www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1434 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Nieuwe 802.11ac-serie outdoor access points van LANCOM Systems

OAP-821, OAP-822 en OAP-830 voor een professioneel WLAN voor buitenhuis

Aken, 12 oktober 2015 – LANCOM Systems, de toonaangevende Duitse producent van netwerkoplossingen voor de overheids- en zakelijke markt, introduceert de LANCOM OAP-800-serie, een nieuwe reeks outdoor access points die ideaal zijn voor een professioneel outdoor WLAN. Bij toepassingen daarvan valt te denken aan moderne outdoor hotspots, professioneel WLAN-bereik in open ruimten, of het realiseren van WLAN point-to-point links (P2P) voor het bieden van breedband of voor het creëren van een verbinding met nevenvestigingen.

OAP-822Deze access points hebben een zeer robuuste behuizing – bescherming van IP66 – en blijven ook functioneren bij extreme temperaturen variërend van -33°C tot +70°C. Met 2x2 MIMO en radiomodules die opereren volgens de WLAN-standaard IEEE 802.11ac bieden ze forse datasnelheden van maximaal 867 Mbps bruto.a De devices blijven volledig compatible met vorige WLAN-standaarden, zoals IEEE 802.11a/b/g/n. Voeding wordt optioneel geleverd via PoE volgens de IEEE 802.3af-standaard.

De OAP-821 beschikt over een IEEE 802.11n/ac-radiomodule, een interne 5 GHz-P2P-antenne en connectoren voor een externe 2.4 GHz-antenne. De OAP-822 heeft twee voor dual-band geschikte 802.11n/ac-radiomodules en is uitgerust met vier externe antenneconnectoren. Hetzelfde geldt voor de OAP-830, hoewel zijn specifieke behuizing één intern diversity sector-antenne heeft voor elke frequentie (2.4 en 5 GHZ).

De LANCOM OAP-821 Bridge Kit wordt geleverd met twee access points voor het opzetten van snel presterende P2P-links in het 5 GHz-frequentiebereik, de juiste accessoires en twee AirLancer Extender SA-LAN-overspanningsbeveiligers.

Bij alle devices hoort een complete set accessoires: bevestigingsmateriaal, outdoor kabels en een 802.3af PoE-adapter die voldoet aan de standaarden.

WLAN-optimalisatie en uitgebreide beveiligingsmogelijkheden
De access points ondersteunen het WLAN-optimalisatieconcept van LANCOM: Active Radio Control. Deze slimme combinatie van innovatieve eigenschappen die in het LCOS-besturingssysteem zijn opgenomen – zoals adaptieve ruisimmuniteit, adaptieve RF-optimalisatie en client steering – vergroot de draadloze prestaties en ondersteunt beheerders op een duurzame manier met professionele tools voor WLAN-beheer.

Draadloze overdrachten zijn beschermd tegen aanvallen – zonder verlies qua performance – dankzij verschillende beveiligingsmogelijkheden, waaronder IEEE 802.11i met WPA2- en AES-versleuteling en IEEE 802.1X/EAP (WPA2 Enterprise) voor omgevingen met hogere eisen op het gebied van security.

Daarnaast maakt de VPN-optie het mogelijk maximaal vijf IPSec VPN-tunnels te realiseren voor beheer van de outdoor access points op afstand. Providers en hotspot-operators die hun devices op netwerken van derde partijen draaien, profiteren van een veilige manier om onderhoud op afstand uit te voeren. Anderzijds is het mogelijk een vertrouwelijke WLAN op te zetten via een veilig versleutelde VPN-tunnel naar het hoofdkantoor van het bedrijf.

Zoals alle access points van LANCOM werken de nieuwe outdoor devices naar keuze stand-alone of in combinatie met een LANCOM WLAN-controller. Alle devices ondersteunen netwerkvirtualisatie met Multi-SSID en VLAN.

De nieuwe LANCOM OAP-800-serie is nu verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op de website van LANCOM.

Over LANCOM Systems
LANCOM Systems is de toonaangevende Duitse producent van betrouwbare, innovatieve netwerkoplossingen voor zakelijke klanten. De twee businessunits van LANCOM, VPN Network Connectivity en Wireless LAN, bieden professionele gebruikers veilige, flexibele infrastructuuroplossingen voor lokale en multisite-netwerken. De gehele productreeks wordt ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. LANCOM Systems levert door het Duitse Federale Kantoor voor Informatiebeveiliging (BSI) gecertificeerde VPN-oplossingen voor het beveiligen van kwetsbare netwerken en kritische infrastructuren (EPCIP) tegen cyberaanvallen. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken, Duitsland. Het bedrijf heeft verder kantoren in geheel Europa. Klanten zijn mkb-ondernemingen, overheidsinstanties, instellingen en grote bedrijven in Duitsland, Europa en in toenemende mate in de rest van de wereld.

LANCOM-contactpersoon
Kristian Delfs
T: +49 174 3469 170
E: pers@lancom.eu

LVTPR
Michael Ros / Kirsten Meij
T: +31 (0)30 65 65 070
E: lancom@lvtpr.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van LANCOM Systems  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1434 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
LANCOM Systems contact  
Logo LANCOM Systems
  +49 (0) 2405 49936-243
  pers@lancom.eu
  www.lancom.eu
LANCOM Systems sociaal  
LANCOM Systems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com