DMP en Tegile Systems bundelen krachten

Zeist, 13 oktober 2015 – DataManagement Professionals (DMP) en Tegile Systems, leverancier van op flash gebaseerde storage-arrays, gaan een partnership aan. Doel is om samen sales- en marketingactiviteiten op te zetten om een gecombineerde DMP/Tegile-oplossing te leveren. De samenwerking past in de strategie van DMP om klanten een keuze te geven tussen flash of hybride storageoplossingen.  

“We zagen meteen dat onze producten goed combineren met de diensten van DMP”, zegt Just Gonggrijp, Regional Director Benelux bij Tegile Systems. “Dat maakt dit partnership erg aantrekkelijk voor ons. Samen kunnen we nog meer bedrijven helpen hun storageprocessen te versnellen en efficiënter te maken.”

“Wij zijn erg enthousiast over het partnership”, zegt Eric Evers, Director Technology bij DMP. “Voor ons betekent het een mooie aanvulling op ons bestaande portfolio. De unieke eigenschap van de storageproducten van Tegile Systems is, dat die zowel block-based als file-based storage ondersteunen. Combineer dat met in-line deduplicatie en het resultaat is een krachtig storageaanbod voor zowel bestaande als nieuwe klanten.”

Over Tegile

Tegile is ontstaan in 2010 en levert All-flash- en hybride storagesystemen waarbij de nieuwste flash-technologie met disk gecombineerd kan worden. Door de ondersteuning van meerdere block-storage- en NAS-protocollen (iSCSI, FC, NFS, CIFS, SMB) en door de consistente, hoge performance en doorvoersnelheid is Tegile in uiteenlopende toepassingen in te zetten. Door gebruik van (in-line) deduplicatie & compressie, thin-provisioning en auto-caching van veelgebruikte data op SSD’s is de investering laag en de performance optimaal.

Over DMP
DataManagement Professionals B.V. (DMP) is, zoals de naam al aangeeft, een hoogwaardig kennisbedrijf op het gebied van datamanagement, met als speerpunt storageoplossingen in combinatie met de back-up- en archiveringssoftware van CommVault. DMP biedt storageoplossingen op basis van All-flash, hybride, hyper converged en Software-Defined. Daaromheen levert DMP diensten als support, consultancy en remote beheer om de combinatie van CommVault Simpana en storage optimaal te laten samenwerken tot een betrouwbare storage-, back-up- en archiveringsoplossing.

We Store, Protect and Manage your data

www.dm-p.com

Bezoek DMP tijdens Storage Expo. Registreer je hier voor gratis toegang.

Volg DMP ook op Twitter: https://twitter.com/DMProfessionals

Voor meer informatie:

LVTPR
Moniek Jansink / Ruud Poels
Tel. 030 65 65 070
E-mail: dmp@lvtpr.com