www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 118 dagen geleden)
Bedrijf:

COMPAREX en BLAUD slaan handen ineen op het gebied van Enterprise Mobility Management

Amsterdam, 2 november 2015 - COMPAREX en BLAUD gaan een officiële Enterprise Mobility Management (EMM) samenwerking aan. Beide organisaties zijn al langer actief in de Mobility markt. Met de nieuwe samenwerking zijn zij in staat om organisaties een totaalpakket aan te bieden en verder te helpen met hun Mobility strategie.

Enterprise Mobility Management assessment
Onderdeel van de samenwerking tussen COMPAREX en BLAUD is een nieuwe dienst die gezamenlijk ontwikkeld is; het Enterprise Mobility Management assessment. Middels een aantal interviews met stakeholders en een visieworkshop  wordt inzicht verkregen in de wensen, eisen en kaders waaraan de EMM oplossing moet voldoen. Deze aanpak heeft ten doel om een organisatie brede visie te vormen omtrent mobiel werken, en zodoende draagvlak te creëren binnen de organisatie. Het resultaat van het assessment is een adviesdocument en blauwdruk waarmee mobiel werken als onderdeel van de algemene organisatiestrategie wordt geïntegreerd. Dit assessment is ontwikkeld op basis van meer dan 12 jaar ervaring in de Enterprise Mobility Management en app development markt.

Door de krachten te bundelen kan een totaalpakket worden geboden, waarbij vanuit de organisatiedoelstellingen en functionele behoefte een advies wordt  COMPAREX en BLAUD versterken elkaar op het gebied van EMM, waarbij er een krachtige en unieke combinatie van consultancy en app development wordt gecombineerd met solution en licentiekennis.  Beide organisaties vullen elkaar perfect aan: “Als BLAUD constateren wij al jaren dat COMPAREX een betrouwbare partner is voor onze gezamenlijke klanten binnen bijvoorbeeld de overheid en de grootzakelijke markt. Door de samenwerking wordt het eenvoudiger om vanuit één partner diensten als EMM en app development te integreren. Door de samenwerking en bundeling van kennis kunnen wij organisaties nog beter begrijpen en passende adviezen geven als het gaat om mobiel werken,” aldus Tim de Vries, Sales Manager BLAUD.

Volledige ontzorging voor klanten in Mobility trajecten
Jeffrey de Heer, Teamleider Mobility bij COMPAREX: “De Enterprise Mobility markt is nog steeds volop in ontwikkeling. Bij veel organisaties merken wij dat er tal van vragen zijn op het gebied van Mobility en dat er behoefte is aan een sparringpartner die ze op de juiste weg helpt en volledig kan ondersteunen gedurende een traject. BLAUD is dé Mobility-specialist in Nederland en ik ben dan ook bijzonder trots dat we vanuit COMPAREX deze samenwerking concreet vorm hebben gegeven.  Nadat BLAUD en COMPAREX elkaar de afgelopen jaren steeds vaker in trajecten tegenkwamen, hebben wij nu de officieel de handen ineen geslagen. Wij zijn gezamenlijk in staat om onze klanten gedurende een Mobility traject volledig te adviseren en ontzorgen. Via het Enterprise Mobility Management assessment geven wij klanten inzicht in de wensen, eisen en kaders waaraan de Enterprise Mobility Management oplossing voor hun organisatie moet voldoen. Hiermee zijn wij  nog beter in staat om klanten bij de hand te nemen en hun uitdagingen op EMM-gebied te lijf te gaan.”  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
 
Over COMPAREX Nederland
COMPAREX Nederland is expert op het gebied van softwarelicenties en ondersteunt bij het advies, inkoop en beheer. Het team van Solution Advisors helpt organisatie bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door functionele- en technische vragen te vertalen naar passende technologische oplossingen. Dit doen wij aan de hand van thema’s als Hybrid Cloud, Security & Identity, Big Data & Analytics, Computing Everywhere en Software Asset Management.  Daarnaast begeleiden wij organisaties met de stap richting de Cloud. Dit doen wij aan de hand van inspiratie sessies, workshops, assessments en een bezoek aan ons Experience Center. www.comparex.nl

Over BLAUD
BLAUD is dé Full Service Enterprise Mobility specialist van de Benelux. Ruim 20 EMM en app development specialisten realiseren de mobiele ambities van uw organisatie. 

BLAUD is partner met de hoogste certificering van onder andere: Good Technology, MobileIron, BlackBerry, IBM, Microsoft, KPN en Samsung. BLAUD ontwikkelt apps voor alle relevante platformen (Apple iOS, Android, Microsoft en BlackBerry). BLAUD is onderdeel van de e-office groep dat is opgericht in 1991 en meer dan 24 jaar ICT ervaring heeft. Klanten van BLAUD zitten in allerlei segmenten zoals: beursgenoteerde multinationals, overheidsinstellingen als Ministeries, Gemeenten, advocatenkantoren, banken, retail etc. Voor u als klant betekent dit een specialist met meer dan 14 jaar mobiele ervaring dat leidt tot een voorspelbare manier van werken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Contact 

Celine Duinsbergen
Marketing Manager
COMPAREX Nederland
phone:  +31 (0)6 44 19 48 35
email:  celine.duinsbergen@comparex.nl
Laatste van COMPAREX Nederland  
COMPAREX erkend als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider!

COMPAREX in de top 10 van Best Workplaces 2018!

Marc Betgem benoemd tot Chief Sales Officer van COMPAREX AG
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 118 dagen
COMPAREX Neder.. contact  

Logo COMPAREX Nederland

  +31 20 711 48 00
  info@comparex.nl
  www.comparex.nl
COMPAREX Neder.. sociaal  


COMPAREX Neder.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau