www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 169 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Onderzoek van Unisys toont aan dat Europese organisaties lager scoren dan hun Amerikaanse collega's op het gebied van productiviteitsverhogende technologie

Onderzoek laat zien dat slechts 29% van de EMEA-organisaties een up-time van 99,9% of hoger heeft voor datacenters, desktop management tools en zakelijke applicaties

Schiphol-Rijk, 28 oktober 2015 – Onderzoek van Unisys Corporation toont aan dat Europese organisaties lager scoren dan organisaties uit de VS en Latijns-Amerika op het gebied van technologie die de werknemersproductiviteit ondersteunt. Deze bevindingen zijn afkomstig uit de Unisys People Computing Productivity Index, een benchmarking-tool waarvoor wereldwijd 450 IT-managers werd gevraagd naar de productiviteit van eindgebruikers.

De bevindingen laten zien dat slechts 29% van de respondenten in EMEA-landen een datacenter uptime van 99,9% of meer rapporteerde. Dit is lager dan wat respondenten uit de VS  (35%) en respondenten uit Latijns-Amerika (41,7%) rapporteerden, wat erop duidt dat Europese organisaties wellicht gevolgen ondervinden van de beschikbaarheid van IT-middelen die van cruciaal belang zijn voor de werknemersproductiviteit.

Europese organisaties scoorden ook lager dan organisaties in de VS en Latijns-Amerika voor wat betreft het realiseren van een uptime van 99,9% en hoger voor zowel desktop management tools (19,5%) en kritieke zakelijke applicaties (30,3%). EMEA-organisaties lieten echter wel relatief betere resultaten zien in een aantal andere categorieën. Zo scoorden ze bijvoorbeeld hoger ten aanzien van de tijd die het kost om apparatuur bij nieuwe werknemers op te leveren, waarbij 18,4% aangaf dat binnen een dag te doen, vergeleken met 11,9% in Latijns-Amerika en 16,7% in Noord-Amerika.

De Unisys People Computing Productivity Index is online beschikbaar, zodat IT-managers de productiviteit van de eigen organisatie kunnen vergelijken met collega's uit verschillende geografische regio's en sectoren.

“Deze benchmarking tool van Unisys helpt organisaties te bepalen of zij hun medewerkers wel de technologie bieden die ze nodig hebben. De initiële bevindingen laten een aantal verrassende lacunes zien, waar Europese organisaties zich bewust van moeten worden en waar ze actie op moeten ondernemen als ze willen dat hun organisaties zo productief mogelijk zijn,” zegt Robert Young, research director, ITSM & Client Virtualization software, bij IDC.

* De initiële benchmarking-cijfers  werden verzameld uit een IDC-poll van 450 IT-managers wereldwijd, afgerond in maart 2015.

###

Over Unisys
Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie die werkt met veel van 's werelds grootste bedrijven en de overheidsorganisaties om hun meest urgente IT- en zakelijke uitdagingen op te lossen. Unisys is gespecialiseerd in het leveren van geïntegreerde, toonaangevende oplossingen aan klanten binnen de overheid, financiële dienstverlening en commerciële markten. Met meer dan 20.000 werknemers in dienst bedienen we klanten over de hele wereld. Unisys biedt cloud- en infrastructuur-services, applicatie services, security oplossingen en high-end server-technologie. Bezoek www.unisys.com of volg Unisys op Twitter en LinkedIn.

Over de People Computing Productivity Index
De People Computing Productivity Index is een benchmark voor eindgebruikersproductiviteit. Deze self-assessment tool werd eind 2014 gelanceerd om bedrijven te helpen bij het evalueren en het rangschikken van de prestaties van hun bedrijf in de belangrijkste categorieën  voor IT-dienstverlening die van invloed zijn op de productiviteit van werknemers en klanten. De initiele benchmarking-cijfers werden verzameld uit een IDC-poll van 450 IT-managers wereldwijd, die in maart 2015 werd afgerond. Om deel te nemen aan het self-assessment onderzoek, bezoekt u www.peoplecomputingindex.com.

Voor meer informatie:
Pride PR
Gijs Roeloffzen & Suzanne van Duijn
+31 71 568 00 28
unisys@pridepr.nl
Laatste van Unisys  
Unisys ondersteunt Lenovo bij Internet of Things-oplossingen

SAS Cargo breidt digitale dienstverlening verder uit met Cargo Portal platform van Unisys

Unisys Stealth 6.0 biedt nieuwe automatiserings- en visualisatietools voor snellere implementatie en eenvoudig beheer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 169 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Unisys contact  

Logo Unisys

  +31 232071010
  www.unisys.nl
Unisys sociaal  


Unisys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau