www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1443 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Voiceworks behaalt 39e plaats in Technology Fast50 en ontvangt Most Sustainable Grower Award

Almere, 12 oktober 2015 – Met een groeipercentage van 279% heeft Voiceworks de 39e plaats in de Deloitte Technology Fast50 2015 behaald. De aanbieder van zakelijke vaste, mobiele, UC-, cloud- en dataoplossingen staat dit jaar voor de vijfde maal op rij in deze ranglijst en heeft daarmee voor het eerst ook de Most Sustainable Grower Award voor duurzame groei uitgereikt gekregen door Deloitte.

In Groningen zijn vrijdag 9 oktober de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland bekend gemaakt tijdens de 16e editie van de Deloitte Technology Fast50 verkiezing. De bedrijven zijn dit jaar voor het eerst geselecteerd op basis van de omzetgroei over de afgelopen vier (2011-2014) in plaats van vijf jaar. Over deze periode wist Voiceworks een groeipercentage van 279% te realiseren.

Most Sustainable Grower
In 2011 nam Voiceworks voor het eerst deel aan de verkiezing en won met 2.768 procent omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Met een continu stijgende omzetgroei en een onafgebroken notering in de Fast50 gedurende de afgelopen vijf jaar, heeft Voiceworks nu ook de status van Most Sustainable Grower bereikt. Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: “Dat we nu ook door Deloitte met een Most Sustainable Grower Award zijn erkend, is een kroon op ons werk. Deze stijging is te danken aan onze strategie die geënt is op het continu doorvoeren van innovaties en aan de inzet van onze medewerkers en de loyaliteit van onze aangesloten partners.”

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “Ik heb Voiceworks leren kennen toen ze een jaar te jong waren om mee te doen aan de Deloitte Technology Fast50. Het jaar daarna kwamen ze binnen en veroverden de nummer één positie. Nu, 5 jaar op rij later, hebben we met trots de Most Sustainable Grower Award aan Voiceworks mogen uitreiken.”

Innovatie en cloud
Naast een toenemende omzetgroei worden de bedrijven door Deloitte beoordeeld op ontwikkelde en toegepaste technologie. Blijven doorontwikkelen terwijl een organisatie hard groeit, kan lastig zijn. Voiceworks weet dit toch voor elkaar te krijgen door onder meer de cloud te omarmen. In de eigen cloudstore ‘Cloudscape’ kunnen partners van het telecombedrijf verschillende cloud-producten van externe partijen bestellen. Al deze producten helpen gebruikers gemakkelijker te werken, communiceren en samen te werken. Daarnaast biedt Voiceworks zijn eigen nieuwe cloud-dienst: Managed Office. Hiermee hebben gebruikers een alles-in-één-werkplek in de cloud. Zakelijke gebruikers nemen steeds vaker communicatiediensten af als onderdeel van een alles-in-één-werkplek in de cloud.

Bedrijven uit de Deloitte Technology Fast50 maken ook kans op een plek in de EMEA Fast500 en de Global Fast100.

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en is het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Voor bedrijven die zijn opgericht na 31 december 2010 bestaat de Rising Star-categorie. Deze jonge veelbelovende bedrijven zijn door een onafhankelijke jury beoordeeld op omzetpotentie, schaalbaarheid en innovatiekracht.
 
Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX- installateurs, ICT-partners, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft meer dan 100 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50 en won in de afgelopen jaren 4 keer de Gouden FD Gazelle Award als snelste groeier van de provincie Flevoland. Voor meer informatie: www.voiceworks.com; @voiceworksnl
 
Dit persbericht is ook online te vinden.
 

Meer informatie en beeldmateriaal voor de pers:

Voiceworks
Miriam van de Grootevheen
Marketing & Communication Officer
T +31 (0)36 7606720
E Miriam.vandeGrootevheen@voiceworks.com

Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T +31 (0)20 2050422
E margreet@lubbersdejong.nl 
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Voiceworks B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1443 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Voiceworks B.V. contact  
Logo Voiceworks B.V.
  036 - 546 88 55
  support@voiceworks.nl
  www.voiceworks.nl
Voiceworks B.V. sociaal  
Voiceworks B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl