Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 119 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Bijzondere mijlpaal: Leeuwarden Digitaal live met SinglePoint-for-All

Eindhoven, 20 oktober 2015Met trots kijkt het team terug op de afgelopen negen maanden. Op een geweldige manier is samengewerkt aan het realiseren van de hoge ambitie van gemeente Leeuwarden. Microsoft SharePoint, ProjectServer en Lync vormen nu samen - onder de vlag van SinglePoint-for-All van Split~Vision - hét integraal platform voor digitaal werken. Zo’n 90 interne mensen en partners waren intensief betrokken. Allemaal in een actieve rol, onder de bezielende regie van programmamanager Henk IJbema. Het resultaat mag er zijn! Het digitale samenwerkingsplatform is live voor 1.400 medewerkers en een doorgroei naar 2.700.

Betrokkenheid, vertrouwen en gedrevenheid van alle partijen binnen Leeuwarden - waaronder bedrijfsvoering, Informatiemanagement en ICT, samen met partners Ilionx, Enable-U, IT-eye en IT-Cube - is tekenend voor dit succes en het goede gevoel dat heerst. “Een grote stap, ook voor ons, met als resultaat een succesvolle implementatie en blije mensen”, aldus Klaas van der Heijden Directeur van Split~Vision.

“Het gaat om vertrouwen. Dat vertrouwen heeft Split~Vision ons getoond, samen met haar partners en onze interne mensen. Niet zeggen dat je iets gaat doen maar doe het en laat het zien. Er zijn als het nodig is, problemen echt aanpakken en oplossen; daarin herken je een partner. Dit traject levert ons, naast een ongekende efficiëntie, een geweldig gebruikersgemak op. Wat door ons in het aanbestedingsdocument is verwoord, heeft Split~Vision gerealiseerd en zelfs verrijkt”, vertelt Eelke de Jong, opdrachtgever ‘Leeuwarden Digitaal’, tijdens het feestelijke moment rond de livegang. Daarbij waren alle betrokkenen rond het project aanwezig.

Samen werken is samen doen
“Alle ervaringen van afgelopen vijf jaar en weten wat we wel en wat we niet wilden, is vertaald naar SinglePoint-for-All en nu werkelijkheid geworden. De beelden en de beleving die je vasthoudt, geven een heel goed gevoel en dat blijft hangen. Dit hebben we bereikt door intensief samen te werken, samen te discussiëren en vooral samen te doen”, aldus Myra Schot, adviseur zaakgericht werken.

Jeroen Kremer, senior informatiemanager en Enterprise architect, die samen met Myra aan de basis stond van het bedenken van dit platform, voegt daaraan toe: “Alleen goed partnership levert een product op dat echt werkt voor een organisatie. Daarbij gaat het niet om samenwerken maar vooral om de manier waarop je met elkaar samenwerkt. Dat was voor mij een heel prettige en bijzondere ervaring”.

De volgende stap
Een stabiele basis is dus gelegd en de motor voor het digitale platform draait met een groot aantal processen, zaaktypes, documenten enzovoort. Nu is het moment om door te pakken. De eerste acht gemeenten zijn al aangesloten op de infrastructuur van de gemeente Leeuwarden dat als Shared Service Centre dient. Zij gaan in de nabije toekomst ook aansluiten op dit digitale platform en het integraal zaak-, KCS- en projectensysteem. Daarbij gaat het niet alleen om het systeem dat hen ondersteunt maar vooral om de zo belangrijke bijbehorende verandering in denken en handelen.

“In de uitrol naar de organisatie gebruiken we een groeimodel zodat de gebruikers er geleidelijk aan kunnen wennen. Een ieder pakt nu de onderdelen die voor hem of haar relevant zijn zoals Digitale Projectenomgeving, Samenwerkingsomgeving, de MySite, registratieportaal enzovoort”, zegt een enthousiaste Henk IJbema.

Nadere informatie over SinglePoint-for-All is te vinden op www.splitvision.nl of aan te vragen via info@splitvision.nl.

Over Split~Vision
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen bedrijfsvoering, informatie en ICT centraal. Tijd-, en plaats onafhankelijk kunnen werken in een geïntegreerde klant, project, zaak, DMS, object omgeving, dat is wat we willen. De beheerlast die daarbij komt kijken is veelal te hoog. Deze uitdaging is Split~Vision aangegaan, niet vanuit de techniek maar vanuit de bedrijfsvoering. En met succes! Door een unieke en krachtige visie op klant, organisatie en bedrijfsvoering en de realisatie van gemeentelijke visies met slimme geïntegreerde functionaliteiten zijn wij in staat om informatieverwerking en informatiemanagement voor organisatie en mensen zo gemakkelijk mogelijk te maken.  Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.

I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde kernregistratie, informatie-, procesmanagement en architectuurtool voor centraal beheer van bedrijfsvoering, informatie en ICT en is inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes geïmplementeerd.

SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing. SinglePoint-for-All biedt organisaties een integraal samenwerkingsplatform op basis van doelgroep specifieke portalen voor o.a. zaak, document, project, klant, object, DMS, RMA en meer.

Voor redactionele informatie: 
Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034
Laatste van Split~Vision  
Veiligheidsregio Twente in drie maanden live met SinglePoint-for-All

Veiligheidsregio Twente snelt naar hoog niveau van digitalisering met SinglePoint-for-All

Luchtmachtdagen 2016 gebruikt SinglePoint-for-All
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 119 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Split~Vision contact  

Logo Split~Vision

  (040) 206 33 44
  info@splitvision.nl
  www.splitvision.nl
Split~Vision sociaal  


Split~Vision tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl