Datum: (968 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Krakeling Communicatie

Interactive Intelligence leider in Gartner Magic Quadrant for Contact Center as a ServiceAmsterdam, 28 oktober 2015 - Interactive Intelligence, internationaal leverancier van software en clouddiensten voor customer engagement, unified communications en samenwerking, is gepositioneerd als Leader in de Gartner 2015 Magic Quadrant for Contact Center as a Service, North America2.

“Dit rapport is voor ons vooral belangrijk omdat we de enige leverancier zijn die als ‘leader’ zijn genoemd in de markt voor contact centers in de cloud  en op locatie,” aldus Don Brown, oprichter en CEO van Interactive Intelligence. “Voor ons bevestigt dit onze ervaring in alle soorten van contact centeroplossingen. Gartner geeft ons ook de beste totaalpositie voor compleetheid van visie op cloudoplossingen voor customer engagement en dat maakt dat we contact centers de innovatie blijven bieden die nodig is om je met superieure service te blijven onderscheiden.”

Gartner omschrijft de Magic Quadrant Leaders als volgt: “De CcaaS-markt in Noord-Amerika moet nog volwassen worden. Daarom kunnen Leaders het best omschreven worden als leveranciers met een groot potentieel voor het leveren van sterke multichannel producten en service. Ze hebben al een solide basis van zowel grote als kleinere klanten en zijn dan ook ervaren in het ondersteunen van projecten met verschillende niveaus van complexiteit, inclusief mulitchannel toepassingen en integratie met systemen van derden.”

Voor het complete persbericht (Engelstalig) kunt u hier terecht: http://investors.inin.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=937490
 
Over Interactive Intelligence
Interactive Intelligence Group Inc. (Nasdaq: ININ) is wereldwijd leverancier van software en cloud services op het gebied van collaboration, communications en customer engagement. Met een geschiedenis van 21 jaar als ‘industry firsts’ en met meer dan 6.000 wereldwijde klant implementaties, biedt Interactive Intelligence unieke alternatieven en oplossingen voor zowel ‘start-ups’ als de grootste organisaties. De organisatie is gestart in 1994 en heeft meer dan 2,000 werknemers wereldwijd. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Amsterdam. www.inin.com/nl

Contacten
Linda Hilberdink, Field Marketing Manager EMEA, Interactive Intelligence, linda.hilberdink@inin.com, +31 6 21 68 37 73
Ingrid Wong, Krakeling Communicatie , ingrid.wong@krakelingcommunicatie.nl, +31 6 14 76 75 39

Volg Interactive Intelligence
Twitter: @ININ_NL
YouTube: http://www.inin.com/YouTube