www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 99 dagen geleden)
Bedrijf:

Tilaa – ISO 9001, ISO 27001 en PCI DSS certificeringen verlengd

Tilaa, de IaaS provider uit Woerden, maakt bekend dat de certificeringen voor zowel ISO9001, ISO27001 als PCI DSS zijn verlengd. Daardoor voldoet het bedrijf maximaal aan de eisen die de veeleisende professionele klanten stellen.

De verlenging van de drie certificaten toont aan dat kwaliteitsmanagement en klanttevredenheid bij Tilaa van hoog niveau zijn en dat men dit, conform ISO 9001:2008, blijft verbeteren. ISO 27001:2013 voor alle hostingservices geeft aan wederom is vastgesteld dat Tilaa alle maatregelen heeft getroffen om processen en data maximaal te beveiligen. PCI-DSS 3.1 tenslotte betekent dat Tilaa voldoet aan de strenge eisen die de Payment Card Industry stelt aan het omgaan met betaalkaart transacties en de gegevens van de kaarthouders.

Sterke groei
De hoogwaardige dienstverlening en de volledige transparante kostenstructuur heeft het bedrijf de afgelopen jaren geen windeieren gelegd. De groei van het aantal klanten uit binnen- en buitenland is aanzienlijk, zowel bedrijfsleven, overheden als not-for-profit organisaties weten de weg naar Tilaa steeds beter te vinden.

Gerben van de Ven, medeoprichter van Tilaa: “Wij merken dat de vraag naar goede IaaS diensten blijft toenemen. Bedrijven en instellingen zijn op zoek naar IaaS die aan vier eisen moet voldoen: uitstekende kwaliteit, eenvoudig zelf te beheren en zowel transparante als scherpe prijsstelling. Ons aanbod, waarmee we op de Nederlandse markt top of class zijn, voldoet exact aan die eisen.

Dat de drie certificeringen verlengd zijn zien we in de eerste plaats als het onafhankelijk bewijs dat die claim terecht is. Minstens zo belangrijk is dat onze klanten ervan uit kunnen blijven gaan dat ons IaaS platform de perfecte basis is waarop zij diensten kunnen ontwikkelen en aanbieden.”

100% Nederlands als USP
Een extra reden voor de groei ligt in het feit dat Tilaa een Nederlandse organisatie is en het gebruik maakt van twee fysiek gescheiden Nederlandse datacenters. Tilaa merkt door het aantal vragen over de fysieke locatie van datacenters en de onderliggende infrastructuur dat steeds meer ondernemingen zich bewust zijn van de voordelen die een 100% Nederlandse footprint biedt. Die belangstelling is er niet alleen bij Nederlandse bedrijven. Een substantieel deel van de omzet wordt gerealiseerd door het leveren van IaaS diensten aan buitenlandse ondernemingen. Tilaa is daarmee een van de weinige dedicated cloudproviders in Nederland die vanaf de start een internationale focus heeft.

Focus en kwaliteit levert tevreden klanten
Klanten kiezen specifiek voor Tilaa omdat het een professionele organisatie is waar kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel staan.

Remco de Boer, CTO van XL&Knowledge: “Wij maken gebruik van het IaaS platform van Tilaa, daarop hebben wij ons WikiXL-platform als SaaS-applicatie neergezet. Een deel van het beheer besteden we uit aan Tilaa. Voor ons is Tilaa dus zowel leverancier van de IaaS als de aannemer voor het beheer. Onze klanten komen uit de publieke als de private sector en stellen natuurlijk eisen. Een daarvan is dat we voldoende beveiligingsmaatregelen treffen en dat ook kunnen aantonen. Dat betreft niet alleen ons deel, maar de hele keten.

Doordat we zaken doen met Tilaa, dat onder andere ISO 27001 gecertificeerd is, laten we de klanten zien dat ook voor de onderste laag in de keten veiligheidsmaatregelen zijn getroffen. Klanten, maar ook partners, weten zo dat er voldoende waarborgen zijn dat gegevens op een veilige manier worden opgeslagen en verwerkt. Het wordt steeds meer van ons verlangd dat onze partners aan dergelijke kwaliteitseisen voldoen en dat is logisch. Voor ons is het feit dat de certificeringen van Tilaa zijn verlengd vooral een extra bevestiging dat wij zaken doen met een partij die van de hoed en de rand weet.”

Ambitie en toekomst
Tilaa is uiteraard verheugd dat de certificeringen weer zijn verlengd, maar weet ook dat certificering geen doel op zich is. De ambitie is de dienstverlening steeds verder te verbeteren en tot absolute top van de IaaS aanbieders in Europa te behoren. Gelet op de groei van het aantal klanten en de hoge klanttevredenheid ligt het bedrijf daarvoor goed op koers.


Noot voor de redactie:

Over XL&Knowledge 
XL&Knowledge is een dienstverlener op het vlak van semantiek en kennismanagement, voortgekomen uit ArchiXL, een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van enterprisearchitectuur. De diensten van XL&Knowledge zijn ontstaan als interne methoden en tooling van ArchiXL en hebben hun werking daar in de praktijk bewezen. Het WikiXL-platform van XL&Knowledge helpt organisaties belangrijke kennis beter toegankelijk te maken dan mogelijk is met traditionele documenten en wiki's. Met de semantische technologie wordt vastgelegde kennis voor elke doelgroep op een eigen wijze beschikbaar gemaakt, zonder dat daar extra beheer voor nodig is. XL&Knowledge biedt het WikiXL-platform aan als cloud-oplossing tegen vaste kosten per maand. Klanten hebben zelf geen zorg voor beheer. Het WikiXL-platform wordt onder meer gebruikt door ministeries en uitvoeringsorganisaties, gemeenten, organisaties in de zorg, het onderwijs, de retail en financiële instellingen.

Over Tilaa
Tilaa is een Nederlandse cloud hosting provider en is gespecialiseerd in het bieden van Infrastructure as a service (IAAS)-diensten aan bedrijven. In 2008 hebben Dennis Krul, Ruben Kerkhof en Gerben van de Ven Tilaa opgericht met de visie een simpel, snel en transparant gevirtualiseerd cloud-platform te bieden. De provider is gevestigd in Woerden, heeft een eigen netwerk en maakt gebruik van uitsluitend Nederlandse datacenters in de buurt van Amsterdam. Hiermee valt het Tilaa enterprise cloud-platform niet onder de Amerikaanse Patriot Act wetgeving. Tilaa maakt hosten flexibel en betrouwbaar door een transparant kostenmodel en maandelijks opzegbare contracten te combineren met een hoge bedrijfszekerheid en beveiligingsgraad. Gebruikers van de Tilaa-cloud kunnen 24 uur per dag, zonder menselijke interventie infrastructuur direct uitrollen en beheren. De API maakt het mogelijk de IAAS-diensten die Tilaa biedt volledig te integreren in eigen systemen. Tilaa gebruikt KVM (Kernel-based Virtualisation Machine) om zijn servers te virtualiseren en host server infrastructuur voor duizenden bedrijven in het MKB en het grootzakelijke segment. Meer informatie over Tilaa is te vinden op www.tilaa.com.

Contactgegevens

Gerben van de Ven : +31 (0) 85 – 2100 504
e-mail: gerben@tilaa.com
Website: https://www.tilaa.com
Facebook: tilaavps
Google+: +Tilaa
LinkedIN: www.linkedin.com/company/tilaa
Twitter: @tilaavps
Laatste van Tilaa B.V.  
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

Tilaa – ISO 9001, ISO 27001 en PCI DSS certificeringen verlengd

Tilaa behaalt twee ISO-certificaten en PCI-DSS accreditatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 99 dagen
Tilaa B.V. contact  

Logo Tilaa B.V.

  +31 (0)85 2100-500
  pr@tilaa.com
  www.tilaa.com/nl
Tilaa B.V. sociaal  


Tilaa B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl