www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 69 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

VMware introduceert public cloud-verbeteringen voor zijn Unified Hybrid Cloud

  • Google Cloud DNS volgende Google Cloud Platform dienst beschikbaar via VMware vCloud Air
  • Plannen voor uitbreiding support van VMware vSphere Integrated Containers op VMware vCloud Air
  • Project Michigan previews - hoe klanten advanced networking services en hybride cloud manager on-premise kunnen gebruiken met de on-demand elastic cloud

VMworld Europe, Barcelona, 13 oktober 2015 - VMware, Inc. (NYSE: VMW) kondigt vandaag op VMworld 2015 verbeteringen aan voor zijn unified hybride cloud-platform. Daarmee worden de applicatie-ontwikkeling, levering en implementatie versneld en ook diepere inzichten verschaft in hybride cloud-implementaties van klanten.

"Bedrijven zijn bezig hun applicaties naar de cloud te brengen en zien in toenemende mate een hybride strategie voor cloud-adoptie als het juiste antwoord hiervoor," zegt Bill Fathers, executive vice president en general manager, Cloud Services Business Unit, VMware. "VMware's benadering gaat over het versterken van organisaties om op een veilige manier iedere applicatie te kunnen bouwen, draaien en leveren, in elke omgeving. Onze public cloud, vCloud Air, en wereldwijde service provider ecosysteem, vCloud Air Network, vormen de belangrijkste onderdelen van onze Unified Hybrid Cloud en zorgen ervoor dat geen enkel compromis hoeft te worden gesloten op dit vlak.”

VMware's unified hybride cloud-platform stelt klanten in staat één consistente omgeving op basis van VMware vSphere te creëren in de private en publieke cloud. Waar iedere traditionele of cloud-native applicatie veilig te bouwen, draaien en leveren is. VMware's unified hybride cloud-platform is gebouwd op een software-defined datacenterarchitectuur en biedt klanten de openheid en keuze in hoe zij applicaties en cloud-omgevingen op basis van hun behoeften bouwen en beheren.

Nieuwe updates voor VMware vCloud Air en VMware vCloud Air Network
Als onderdeel van de aankondigingen van vandaag, introduceert VMware nieuwe updates voor VMware vCloud Air en VMware vCloud Air Network. Het nieuwe of uitgebreide aanbod omvat:

Google Cloud DNS: met de algemene beschikbaarheid van Google Cloud DNS blijven organisaties profiteren van de combinatie van VMware vCloud Air en Google Cloud Platform in één hybride cloud-service. Google Cloud DNS geeft organisaties toegang tot een wereldwijd gedistribueerde low-latency DNS-service met een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid, evenals het gemak van beheersbaarheid. De wereldwijde DNS-service biedt een betrouwbare, elastische, low-latency DNS-serving van Google's wereldwijde netwerk van Anycast DNS-servers.

Google Cloud DNS maakt het eenvoudiger voor klanten om web-gerichte applicaties op VMware vCloud Air te hosten en lost een belangrijke uitdaging op voor organisaties die hun e-mailservers verplaatsen naar de cloud. Bovendien kan de dienst worden aangepast met behulp van een scriptable command-line interface, Developer's Console UI of REST API.

VMware vCloud Director 8: de nieuwe versie van VMware vCloud Director stelt Service Providers binnen het VMware vCloud Air Network in staat gedifferentieerde cloud-services te bouwen die hybride-aware zijn en ideaal voor enterprise-organisaties. VMware vCloud Director voorziet service providers van de tools om robuuste en veilige self-service cloud-orchestration-mogelijkheden te leveren aan hun eindklanten.

De verbeteringen van deze release omvatten vSphere 6.0- en 6.1.4 NSX-ondersteuning, Virtual Data Center (vDC)-templates, vApp-verbeteringen en OAuth-ondersteuning voor Identity Sources. Deze nieuwe toevoegingen helpen Service Providers operationele efficiëntie te realiseren en bieden nieuwe mogelijkheden voor klanten. Voor meer informatie over de VMware vCloud Director, bezoek de VMware vCloud Director Website.

VMware Monitoring Insight en verbeterde Identity Access Management: VMware verstrekt nieuwe middelen voor een grotere transparantie en een diepere integratie met VMware vCloud Air. VMware vCloud Air Monitoring Insight biedt analytics in cloud-service-activiteiten door middel van interactieve metrics, event-logs en door de gebruiker gedefinieerde alarmen, voor flexibiliteit en kostenoptimalisatie. De dienst geeft informatie over de infrastructuur, gezondheid en platform applicatie-prestaties, faciliteert granulariteit, retentie en diensten-monitoring en helpt cloud-uitgaven te optimaliseren door een hoge bezettingsgraad van de cloud-infrastructuur. 

Verbeterde Identity Access Management ondersteunt klanten van VMware vCloud Air met een single identity, single sign-on, unified autorisatie, governance en role-management. Gebruikers kunnen nu de beheermogelijkheden uitbreiden van on-premise naar VMware vCloud Air. Het vereenvoudigt hoe IT het gebruikersmanagement controleert met token-authenticatie.

VMware vSphere geïntegreerde containers: VMware geeft aan voort te gaan bouwen op de bestaande ondersteuning voor Photon OS op het vCloud Air platform. Dit door de toevoeging van ondersteuning voor VMware vSphere Integrated Containers op VMware vCloud Air in 2016. Hiermee stelt VMware IT-teams in staat elke applicatie, inclusief gecontaineriseerde, op een gemeenschappelijke infrastructuur op vCloud Air te draaien. Deze ondersteuning versnelt containerinitiatieven doordat IT-teams profiteren van hun bestaande investeringen in VMware-infrastructuur, -mensen, -processen en -management tools. VMware vSphere geïntegreerde containers zorgt dat ontwikkelaars makkelijk met andere container ecosysteemoplossingen zoals Docker en Rocket kunnen samenwerken.

Project Michigan: is vandaag als een technologie-preview onthuld. Project Michigan breidt de mogelijkheden uit van Advanced Networking Services en Hybrid Cloud Manager. Klanten krijgen toegang tot elastische virtual private clouds on-demand met toegang tot duizenden virtuele machines op een pay-as-you-go-basis. De Virtual Private Clouds gebruiken Hybrid Cloud Manager en Advanced Networking Services op een dedicated cloud en bieden veiligheid en de mogelijkheid tot netwerken. Daarnaast kunnen organisaties Hybrid Cloud Manager gebruiken voor een eenvoudige verplaatsing van workloads en catalogus synchronisatie met Direct Connect en AT&T NetBond.

Beschikbaarheid
• VMware vCloud Director 8 is algemeen beschikbaar
• VMware vCloud Air Monitoring Insight en Enhanced Identity Access Management worden beschikbaar voor vCloud Air Virtual Private Cloud in Q4 2015
• Google Cloud DNS op VMware vCloud Air wordt beschikbaar in H1 2016
• Uitgebreide ondersteuning voor vSphere Integrated Containers op VMware vCloud Air beschikbaar in 2016

--------

VMware's vCloud Air
Organisaties verhuizen naar een hybride IT-omgeving met behulp van VMware's public cloud vCloud Air en VMware vCloud Air Network, een ecosysteem van meer dan 4000 dienstverleners in meer dan 100 landen. VMware vCloud Air is een publieke cloud die organisaties in staat stelt snel en veilig te profiteren van de publieke cloud-voordelen, met een consistente ervaring voor IT en ontwikkelaars.

VMware vCloud Air Network
Een wereldwijd netwerk van gevalideerde cloud-diensten op basis van VMware-technologie, faciliteert datasoevereiniteit door het verstrekken van een breed scala van cloud-services en verticale marktkennis. Het netwerk biedt gespecialiseerde compliance en certificeringen van kleine tot middelgrote bedrijven tot Fortune 500s. Zowel VMware vCloud Air en VMware vCloud Air Network helpen organisaties om te gaan met de risico's en onzekerheden van de commodity public clouds en incompatible hybrid clouds door robuuste en veilige, infrastructuurdiensten te bieden.

Over VMware
VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business mobility. De oplossingen van het bedrijf, die zijn gebaseerd op VMware’s gerenommeerde virtualisatietechnologie, maken een nieuw IT-model mogelijk dat altijd beschikbaar, flexibel en bovendien veiliger is. Klanten kunnen hierdoor sneller innoveren, en automatisch en veiliger elke applicatie leveren of consumeren. VMware behaalde in 2014 een jaaromzet van 6 miljard dollar, heeft meer dan 500.000 klanten en meer dan 75.000 partners. VMware is gevestigd in Silicon Valley, met kantoren over de hele wereld en kan online worden gevonden op www.vmware.com/nl. 

Meer informatie
VMware
Marcel Leenhouts
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: mleenhouts(at)vmware.com

Whizpr
Laura Witlox / Mandy Willemsen / Winnie Silvertand
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware(at)whizpr.nl

Laatste van VMware Nederland  
VMware presenteert Cybersecurity Threat Report: aanzienlijke toename aanvallen en digitale inbraken in Nederland

Onderzoek VMware: CEO’s moeten technologie in hun DNA hebben om succesvol te zijn

VMware introduceert elastische infrastructuur voor AI/ML-applicaties met VMware vSphere 7
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 69 dagen
VMware Nederla.. contact  

Logo VMware Nederland

  +31 (0) 30-2849500
  www.vmware.com/nl.html
VMware Nederla.. sociaal  


VMware Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Logo myBrand
Logo Conclusion
Logo LogRhythm
Logo Auth0
Logo Unisys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88968 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8512 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl