Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 117 dagen geleden)
Bedrijf:

NETGEAR verhoogt performance van de nieuwe AC1750 Smart WiFi Router

De volgende generatie AC1750 Smart WiFi Routers zorgt voor snellere streaming en gaming in eigen huis door een sterkere performance en reikwijdte te realiserenGouda, 20 oktober 2015 - NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR) (www.netgear.com), een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten aan consumenten, bedrijven en service providers levert, heeft vandaag zijn aanbod Smart Routers in Nederland uitgebreid met de NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router (R6400) (www.netgear.com/r6400). Het nieuwe ontwerp heeft krachtige amplifiers, externe antennes en Airtime Fairness®. Samen met impliciete en expliciete Beamforming, wordt de WiFi performance op lange afstand tot 80 procent versterkt vergeleken met de vorige generatie NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router, de R6300. Deze nieuwe router, met gebruikersvriendelijk eigenschappen zoals het nieuwe remote netwerkbeheer via de NETGEAR genie® app en een SuperSpeed USB 3.0 poort, is speciaal ontworpen voor grote huizen met een groeiend aantal draadloze apparaten.

Met AC1750 WiFi, Gigabit Ethernet snelheden en drie krachtige externe antennes, biedt de NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router performance, een groot draadloos bereik en tot drie keer snellere toegang dan routers met 8022.11n technologie. Deze router levert daarnaast de betrouwbaarheid die nodig is voor toepassingen zoals soepele, vertragingsvrije multiple HD video streaming, multi-player gaming, en een veilige en stabiele connectie met het internet.

De AC1750 Smart WiFi Router is te gebruiken met next-gen WiFi apparaten en is backward compatible met 802.11 a/b/g/n apparaten. Hij biedt HD streaming in het hele huis. Krachtige amplifiers, drie externe externe antennes en Beamforming+ verbeteren de reikwijdte en stabiliteit waardoor dode plekken in grote huizen drastisch zullen verminderen. Met snelheden tot 1750Mbps* (450+1300 Mbps) en gelijktijdige dual band WiFi technologie (2.4GHz voor bereik en 5GHz voor performance), vermijdt deze router draadloze storing, waardoor hij hoge WiFi snelheden en stabiele connecties voor alle mobiele apparaten weet te realiseren. Airtime Fairness voorkomt netwerkvertraging bij het verbinden met langzamere apparaten. Advanced Quality of Service (QoS) herkent automatisch en rangschikt applicaties voor een soepeler HD video streaming en low-latency multi-player online gaming.

“Consumenten die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteit router met de nieuwste 802.11ac WiFi technologie hoeven niet verder te kijken: ontdek onze nieuwe AC1750 Smart WiFi Router,” zegt Sandeep Harpalani, NETGEAR’s senior director van product marketing voor Retail Network Products. “Met nieuwe technische capaciteiten en een groot pakket aan functionaliteiten, is de router eenvoudig om op je netwerk te installeren. In termen van prestatie en reikwijdte is daarmee alles net een tandje hoger gezet.”

NETGEAR heeft netwerkveiligheid hoog in het vaandel staan en daarom biedt de AC1750 Smart WiFi Router de hoogste niveaus van draadloze bescherming, inclusief VPN-ondersteuning voor veilige toegang tot het thuisnetwerk. Daarbij is er gratis een URL aan te passen om een persoonlijke FTP server te creëren. Om verzekerd te zijn van de online veiligheid en privacy van bijvoorbeeld familie, is er ook netwerktoegang voor gasten op te zetten en een kinderslot in te stellen dat op elk apparaat aangepast kan worden.

De NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router ondersteunt de unieke capaciteiten van de NETGEAR genie® app. De gebruikersvriendelijke NETGEAR genie app, waar al meer dan 5 miljoen NETGEAR klanten wereldwijd gebruik van maken, is een persoonlijke dashboard dat installeren, toezicht houden op, controleren en het netwerk repareren een stuk makkelijker maakt. De nieuwe remote eigenschappen van NETGEAR genie geven een duidelijk overzicht en controle over de router waar dan ook. Toegang krijgen tot het thuisnetwerk gaat heel gemakkelijk, net als het bekijken van het real-time netwerkschema van alle aangesloten apparaten, het controleren van bandbreedte verbruik, het blokkeren van WiFi apparaten, het opzetten van WiFi voor gasten en het beheren van het kinderslot per apparaat. Wanneer dan ook, waar dan ook, en dit allemaal via de app. De NETGEAR MyMedia™ functionaliteit maakt het mogelijk om opgeslagen mediabestanden te vinden vanaf elk punt op in het netwerk en naar Chromecast® verbonden TVs, DLNA®-ready TVs en muziekinstallatie te sturen. Het is ook mogelijk een iPad® of iPhone® met elke printer laten werken via AirPrint®.

Naast de vier Gigabit Ethernet LAN ports, biedt NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router twee USB poorten, waarvan één SuperSpeed USB 3.0 poort met een tot tien keer snellere verbinding dan USB 2.0. Deze twee ingebouwde USB poorten zijn NETGEAR ReadySHARE® gemaakt om bestanden te delen met USB harde schijven, vanaf elk apparaat binnen het thuisnetwerk. De ReadySHARE print optie houdt in dat USB printers draadloos te bedienen en te delen zijn. Hiermee wordt een volledige pakket gerealiseerd voor thuisgebruikers of thuiswerkers.

Bestanden kunnen beveiligd worden met NETGEAR ReadySHARE Vault™. Deze gratis software maakt automatisch back-ups van de veranderingen op alle pc’s in het thuisnetwerk en schrijft deze naar een met de router verbonden USB harde schijf. De AC1750 Smart WiFi Router is te vergelijken met de Apple Time Machine® voor automatisch Mac® back-up.

Prijs en beschikbaarheid
De NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router is nu in Nederland beschikbaar in winkel en online, met een adviesprijs van 149,99 euro.

Meer informatie
• Leer meer over de NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router op www.netgear.com/r6400.
• Om het volledige aanbod van innovatieve NETGEAR WiFi routers voor thuisnetwerken te zien, ga naar http://netgear.com/home/products/networking/wifi-routers/.

* Maximum wireless signal rate derived from IEEE standard 802.11 specifications. AC1750 equals 450Mbps at 2.4GHz 802.11n with 256 QAM support + 1300Mbps at 5GHz 802.11ac. Up to 1300Mbps wireless speeds achievable when connecting to other 802.11ac 1300Mbps devices. Actual data throughput and wireless coverage will vary. Network conditions and environmental factors, including volume of network traffic, building materials and construction, and network overhead, lower actual data throughput rate and wireless coverage. NETGEAR makes no express or implied representations or warranties about this product’s compatibility with any future standards.
 
###

Voor meer informatie
Pride PR
Ivette van der Elst / Laura de Vries
+31 71 568 00 28
netgear@pridepr.nl

NETGEAR
Chris van Roosmalen
cvanroosmalen@netgear.com
www.netgear.com

Over NETGEAR
NETGEAR (Nasdaq: NTGR) is een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan consumenten, bedrijven en service providers. Voor de consument maakt het bedrijf hoogwaardige, betrouwbare en eenvoudige producten voor thuisnetwerken, opslag en digitale media. Voor het bedrijfsleven ontwikkelt NETGEAR netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van ‘grote IT’. Daarnaast levert NETGEAR thuisoplossingen voor de klanten van service providers. NETGEAR-producten zijn gebouwd op basis van bewezen technologieën en zijn gericht op betrouwbaarheid en gemak. De producten worden verkocht in meer dan 28.000 winkellocaties over de hele wereld, en door meer dan 37.000 resellers. Het hoofdkwartier van NETGEAR is gevestigd in San Jose, Californië en er zijn NETGEAR-vestigingen in 25 verschillende landen. NETGEAR is een ENERGY STAR ®-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.netgear.nl. Volg NETGEAR op http://twitter.com/NETGEAR en op Facebook: http://www.facebook.com/NETGEAR.
Laatste van NETGEAR  
NETGEAR introduceert Pro-AV ontwerpcentrum voor integrators en leveranciers van oplossingen

NETGEAR SLUIT ZICH AAN BIJ DE OPEN SECURITY AND SAFETY ALLIANCE

NETGEAR breidt Wifibereik en -capaciteit uit met Nighthawk WiFi 6 Mesh Extender
TOPdesk en Insocial komen met gezamenlijke dienst voor betere klantbeleving

Loopt een app vaak vast? Negen op de tien stapt over naar de concurrent

Workday voldoet aan groeiende vraag van klanten met recordaantal implementaties en hoogste klanttevredenheidsscore uit de sector

NTT creëert ’s werelds grootste connected stadium en genereert een ‘digital twin’ van de Tour de France

Ivanti Neurons for ITSM isgeïntegreerd met Citrix® Workspace™: verlaagt aantal helpdesk-tickets en biedt gepersonaliseerde werknemerservaring

BlackBerry IVY benoemd tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden

Nederlandse bedrijven Technologies Added en Sustainder spelen een hoofdrol in de serie ‘Digitally Enlightened’

Zorg en Zekerheid kiest met Oracle Autonomous Data Warehouse voor snelle, veilige datastromen en krachtige analytics

Nieuwe release GitLab 14 biedt moderne DevOps binnen één platform

Vooral Nederlandse e-commercemarkt profiteert van groei online uitgaven

ROC van Amsterdam-Flevoland zet EduConnector in voor integratie met ECK-iD
TPEX International sluit strategisch partnership met Planon ter optimalisatie van haar Smart Building Operations dienstverlening

Pegamento organiseert allereerste online event over kunstmatige intelligentie en beeldherkenning

GetJobsDone geselecteerd voor ‘25 onder 25’ van MT/Sprout

Sporthy: eerste wereldwijde social media platform voor sportwedstrijden en workouts

Cloud in Nederland: de stand van zaken

Conclusion ontwikkelt projectuitvoer- en managementapplicatie voor Eneco

Nieuwe machine learning-library van ABBYY tien keer sneller en compatibel met Python

Edutrainers: Helft leraren niet klaar voor verplichte digitale geletterdheid op scholen

Red Hat vernieuwt Red Hat Process Automation met end-to-end Kubernetes-native decision management in Red Hat OpenShift
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 117 dagen
NETGEAR contact  

Logo NETGEAR

  +31(0)182-587000
  info@netgear.nl
  www.netgear.nl
NETGEAR sociaal  


NETGEAR tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Open.nl Software Group
Logo Jachtinstinct (NPRM)
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo Truewind
Logo Workday
Logo NTT Ltd.
Logo Ivanti
Logo Pegamento
Logo Getjobsdone
Logo Sporthy
Logo Dutchitchannel.nl
Logo myBrand
Logo ABBYY Europe
Logo Edutrainers
Logo Red Hat
Logo Ivanti
Logo Essentra Components
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91470 persberichten
- 6011 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10471 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl