www.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1514 dagen geleden)
Bedrijf:

Uitverkocht werkplekcongres Desktop Destiny bevestigt aantrekken van IT-markt

Innovatie staat weer op de agenda

Amsterdam, 21 oktober 2015 - Login Consultants en Heliview Conferences & Training kondigen aan dat het werkplekcongres Desktop Destiny ruim van tevoren al is uitverkocht.

Uitverkocht
Meer dan 200 deelnemers afkomstig uit diverse branches en met een variërende bedrijfsomvang, bezoeken volgende maand het toonaangevende werkplekcongres in Maarssen om de laatste innovaties te horen en inspiratie op te doen. Bijna de helft van de bezoekers is afkomstig van organisaties met 1.000 tot 5.000 medewerkers (48%) en een kwart is van organisaties met meer dan 5.000 medewerkers (23%). Opvallend is de interesse uit de sectoren overheid (35%), financiële instellingen (30%) en gezondheidszorg (26%).

De toekomst begint vandaag
“We merken dat de ICT markt weer aantrekt en organisaties weer durven te investeren in innovatieve werkplekoplossingen.”, zegt Joep Lecluse, Marketing Manager bij Login Consultants.
Of het nu gaat over Windows 10 op de fat client aan het ene uiteinde van het werkplekspectrum of over de desktop uit de cloud aan het andere einde: de ‘werkplek’ is tegenwoordig breed begrip. Er is niet één oplossing voor elke organisatie, dus de werkplek van 2020 zal voor velen anders zijn samengesteld en geïmplementeerd. Onze missie is het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring,” aldus Lecluse. “Dat wil zeggen dat medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de applicaties en data die ze nodig hebben om productief te zijn, met een krachtige beveiliging die voldoet aan de eventuele regelgeving die in hun branche geldt. Het gaat om het maken van keuzes voor de toekomst, en die begint feitelijk vandaag. Op Desktop Destiny 2015 kijken we vooruit naar het werken in de toekomst en hoe dit het beste ingevuld kan worden met IT-innovaties.” “Het wordt een dag met een boost aan informatie wat stof tot nadenken geeft en je aanzet tot actie!” zoals een bezoeker vorig jaar concludeerde.

“We zijn verheugd dat we ook dit jaar kunnen rekenen op de deelname van toonaangevende leveranciers op het gebied van werkplekoplossingen. En zijn vooral trots op het feit dat we de grootste spelers op dit gebied, Microsoft, VMware en Citrix tijdens een congres bij elkaar hebben kunnen brengen. Op deze manier is dit event de ‘one stop shop’ op het gebied van werkplekstrategie en -innovatie.”, aldus Ingeborg Bosch, Sr. Conference producer bij Heliview Conferences & Training. “We sluiten de dag af met een reis naar toekomst in de vorm van een closing keynote van Bas Lansdorp, oprichter van Mars One, die ons meeneemt in zijn visie op werken op mars in 2027.”

Desktopvirtualisatie is volwassen
Waar in de begintijd van VDI met name de performance van virtuele desktops nog wel eens wilde teleurstellen, zijn we nu in een fase gekomen dat virtuele desktops niet meer van lokale werkplekken te onderscheiden zijn. Desktopvirtualisatie is een relevante technologie waar veel organisaties belangstelling voor hebben en die door veel organisaties al is geïntroduceerd in de praktijk. Het Desktop Destiny event is dé plek om die praktijkervaringen te horen. Deelnemers luisteren naar topspecialisten in het vakgebied en naar gebruikers van het eerste uur, op zoek naar informatie en kennisverbreding. Mede hierdoor is de tweede editie van het congres Desktop Destiny al weken van tevoren uitverkocht!

Desktop Destiny: praktische tips voor de werkplekstrategie
Desktopvirtualisatie betekent keuzes maken. Naast keuzes voor software- en hardwareproducten en diensten om de virtuele werkomgeving te bouwen, is de belangrijkste keuze het ontwerp. De architectuur moet aansluiten bij de eisen op het gebied van BYOD en mobility tot en met security en compliance. “De keuzes die men maakt evenals de investeringen - of kosten als de werkplek uit de cloud wordt afgenomen - moeten toekomstbestendig maar ook voldoende flexibel zijn om de dynamische wereld van de werkplek te kunnen volgen. Tijdens Desktop Destiny tonen we ideeën, richtlijnen en best practices om te komen tot een passende werkplekstrategie,” besluit Lecluse. “Uiteraard brengt Login Consultants, door Gartner als Cool Vendor in End-Point Computing en door bekende fabrikanten erkend als IT-werkplekspecialist, ook veel kennis in. Onze specialisten bieden immers al jaren strategische en technische adviezen en implementeren de meest geavanceerde werkplekomgevingen. Daarbij dankbaar gebruikmakend van onze zelf ontwikkelde tools zoals de bekende Login VSI en onze Managed Services, waaronder de Login Online Desktop.”

Meer informatie
Meer informatie vindt u op http://www.loginconsultants.nl of https://www.heliview.nl/conferences of de website van Desktop Destiny op http://desktopdestiny.nl.

Over Login Consultants B.V.
Login Consultants is een onafhankelijke internationale IT-werkplekspecialist gericht op End User Computing op basis van server-based computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructures (VDI). We helpen onze klanten graag de juiste balans te vinden tussen beheerbare IT en een flexibele gebruikersomgeving. Login Consultants levert strategisch en technisch werkplekadvies, helpt organisaties bij IT-werkplek implementaties, waarbij een snelle oplevering met de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt met dank aan onze best practice aanpak. Na oplevering van een project levert Login Consultants professionele support voor desktop- en applicatieinfrastructuren; van incidentele technische support of het packagen van applicaties tot het volledig beheren van uw (virtuele) desktopomgeving. De specialisten van Login Consultants creëren continue innovatieve software oplossingen om de kwaliteit van gecentraliseerde desktopimplementaties te ondersteunen en verbeteren. Deze inzet resulteerde tot nog toe in een reeks software tools die waarde toevoegen aan de software oplossingen van onder andere Citrix, Microsoft en VMware. Deze freeware tools worden wereldwijd door duizenden organisaties toegepast en gewaardeerd. Het IP-lab van Login Consultants heeft aan de wieg gestaan van succesvolle software oplossingen als Login VSI, Automation Machine, Login Online Desktop en het onlangs door VMware overgenomen Immidio Flex Profiles.

Over Heliview Conferences & Training BV
Heliview Conferences & Training initieert, ontwikkelt en organiseert congressen, B2B evenementen, trainingen en internationale studiereizen. Onze initiatieven, die zich met name richten op de branches informatie- en communicatietechnologie (ICT), mobiliteitsmanagement, industrie en zorg, zorgen voor kennisdeling en brengen zakelijke contacten tot stand.

Voor meer informatie: heliview.nl/conferences
Eerder van Heliview Conferences & Training  
29 mei 2018 Gertjan Sybrandi winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

23 mrt 2018 IBM, Rabobank en Stedin finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar award

23 mei 2017 Arjen Juurlink winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award
Het einde der tijden voor ‘platte OCR’?

Merijn Bos is nieuwe sales-ster aan firmament van snelgroeiende CoolProfs

Acceptatie van minderheden door Nederlandse leidinggevenden ver te zoeken

Anywhere365 neemt IQ Messenger over – het merkonafhankelijke software platform voor alarmering en IoT communicatie

Check Point: Mobiele malware voor eerst in drie jaar in top meest actieve cyberdreigingen

CM.com gaat samenwerking aan met Google voor nieuwe beveiligingsoplossing

Contentmarketingbureau LVB breidt uit met 3 nieuwe talenten

Ontdekte Zero-day kwetsbaarheid in Windows OS al gebruikt in gerichte aanval

Fortinet neemt SOAR-leverancier CyberSponse over
Citrix maakt werk persoonlijker

Workfront benoemt Maria Alvarez tot lid van de Raad van Bestuur

Uniserver neemt datacenterinfrastructuur van Detron over

Collibra, the data intelligence company, stelt Madan Gadde aan als Chief Customer Officer

Helft gemeenteambtenaren: gemeente voldoet niet aan digitale behoeften burger

Schuldgevoel consument het grootst bij bestelling pakket uit ander werelddeel

SMS versturen: ook in de winter een uitkomst!

Cegeka versterkt internationale positie door overname KPN Consulting

Cybersecurity visie op 2020

Nedap video release: Royal Swinkels Family Brewers

OKI breidt distributie uit met M.K. Computer Electronic voor OKI onderdelen

Panasonic Toughbook verstevigt positie als Europees leider van robuuste notebooks en tablets

Vooraanstaand onderzoeksbureau noemt Trend Micro leider in Cloud Workload Security

Nieuw research-team SentinelOne vindt link tussen crimeware-organisatie TrickBot en Noord-Koreaanse Lazarus-aanvallers

Let op: 'Handige' zoekmachine blijkt vaak wolf in schaapskleren

Experts: richt nationaal informatiepunt quantumtechnologie op

TIE Kinetix: Publication of Annual Report 2019
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1514 dagen
Heliview Confe.. contact  

Logo Heliview Conferences & Training

  31 (0)76 548 40 37
  info@heliview.nl
  www.heliview.nl/conferences
Heliview Confe.. sociaal  


Heliview Confe.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BSG Group B.V.
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo COOLProfs
Logo PEAK-IT
Logo Citrix
Logo Workfront
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo BCT
Logo Descartes
Logo Cegeka
Logo Cisco
Logo Valid
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Logo Barracuda Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87326 persberichten
- 5575 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6900 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl