www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1476 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Exposanten onthullen innovatieve IT-oplossingen

Onder andere DearBytes, UBM, TellTales, E-quipment, NETGEAR en Fujitsu tonen innovaties op het gebied van Computing EverywhereUtrecht, 2 november 2015
Exposanten van de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event presenteren ook dit jaar weer innovatieve oplossingen op het gebied van onder andere Cloud Computing, Cyber Security en Enterprise Mobility. Op 4 en 5 november 2015 krijgen bezoekers uitgebreide informatie en hebben zij de kans om de oplossingen live te ervaren in de Jaarbeurs in Utrecht. Zes exposanten geven alvast een klein voorproefje.

DearBytes ontrafelt netwerkgeheimen met livedemo’s
Iedereen kent het belang van netwerkbeveiliging. Maar wat speelt zich daar werkelijk af? Het blijft voor velen een black box. Neem een uniek kijkje in onze black box tijdens Infosecurity.nl 2015 en kom meer te weten over DearSOC. DearSOC van DearBytes monitort het netwerk van haar klanten 24x7. Op de beurs ervaren bezoekers op een interactieve manier hoe dit in zijn werk gaat. Daarnaast zijn er Blue vs Red livedemo’s. Het Red Team laat zien hoe een realistische aanval op het netwerk wordt uitgevoerd. Hierbij ziet de bezoeker hoe een aanval wordt opgezet en hoe de aanvaller, nadat hij toegang heeft gekregen, verder zoekt naar informatie. Vervolgens laat het Blue Team zien hoe zo’n aanvaller op basis van gedrag is te detecteren. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.
Standnummer: 01.B136

UBM: introductie nieuwste versie AdRem Software en speciale korting
ICT-omgevingen managen en onderhouden kan lastig zijn en veel tijd kosten. United Business Machines (UBM) helpt klanten hierbij met behulp van innovatieve softwareoplossingen. Op Infosecurity.nl introduceert UBM de nieuwste versie van AdRem Software: het NetCrunch network monitoring system. Daarnaast biedt UBM als partner van DriveLock aan bezoekers van de beurs een speciale korting van dertig procent op vaste-schijfversleuteling van DriveLock voor laptops en desktops. DriveLock biedt gebruikers een ‘no-back-door-garantie’, ondersteuning van Windows-wachtwoorden, smartcards, tokens, single sign-on en eenvoudig en centraal beheer.
Standnummer: 01.A135

TellTales toont nieuwste oplossingen en onthult nieuwe logo’s en websites
Onlangs sloot TellTales Consulting – als betrouwbare partner voor Customer Service Improvement, Knowledge Management en Knowledge Security – een strategisch partnership met Watchful Software. Daarom besloot de onderneming haar activiteiten rondom databeveiliging onder te brengen in een nieuwe zusteronderneming: TellTales Security B.V. (i.o.). Op de beurs toont TellTales Consulting de nieuwste oplossingen van Watchful Software en RightsWATCH: de bekroonde databeveiligingoplossing en het vlaggenschip van Watchful Software. Daarnaast onthult het bedrijf de nieuwe logo’s en websites van TellTales Consulting en TellTales Security.
Standnummer: 01. E164

E-quipment demonstreert nieuwe, draagbare oplossingen
De opgelopen schade door diefstal van data kan enorm groot zijn en tot faillissement leiden. De zwakke plek is vaak data die wordt opgeslagen op USB-sticks of portable harddrives. E-quipment levert oplossingen waarmee digitale gegevens op een uiterst veilige manier kunnen worden opgeslagen en meegenomen. Op Infosecurity.nl presenteert het bedrijf datAshur Pro: een nieuwe, ultraveilige flashdrive waarmee gevoelige data-informatie is uit te wisselen. Deze is speciaal ontworpen voor bedrijven en overheden die werken met zeer vertrouwelijke data. Hiermee garandeert E-quipment de meest veilige data-encryptie en beveiliging ter wereld.
Standnummer: 01.E141

NETGEAR introduceert Business Central Wireless Manager
NETGEAR introduceert de Business Central Wireless Manager: een uniek cloud-based managementplatform waarmee een compleet wifi-netwerk op afstand te beheren is. En dat vanuit één overzichtelijke console op elk device. NETGEAR heeft jarenlange ervaring met het aanbieden van wireless netwerken, met name in branches als educatie, zorg en logistiek. Hierbij zijn NETGEAR’s Wireless Controllers een van de belangrijkste assets. Doordat een controller voor mkb-ondernemers echter vaak een te grote investering blijkt, kiezen zij vaker voor verschillende access points. Maar met de nieuwe Business Central Wireless Manager bedient NETGEAR zowel de grotere bedrijven die werken met controllers, als de kleinere die werken met access points. Dus eigenlijk de beste oplossing voor elk wireless netwerk zonder hoge investeringen. Op Storage Expo ontdekken bezoekers wat Business Central Wireless Manager voor hun organisatie kan betekenen.
Standnummer 01.A068

Fujitsu toont toegevoegde waarde voor bedrijven
Ontzorgen van de klant en het leveren van een maximale bijdrage aan zijn bedrijfsresultaat door middel van storageoplossingen zijn belangrijke doelstellingen voor Fujitsu. Op Infosecurity.nl laat het bedrijf zien hoe die bij klanten kunnen zorgen voor substantieel meer performance. Doordat Fujitsu gelooft in de betrouwbaarheid van haar eigen storageproducten, krijgen klanten drie jaar gratis support op de ETERNUS DX8000-lijn – die bestaat uit onmisbare tools voor de inzet bij IoT-toepassingen.
Standnummer: 01. B038


Whitepapers en andere informatie over deze exposanten vindt u op de websites van Storage Expo, Infosecurity.nl en The Tooling Event.

##

Over Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden gelijktijdig plaats op 4 en 5 november 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Via seminars, keynotes en casestudy’s verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s. Met deze editie als overkoepelend thema ‘Computing Everywhere’. Gratis registreren voor dit evenement is mogelijk op de website van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. De beurs is geopend op 4 en 5 november 2015 van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs onlineplatforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Voor meer informatie
LVTPR
Nienke Geudeker / Gijs van Beek
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl
Eerder van Jaarbeurs  
30 okt 2019 Microsoft en Mendix winnen twee Computable Awards 2019

22 okt 2019 Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

31 okt 2018 Microsoft grote winnaar Computable Awards 2018
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1476 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Jaarbeurs contact  
Logo Jaarbeurs
  030 295 59 11
  info@jaarbeurs.nl
  www.jaarbeurs.nl
Jaarbeurs sociaal  
Jaarbeurs tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau