De router ondersteuntmobiele devices die werken met 2G, 3G, 4G (LTECAT6). Daarnaast biedt de router dual-band wifi (IEEE 802.11ac) waardoor gebruikers altijd voorzien zijn van snelle wifi-connectiviteit. De persoonlijke hotspot ondersteunt tot 32 verschillende devices zoals smartphones, notebooks, tablets en smartwatches.

Plug & Play en carrier aggregation technology
De ZyXEL WAH7706 is ideaal voor het opzetten van een draadloze verbinding die 4G netwerken ofwel LTE (Long Term Evolution) ondersteunt in hotelkamers, conferentiecentra of vergaderruimtes. De compacte mobiele router maakt snel online connectie en biedt gebruikersgemak dankzij het innovatieve ‘plug & play’ design. Het apparaat ondersteunt carrier aggregation technology voor het stapelen van frequenties waardoor datacapaciteit en snelheid toenemen. De WAH7706 ondersteunt hierbij diverse bandbreedtefrequenties die wereldwijd worden gebruikt zoals LTE 3, 7, 8, 20, 28, 38 waardoor de gebruiker vrijwel overal wifi heeft met hoge datasnelheden tot 300Mbps. Dankzij deze geavanceerde netwerkperformance krijgt de gebruiker beschikking over een snelle draadloze wifi-hotspot voor het surfen op internet, het delen van bestanden en het streamen van media, zoals YouTube video’s.

Lange tijd online
De ZyXEL WAH7706 blijft lang doorwerken dankzij de een energiezuinige oplaadbare 2800mAh lithium polymeer batterij. Deze accu kan op elk moment opgeladen of verwisseld worden voor een nieuw opgeladen exemplaar.

De ZyXEL WAH7706 LTE portabele router ondersteunt 2,4 en 5 GHz frequentiebanden en dual band fast switch wifi, met een energiebesparende modus. De duurzame WAH7706 raakt daardoor nooit oververhit en gaat daarom voor een lange tijd mee, aldus Peter Bos, Head of Channel bij ZyXEL Benelux: “Met de ZyXEL WAH7706 willen we mobiele gebruikers en (zaken)reizigers ondersteunen met een lichtgewicht snelle 4G/TE router die een lange batterijduur heeft, in welk deel van de wereld zij zich ook bevinden. Dat wordt mogelijk gemaakt dankzij het innovatieve multi-band ontwerp van de WAH7706, waardoor mobiele gebruikers en reizigers altijd online kunnen zijn.”

Over ZyXEL
ZyXEL Communications BV is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijke gebruikers en consumenten. Voor hen maakt het bedrijf internet toegankelijker met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, E92plus, Ingram Micro en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, Deltalink, Exertis Go Connect en Valadis. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl

Voor meer informatie voor de pers of test exemplaren
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online te vinden.
Laatste van Zyxel  
Digitale nomaden blijven binnen de landsgrenzen

Zyxel vereenvoudigt licentiebeheer met Circle-platform

Zyxel Nebula lanceert meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 98 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl