www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 155 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Teradata en Localz kondigen Wereldwijd Partnership aan voor Location-Based Individualized Marketing

Gezamenlijke oplossing levert de individuele consument contextuele micro-locatie ervaringen via Teradata Integrated Marketing Cloud

AMSTERDAM - 14 oktober 2015 - Teradata Marketing Applications, een divisie van Teradata Corporation (NYSE: TDC), de big data analytics en marketing applicaties organisatie, en Localz, een micro-locatie technologie bedrijf met vestigingen in Europa, Amerika en Australië, hebben vandaag aangekondigd wereldwijd samen te werken om micro-locatie ervaringen en iBeacon hulpmiddelen voor enterprise marketeers wereldwijd te bieden via de Teradata Integrated Marketing Cloud.

Bedrijven in retail, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, horeca en andere ‘high-touch’ industrieën, profiteren van de gezamenlijke oplossing, die de interactie en locatie van de klant gebruikt om voor hem interessante, gepersonaliseerde content direct naar zijn mobiel door te sturen. Contextueel relevante berichten worden verzonden op basis van waar de consument zich bevindt en op basis van historische en real-time informatie over zijn voorkeuren en acties. Zo kunnen retailers met klanten in contact komen op basis van ‘baken proximity gebeurtenissen’ (bijvoorbeeld een app gebruiker is in de buurt van een winkel, is zojuist de winkel in gegaan, of komt net uit de winkel) en op het juiste moment relevante aanbiedingen naar hun mobiele device sturen.

Micro-locatie technologie wordt in toenemende mate toegepast door marketeers en deze $5 miljard industrie blijft een groeimarkt. ABI Research Inc., een marketing intelligence technologie bedrijf, verwacht dat micro-locatie net zo standaard wordt als GPS en schat dat in 2018 meer dan 800 miljoen smartphones de technologie actief zullen gebruiken. En volgens BI Intelligence marktonderzoek, zal iBeacon technologie gebruik bij de top 100 van Amerikaanse retailers stijgen van minder dan 10% in 2014 tot bijna 85% in 2016.

LOCALZ + TERADATA: HOE HET WERKT
De gecombineerde data-driven marketing oplossing wordt gerealiseerd door integratie van Teradata Integrated Marketing Cloud en het Spotz micro-locatie technologieplatform, dat samenwerkt met Teradata Real-Time Interaction Manager (RTIM) en Teradata Digital Marketing Center (DMC). Marketeers kunnen als onderdeel van een geïntegreerd omni-channel programma, geïndividualiseerde, locatie-gebaseerde berichten genereren uit gegevens die beschikbaar zijn vanuit informatie uit eerder klantcontact en real-time interactie met de klant. De oplossing wordt beter bij meer gebruik. Marketeers bereiken individuen op hun mobiel op basis van hun ‘locatiemoment’, maar ook worden respons- en locatiegegevens van dergelijke interacties gebruikt om de customer experience beter in kaart te brengen, doordat online en fysieke shopacties van de consument verbonden worden. Zo kunnen alle toekomstige digitale berichten die de marketeer verzendt - via e-mail, mobiel, social of web - tijdig en relevant zijn, en geïntegreerd in het algemene omni-channel marketing programma.

"Samenwerken met Teradata en Localz is een geweldige manier voor bedrijven om de nieuwste micro-locatie technologie te integreren in hun bestaande digitale marketing omgevingen en zo echt relevante, geïndividualiseerde communicatie en duurzame marketing programma's te creëren," zei Tim Andrew, commercieel directeur en medeoprichter van Localz. "We zijn zeer verheugd deze nieuwe dimensie toe te kunnen voegen aan de Teradata Integrated Marketing Cloud."

"Om groei te stimuleren, moeten marketeers tegenwoordig innovatieve manieren vinden om zowel historische als real-time data te gebruiken zodat ze value-based relaties met individuele klanten kunnen bereiken. De combinatie Teradata - Localz maakt het nu gemakkelijker om customer engagement en loyaliteit te verhogen met geïndividualiseerde, location-based digitale marketing”, aldus Bob Fair, co-president van Teradata.

Beschikbaarheid
De gezamenlijke oplossing is nu wereldwijd beschikbaar. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Teradata Marketing Applications verantwoordelijke.

Resources Over Localz
Localz werd in oktober 2013 opgericht door Pete Williams, Melvin Artemas en Tim Andrew in Melbourne, Australië. Localz wil zakelijke klanten laten profiteren van bestaande en opkomende locatie technologie. Het bedrijf is snel gegroeid door samenwerkingen met grote retail, finance en logistieke brands in Australië, Europa en Amerika. Localz is toegetreden tot het PayPal StartTank programma, en houdt kantoor in Londen. Bezoek www.localz.com

Over Teradata
Teradata (NYSE: TDC) helpt bedrijven wereldwijd om meer waarde uit hun data te halen dan ieder ander bedrijf. Teradata’s toonaangevende portfolio van oplossingen en diensten in big data analytics en integrated marketing applications, helpen organisaties om met data een duurzaam concurrentievoordeel te behalen. Bezoek marketing.teradata.com/NL

Voor meer informatie
Priscilla de Groot, T 06 30025428, E priscilla.degroot@teradata.com

Perscontact
Carolijn Peelen, T 06 53280936, E carolijn@peelen.nu
Laatste van Teradata Netherlands  
Teradata als leider gepositioneerd in zes rapporten van topanalisten

Teradata neemt startup StackIQ over om mogelijkheden van Teradata Everywhere en IntelliCloud te vergroten

Zorgen over security van dataopslag in de cloud geen obstakel bij adoptie bedrijven
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 155 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Teradata Nethe.. contact  

Logo Teradata Netherlands

  Jeannette De Kort
  +31(0)20 5128180
  www.teradata.nl
Teradata Nethe.. sociaal  


Teradata Nethe.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl