Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 120 dagen geleden)
Bedrijf:

DARKLIGHT is de nieuwste high impact 4K UHD video in de Philips Ambilight campagne

  • ‘Darklight’ lanceert de derde film in de ‘Beyond the Ordinary’ trilogie nadat de voorgangers, ‘Afterglow’ en ‘Lightwaves’, meerdere awards hebben ontvangen.
  • De campagne gaat verder met het high-impact sportthema met extreme mountainbiken met drie wereldberoemde mountainbikers.
  • LED lichten zijn gebruikt in donkere bossen en berglandschappen voor een spectaculair effect.
  • De nieuwe campagne markeert de lancering van de nieuwe Philips lijn, 8000 & 9000 vierzijdige Ambilight tv’s.

Amsterdam, 20 oktober 2015 – TP Vision lanceert de vierzijdige Ambilight modellen 8000 en 9000 door ‘Darklight’ te presenteren, de nieuwste film in de spectaculaire ‘Beyond the Ordinary’ serie. Darklight is het vervolg op de prijswinnende ‘Afterglow’ en ‘Lightwaves’ films en combineert nogmaals geweldige LED ‘light-scapes’ met avontuurlijke sporten en extreme locaties.

In de nieuwe film spelen drie wereldberoemde mountainbikers, Graham Agassiz, Matt Hunter en Matty Miles die met flitsende snelheid en soms zelf bijna verticaal ’s nachts door de barre woestijn van Utah en de woeste bospaden van Oregon rijden.

De film demonstreert perfect de 4K UHD kwaliteit van de unieke Ambilight technologie - die alleen in Philips tv’s zit – door een halo van verkleurend licht te laten schijnen op de muur achter de tv die overeenkomt met de actie die het scherm laat zien en je zo een uitgebreide, verbeterde en meeslepende kijkervaring geeft.Bekijk hier de video: https://youtu.be/uWEedtPqbcE

De Philips TV serie bestaat uit twee- en driezijdige Ambilight modellen in de mid-range 6000 en 7000 serie plus een nieuwe vierzijdige set met de recentelijke introductie van de 8000 en 9000 modellen. Ambilight is op zijn hoogtepunt met de lancering van de revolutionaire Ambilux later dit jaar. De Ambilux gebruikt negen pico projectors achterin de set om het beeld buiten het scherm te velengen.

Naast het gebruik van LED licht om de toch al extreme sport actie te verhogen, is Darklight speciaal gemaakt om de volle potentie van Ambilight technologie te demonstreren en te laten zien hoe het Ambilight systeem tv-kijken naar een andere dimensie brengt.

Onherbergzame locaties
De scouting van de locatie, de voorbereiding en het filmen van Darklight heeft zich meer dan 38 dagen afgespeeld tussen twee relatief ontoegankelijke locaties.

Zoals ook eerder met Afterglow en Lightwaves, is Darklight geproduceerd in samenwerking met de onafhankelijke filmmaatschappij Sweetgrass Productions. De specialistische aard van het filmwerk werd voortgezet met de keuze om de scènes met 4K Red Dragon camera’s en TomTom’s Bandit actie camera te schieten, in plaats van ze te maken met behulp van CGI op een pc. Het extreme terrein zorgde ervoor dat men vaak moest filmen met speciale camera drones en dat de 30-kopige crew fysiek moest hiken met meer dan zes ton aan materiaal.

"De reacties op de Beyond the Ordinary-campagne zijn buitengewoon, ten dele omdat we bewust hebben gekozen voor avontuurlijke sporten waarmee we een nieuw en betrokken publiek voor Ambilight en Philips-tv’s willen bereiken. Met Darklight blijven we in diezelfde vijver vissen en demonstreren we andermaal hoe Ambilight de tv-kijker in een nieuwe, nóg meeslependere dimensie zuigt.” Marc Harmsen, Global Marketing Lead bij TP Vision

Filmen in het donker en in de modder, anders dan het meer reflecterende water of sneeuw, maakte ook dat er 171 Led lichtjes, vier keer zoveel als bij Afterglow, gebruikt zijn. Gespecialiseerde apparatuur zoals de draadloos bestuurbare LED fietswielen moesten worden ontworpen en gebouwd op locatie. Gespecialiseerde partners en de TomTom Bandit Action Cam hebben de mountainbikers voorzien van speciaal aangepaste fietsen en actiecamera’s.

Adembenemende nachtscènes
Het eindresultaat heeft zeker de verwachtingen overtroffen. De mountainbikers en fietsen laten steeds veranderende LED sporen achter terwijl ze de zwaartekracht lijken te tarten op de verticale bergtoppen die worden opgelicht door gekleurd licht. De bosgrond lijkt wel een buitenaards landschap wanneer de LED lampen de planten letterlijk doen oplichten in het donker.

Darklight slaagt erin om met de kracht van het licht de toch al dramatische scenes nog heftiger te laten lijken en geeft zo de beste demonstratie van het effect van een Ambilight tv. Voor iemand met een Philips tv maakt deze combinatie een kijkervaring tot ver buiten het gewone.

Over TP Vision
TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

Darklight staat centraal in de nieuwste campagne voor Philips Ambilight-tv’s. De film is te bekijken op YouTube, Vimeo, de Philips-website en de sociale media van het bedrijf.

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie
Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op:

High res images: www.tpvision.com/image-library/
Campaign website: www.philips.nl/ambilight 
Darklight trailer: https://youtu.be/CvYQKgNY0GY 
Darklight [Sneak Preview]: https://youtu.be/aXlV_njQ7Vs 
Darklight video: https://youtu.be/uWEedtPqbcE

TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

De inhoud van dit persbericht is correct ten tijde van publicatie maar kan wijzigen zonder mededeling vooraf. Alle in dit persbericht genoemde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Laatste van TP Vision  
TP Vision bevestigt: Philips TV eerste grote Europese tv-aanbieder met Mimi Sound Personalisation

Voor het vierde jaar op rij groei voor TP Vision

TP Vision presenteert de Philips 901F: ’s werelds enige OLED-4K-tv met Ambilight
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 120 dagen
TP Vision contact  

Logo TP Vision

  +31 (0) 20 50 46 931
  www.tpvision.com
TP Vision sociaal  


TP Vision tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl