Datum: (984 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Fintech-startup Zeker.Me in zee met Lubbers De JongRotterdam, 14 oktober 2015 – Zeker.Me, een data-driven startup actief in de verzekeringsbranche, gaat samenwerken met adviesbureau Lubbers De Jong. Het doel is om de naamsbekendheid van het jonge fintech-bedrijf, dat via slimme technieken en data gepersonaliseerde verzekeringen aanbiedt, te vergroten.

Zeker.Me biedt schadeverzekeringen aan, van aansprakelijkheid tot inboedel. Op basis van het Facebook-, Twitter- of Linkedinprofiel en andere gegevens die de gebruiker deelt met de startup, personaliseert het elk verzekeringspakket. Zeker.Me zorgt voor de juiste dekking en houdt het pakket altijd up-to-date.

Nick van der Meij, oprichter van Zeker.Me: “Slim gebruikmaken van data is de toekomst. De verzekeringsbranche is een ouderwetse wereld en met Zeker.Me zetten wij een nieuwe standaard neer. Gebruikers kiezen zelf welke gegevens ze met ons delen, door hun socialmediaprofiel te koppelen aan ons systeem. Op basis daarvan leveren we een schadeverzekering die het beste bij ze past en op elk moment aan te passen is, uiteraard volledig digitaal. We werken niet met polisnummers en met dikke pakken papier. Als gebruikers schade willen melden, is dat met een simpel Whatsappje geregeld. Gemak staat namelijk voorop bij de jonge, digitale consument. We willen graag onze naamsbekendheid bij deze doelgroep vergroten en vertrouwen erop dat Lubbers De Jong ons daarbij kan helpen.”

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “Zeker.Me is een van de vele interessante startups uit de Nederlandse fintech-scene. De verzekeringssector is toe aan vernieuwing en met zijn datagerichte aanpak kan Zeker.Me daarvoor zorgen. Aan ons de mooie taak om dit enthousiaste, jonge merk in Nederland breder onder de aandacht te brengen.”

Over Zeker.Me
Zeker.Me is een fintech-startup die actief is in de verzekeringsbranche. Zeker.Me onderscheidt zich van traditionele verzekeraars door gebruik te maken van slimme technieken en data voor een optimale klantbeleving. Zeker.Me staat bekend om de snelle en volledig gepersonaliseerde dienstverlening en werkt helemaal digitaal. Gebruikers bepalen zelf welke gegevens ze met Zeker.Me delen, door hun Facebook-, Twitter- of Linkedinprofiel te koppelen. Op basis daarvan helpt Zeker.Me ze met het maken van keuzes en zorgt het ervoor dat het verzekeringspakket altijd up-to-date is. Zeker.Me biedt op dit moment aansprakelijkheids-, reis-, inboedel-, woonhuis-, auto- en rechtsbijstandsverzekeringen aan.

Vind Zeker.Me online op: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Lubbers De Jong
Erik Molkenboer
T: 020 2050425
E: erik@lubbersdejong.nl

Zeker.Me
Nick van der Meij
T: 06 41872995
E: nick@zekerme.nl

Dit bericht is ook online te vinden.