www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1676 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Brocade zet traditionele Network Visibility-markt op z’n kop met introductie van complete New IP-oplossing

Software-enabled, open oplossingen voor een flexibele, schaalbare en gesegmenteerde architectuur

Amsterdam, 27 oktober 2015 -  Brocade (NASDAQ: BRCD) introduceert nieuwe oplossingen voor Network Visibility en een nieuw partner-ecosysteem die operators van mobiele netwerken de mogelijkheid geven inzicht te verkrijgen in hun netwerkverkeer. De operators kunnen bovendien hun van oudsher gesloten en monolithische infrastructuur omvormen tot een software-enabled, open en gesegmenteerde infrastructuur.

Met deze open en softwaregeoriënteerde architectuur, de hoekstenen van de New IP, herdefinieert Brocade de visibility-infrastructuur voor het mobiele dataverkeer. Operators van mobiele diensten kunnen nu sneller overstappen op een flexibele infrastructuur die in staat is om de explosief toegenomen hoeveelheid data en de capaciteitsbehoeften van mobiele 4G-/LTE-netwerken en het toekomstige 5G-netwerk te ondersteunen.

Mobiele operators staan onder druk nu de gemiddelde opbrengst per gebruiker (ARPU, of Average Revenue Per User) uit gesprekken onvoldoende wordt gecompenseerd door de inkomsten uit mobiele data. Tegelijk is er een explosieve toename van het gebruik van Over-The-Top-diensten, ofwel OTT-diensten, zoals video, die nog grotere netwerkcapaciteit en prestaties vereisen. Deze trend leidt tot de versnelde uitbouw van 4G-/LTE-netwerken en er wordt al druk gepland omtrent de aanstaande implementatie van 5G. Tijdens deze overgangsfases is het belangrijk dat mobiele operators een goed inzicht hebben in wat er op hun netwerk gebeurt. Dergelijke analyses kunnen de kosten beheersen en helpen om nieuwe premium services en inkomsten te ontwikkelen. Het probleem is echter dat de traditionele visibility-infrastructuren nooit zijn ontworpen om de nieuwste generatie mobiele netwerken te ondersteunen.

De open, software-enabled visibility-infrastructuur van Brocade is een innovatieve manier om deze belangrijke uitdaging aan te pakken. Het aanbod Brocade® Network Visibility-producten bestaat uit:
 • Brocade MLXe Packet Brokers en Brocade ICX® Packet Brokers: een uitgebreide serie packet brokers voor de meest uiteenlopende density-, performance- en programmeerbehoeften van mobiele operators met een volledig eigen netwerk (Tier 1).
 • Brocade Virtual Packet Broker: de eerste full-featured, virtuele TAP/packet broker voor vEPC-omgevingen.
 • Brocade Session Director: softwaregebaseerde scheiding van de mobiele control flow in het visibility-netwerk, ontwikkeld met het oog op maximale schaalbaarheid, realtime programmeren van packet brokers en een verbeterde netwerkintelligentie.
 • Brocade Packet Probes: softwaregebaseerde, schaalbare, wire-speed packet processing engines die het dataverkeer van mobiele dragers decoderen, reduceren en aansturen, en daaruit de essentiële metadata halen die nodig zijn voor netwerkmonitoring- en -analyseoplossingen.
 • Brocade Visibility Manager: een uniforme beheerapplicatie voor de volledige Brocade Network Visibility-oplossing.
 • Open API’s: Application Programming Interfaces voor de koppeling van het Brocade-systeem aan componenten van derden, zodat alle keuzevrijheid aanwezig is in elke laag van de visibility-infrastructuur.
Deze gecombineerde oplossing transformeert de infrastructuur voor de mobiele operator op zo’n manier dat compleet nieuwe vormen van flexibiliteit en keuze worden gecreëerd. De softwaregeoriënteerde aanpak zorgt er tegelijk voor dat de packet brokers realtime kunnen worden geprogrammeerd. Het resultaat is een dynamische, schaalbare architectuur die honderd miljoen gebruikers per packet core aankan, wat een ongekende prestatie is.

“Met de Brocade Network Visibility-producten die wij nu aanbieden, kunnen mobiele operators hun visibility- en analyseomgeving op compleet nieuwe manieren optimaliseren”, aldus Jason Nolet, senior vicepresident van de Switching, Routing and Analytics Products Group van Brocade. “Onze aanpak om zicht te bieden op het netwerk vereenvoudigt het werken met een diverse visibility-omgeving en bezorgt het visibility-netwerk van mobiele operators een software-enabled infrastructuur en open architectuur.”

Om de inzet van visibility- en analyseoplossingen te vergroten en meer innovatie mogelijk te maken, is Brocade een uitgebreid partner-ecosysteem aan het opbouwen. Het Brocade Network Visibility-partner-ecosysteem is begonnen met Viavi, Guavus en Avvasi, met het doel om mobiele operators meer keuze en waarde te bieden dankzij best-in-class oplossingen en third-party interoperabiliteit in elke laag van de visibility-infrastructuur.

Eigenschappen en voordelen 
 • Software-enabled:
  • Schaalbare, dynamische architectuur die tot maar liefst honderd miljoen gebruikers per packet core aankan
  • Realtime programmeren van network packet brokers voor optimalisatie van het verkeer dat naar de probes en analyseapplicaties gaat
  • SDN-gebaseerd programmeren van het packetnetwerk, om het netwerkgedrag te beïnvloeden dankzij beter inzicht en analyse
  • Virtual packet brokers en virtual packet probes voor capaciteit on-demand
  • Uniform beheer van de hele fysieke en virtuele visibility-infrastructuur
 • Open:
  • Open API’s voor elke laag van de visibility-infrastructuur, zodat multivendor-implementaties kunnen worden ondersteund
  • Partner-ecosysteem om innovatie te stimuleren, best-in-class oplossingen aan te bieden en third-party interoperabiliteit mogelijk te maken
Citaten

“Interoperabiliteit tussen het ecosysteem van software-based oplossingen, multi-probe vendors en analytische mogelijkheden geeft klanten de keus bij het implementeren van de allerbeste netwerkinzichten en -analyses. De EMC® Real Time Intelligence-productsuite helpt telecombedrijven bij de bouw en implementatie van analyseoplossingen met alle performance, betrouwbaarheid en capaciteit voor realtime beslissingen in hun veeleisende omgeving. We werken graag met Brocade samen om de eerste echt open en schaalbare visibility-oplossingen te bieden met behulp van Brocade Packet Brokers, Brocade Virtual Packet Brokers en Brocade Virtual Probes.” – David Hudson, Communication Service Provider Group en CTO, EMC

“Het is nu al zo dat meer dan de helft van het internetverkeer bestaat uit video. Avvasi heeft met Q-Vue een uitgebreide oplossing voor het meten van het videoverkeer. Q-Vue is volledig gericht op de QoE van de gebruiker en past daarmee perfect binnen het Brocade Network Visibility-portfolio. Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze toonaangevende analysemogelijkheden van streaming video uit te breiden. Zo hebben we onlangs geavanceerde machine-learning-functionaliteit geïntroduceerd voor het meten van de QoE van versleutelde video. De samenwerking van Avvasi met Brocade is hier een ander voorbeeld van. Met de rijke data en de realtime programmeerbaarheid van de network packet broker infrastructuur die Q-Vue mogelijk maakt, creëren we aantrekkelijke nieuwe mogelijkheden voor mobiele operators om de video in hun netwerk te analyseren.” – Mate Prgin, President en CEO, Avvasi

“Naarmate in netwerken steeds vaker met virtualisatie en Software Defined Networking wordt gewerkt, wordt analytics het bindmiddel dat proactief instaat voor de performance van de gevirtualiseerde services en dynamisch de intelligente aansturing van softwaregedefinieerde systemen activeert. Door onze applicaties voor big data analytics te integreren met het Network Visibility-platform van Brocade, wordt het voor serviceproviders mogelijk om de time-to-market van de implementatie van intelligente programmeerbare netwerken in te korten en daarmee gedifferentieerde diensten aan te bieden met een grotere operationele efficiency.” – Anukool Lakhina, CEO en oprichter van Guavus

“Mobiele operators bevinden zich in een unieke positie om de bedrijfsmatige en technische kant van het mobiele internet-ecosysteem, dat verschillende sectoren bestrijkt, met elkaar te verzoenen. De mobiele netwerkinfrastructuur die voor 4G/LTE en toekomstige netwerken nodig is, moet ondersteuning kunnen bieden aan steeds grotere aantallen gebruikers, die hun smartphone niet alleen gebruiken voor mobiele diensten maar voor nagenoeg elk aspect van hun leven. Mobiele operators die zich willen onderscheiden van de concurrentie gaan voor hun architectuur op zoek naar oplossingen die gebruikmaken van de kracht van NFV en SDN, gecombineerd met intelligente analysesystemen, en die de grote uitdagingen qua schaal, kosten en performance goed weten aan te pakken.” – Sathya Atreyam, Research Manager, Mobile Network Infrastructure, IDC

Aanvullende informatie Prijs en beschikbaarheid
 • Brocade MLXe Packet Brokers zijn per direct verkrijgbaar voor een prijs vanaf 250.000 dollar
 • Brocade ICX Packet Brokers zijn per direct verkrijgbaar voor een prijs vanaf 33.000 dollar
 • Brocade Session Director is per direct verkrijgbaar voor een prijs vanaf 300.000 dollar
 • Brocade Visibilty Manager is per direct verkrijgbaar voor een prijs vanaf 50.000 dollar
Over Brocade 
De netwerkoplossingen van Brocade (NASDAQ: BRCD) helpen ’s werelds grootste, toonaangevende organisaties probleemloos over te stappen naar een wereld waar applicaties en informatie overal aanwezig zijn. (www.brocade.com)

# # # 

© 2015 Brocade Communications Systems, Inc. Alle rechten voorbehouden. 

Contacts:

Media Relations                     Investor Relations
Lauren Barnard                      Michael Iburg
Tel: 408.333.4731                Tel: 408 333 0233
lbarbard@brocade.com             miburg@brocade.com         

Voor meer informatie, beeldmateriaal of het inplannen van een interview over dit onderwerp:

LVTPR
Nienke Geudeker / Moniek Jansink
T +31 (0)30 65 65 070
E brocade@lvtpr.com
W www.ethernetfabrics.nl
Laatste van Brocade  
Brocade breidt Gen 6 Fibre Channel-portfolio uit met entry-level switch en inzicht in virtuele machines voor opslagnetwerken

Brocade breidt netwerkoplossingen voor datacenters uit om digitale transformatie te versnellen

Brocade voorspelt belangrijkste technologische trends voor netwerken in 2016
Takebishi integreert Wibu-System licentiebeheer en beveiliging met OPC-Server communicatie middleware voor fabrieksautomatiseringtechnologie van Mitsubishi

Nextens behaalt 40 procent marktaandeel in fiscale aangifte

Twee op de drie Europese online retailers waren in de afgelopen twee jaar genoodzaakt te lenen

Centraal Invorderingsbureau (CIB) overgenomen door coeo Inkasso, onderdeel van de beleggingsportefeuille van Waterland

Partners VIVES en Infolearn gaan e-learning voor ruim 75.000 zorgkundigen verzorgen omwille van nieuwe wetgeving

Nederlandse startup introduceert 's werelds slimste mondkapje

Bluetooth buttons helpen met anderhalve meter afstand houden
Maunt lanceert glasvezel webshop

Raspberry Pi competitie 2020 succesvol afgesloten met digitale finale

Razer brengt Blade 15 Studio Edition uit voor ontwerpers

Automatische personenteller Stoplichtzuil maakt handhaving coronamaatregelen eenvoudig

Dataiku introduceert gratis online tool voor ontwikkelen AI-vaardigheden

Kunstenaars maken persoonlijke geheugensteuntjes om goede gewoontes vol te houden

Online Payment Platform geselecteerd voor nieuw Techleap.nl Rise programma voor veelbelovende Nederlandse scale-ups

Nieuwe startup Coach Circle biedt hét online platform om coaching toegankelijk en transparant te maken

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland met ambitieus programma Techleap.nl Rise

Webinar: “De rol van platformen in de digitalisering van retail”

Primeur: Corona veilige intercom voor gebruiker en installateur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1676 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Brocade contact  

Logo Brocade

  +31 (0) 20-718 6931
  emea-info@brocade.com
  www.brocade.com
Brocade sociaal  


Brocade tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88484 persberichten
- 5702 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8097 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl