www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!

Gratis WiFi voor bezoekers en deelnemers Military Boekelo-Enschede

Het Stedelijk Lyceum verzorgt draadloze verbinding op het hele hoofdterrein met Ruckus access points

Tijdens de Military Boekelo van 8 tot en met 11 oktober, een van de grootste paardentopsportevenementen van Nederland, konden de ruim 60.000 bezoekers en kleine 2.000 medewerkers, vrijwilligers en deelnemers gratis gebruik maken van een draadloze internetverbinding. Het Stedelijk Lyceum in Enschede verzorgde in samenwerking met ict-dienstverlener Infotheek de ict-infrastructuur voor het internationale evenement. Dit jaar was op het gehele hoofdterrein voorzien van een dekkend WiFi-netwerk met behulp van access points van sponsor Ruckus.

De IT-afdeling van het Stedelijk Lyceum is verantwoordelijk voor de ict-voorzieningen tijdens de Military Boekelo. Din Zwan, hoofd automatisering van het Stedelijk Lyceum: “We regelen al jaren de flexibele werkplekken voor medewerkers en juryleden en zorgen voor de netwerkverbindingen. Sinds een paar jaar hebben we ook aansluiting op het glasvezelnetwerk dat vlak langs het evenementterrein loopt. De volgende stap was om een goed WiFi-netwerk op te zetten voor de deelnemers, vrijwilligers en medewerkers. Tot vorig jaar was dat nog een beetje een houtje-touwtje netwerk. Dit jaar hebben we Ruckus bereid gevonden ons als sponsor te ondersteunen. Via Infotheek hebben we nu tien hoogwaardige Ruckus access points kunnen inzetten die voor een dekkend high density draadloos netwerk zorgden op het gehele hoofdterrein. Bovendien konden we steeds bijhouden hoeveel ‘clients’ actief waren op het open netwerk en dat gaf ons en de organisatie een goed beeld van de drukte en de bezoekersstromen.”

De Military Boekelo is een internationaal evenement dat jaarlijks de top van de wereldwijde paardensport en vele tienduizenden bezoekers trekt . Vorig jaar waren er ruim 60.000 bezoekers, de verwachting na de eerste dag is dat het er dit jaar weer meer zullen zijn. Deelnemers komen verspreid over drie dagen uit in drie disciplines: dressuur, cross country en springen. Het cross country parcours voert de ruiters en amazones door het mooie Twentse coulisselandschap. Bezoekers komen voor de sport en voor ontspanning op de grote Military Fair met ruim 100 standhouders. Meer informatie over de Military Boekelo op www.military-boekelo.nl.

OVER RUCKUS WIRELESS
Ruckus Wireless Inc. (NYSE: RKUS), met het hoofdkantoor in het Californische Sunnyvale, is een wereldwijde leverancier van high-end draadloze oplossingen voor de snelgroeiende markt van mobiele internetinfrastructuur. Het bedrijf beschikt over een breed scala aan indoor en outdoor Smart WiFi producten voor mobiele telecomproviders, ISP’s en grote ondernemingen en heeft meer dan 52.000 eindgebruikers wereldwijd. Ruckus Wireless is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van de WiFi-capaciteit en -dekking, waarbij er veel uitdagingen zijn door de enorme groei in verkeer op draadloze netwerken door mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Ruckus maakt en patenteert state-of-the-art draadloze spraak-, video- en datatechnologie-innovaties, zoals adaptieve antenne-arrays die het signaalbereik vergroten, de datasnelheid verhogen en interferentie voorkomen. De oplossingen zorgen voor een consistente en betrouwbare distributie van multimediacontent en -diensten met hoge prioriteit via standaard 802.11 WiFi. Kijk voor meer informatie op: www.ruckuswireless.com

BeamFlex, ChannelFly, Dynamic PSK, Ruckus, Ruckus Wireless, Unleashed, Zero-IT Activation, ZoneDirector en ZoneFlex zijn handelsmerken van Ruckus Wireless, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

Voor meer persinformatie en beeldmateriaal:
Yellow Communications, Majoy Juriaans, telefoon +31 (0)23 555 3424, e-mail majoy@yellow-communications.com of ruckuswireless@yellow-communications.com.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Brocade-Ruckus Wireless   


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1463 dagen
PR contact  
Logo Yellow Communications
Brocade-Ruckus Wir.. contact  
Logo Brocade-Ruckus Wireless
Brocade-Ruckus Wir.. sociaal  
Brocade-Ruckus Wir.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl