www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau
2522 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 177 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Gemeente Zwolle gaat voor gestandaardiseerde en beveiligde document- en gegevensuitwisseling met Enable-U

ZwolleAmsterdam, 9 oktober 2015De gemeente Zwolle moet steeds meer informatie en documenten uitwisselen met Landelijke Voorzieningen en andere samenwerkingspartners. Om dit proces digitaal uit te voeren heeft de gemeente Enable-U ingeschakeld, integratiespecialist voor transparante, veilige en beheersbare informatiestromen. Enable-U is verantwoordelijk voor de implementatie van de Digikoppeling, Enable-U 2Orchestrate en Enable-U 2Secure. Hierdoor kan de gemeente straks gemakkelijk, eenduidig, veilig en betrouwbaar informatie en documenten uitwisselen met andere overheden en ketenpartners. Zwolle is dan in staat om digitaal documenten te delen en profiteert van een aanzienlijke efficiencyslag en kostenbesparing.

Met de Enable-U Digikoppeling is de gemeente Zwolle straks aangesloten op diverse partners, zoals het Omgevingsloket online (OLO), de landelijke voorziening WOZ, MijnOverheid.nl en BAG. Ook koppelt Enable-U het cloudgebaseerde zaaksysteem van de gemeente Zwolle, Dimpact, met de Landelijke Voorzieningen. Hierdoor kunnen documenten direct worden geüpload in Dimpact en automatisch ontsloten worden naar bijvoorbeeld MijnOverheid.nl. Door de ondersteuning van Enable-U 2Secure en Enable-U 2Orchestrate is de servicelaag van de ICT-architectuur voor de gemeente centraal georganiseerd en beveiligd. De burgers van Zwolle krijgen hierdoor actuele informatie over bijvoorbeeld een lopende aanvraag sneller inzichtelijk op MijnOverheid.nl.

Marrie Hol, informatiemanager bij de gemeente Zwolle: “Onder andere door de decentralisaties in het Sociaal Domein en de vorming van de Regionale Uitvoerinsgsdiensten (RUD’s) heb je als gemeente te maken met steeds meer partners waarmee je gegevens moet uitwisselen. Dit betekent dat niet alleen de diverse applicaties van de gemeente met elkaar gekoppeld moeten worden, maar dat je bepaalde functionaliteit ook naar buiten moet ontsluiten. Dankzij Enable-U genieten we straks van de voordelen van één centrale servicebus. Door de combinatie met Enable-U 2Secure en Enable-U 2Orchestrate borgen we ook nog eens de veiligheid en het overzicht van onze koppelingen. De Digikoppeling wordt al door zoveel gemeenten gebruikt, juist de herbruikbaarheid van de Enable-U oplossingen spreken ons aan. Dat deze straks binnen enkele dagen in productie is maakt Enable-U tot de ideale integratiepartner.”

Christoffel Klimbie, sales- en marketingmanager bij Enable-U: “Vanaf de eerste contacten met het team van de gemeente Zwolle straalde de ambitie om innovatief bezig te zijn met integratievraagstukken ons tegemoet. Zwolle wil zelf grip krijgen op koppelingen naar Landelijke Voorzieningen, tussen applicaties in de gemeente en met cloudleveranciers als Dimpact. We zijn trots dat we samen deze ambitie waar kunnen gaan maken.”

--------------------

Over Enable-U
Enable-U is de integratiespecialist voor transparante, veilige en beheersbare informatiestromen en creëert samen met partners oplossingen, zoals cloud en mobile integraties. Al 10 jaar stelt het team van integratie-experts bij Enable-U meer dan 250 bedrijven en overheden in staat om te innoveren en toe te treden tot de API-economie, zonder daarbij grip te verliezen op hun architectuur. Kwaliteit, performance en snelheid staan altijd centraal in de aanpak. Enable-U biedt tools en kennis om services en API's veilig en makkelijk te beheren en waar mogelijk zonder te programmeren. Om dit mogelijk te maken biedt Enable-U diverse oplossingen geclusterd in Solution Suites, die speciaal zijn toegespitst op organisaties in het publieke domein en organisaties in commerciële sectoren. Meer informatie op: http://www.enable-u.nl/

Over de gemeente Zwolle
De gemeente Zwolle is volop in ontwikkeling. Zwollenaren met grote en kleine initiatieven brengen de stad tot bloei. Een sociale stad, waar mensen naar elkaar omzien. Een aantrekkelijke stad met een levendige historische binnenstad en een goed economisch klimaat. Een stad in duurzame verbinding met het groen in de stad en het overal aanwezige water. Een zelfbewuste stad die van betekenis is voor de regio. Kortom, Zwolle is een stad met een stevig sociaal, duurzaam en economisch fundament.

Volg Enable-U op Google+, LinkedIn, YouTube of op twitter via @Enable_U_NL

Meer informatie
Marcommit
Laura Rijks
035-5822730
enable-u@marcommit.nl
Laatste van Enable-U  
IT-integratiespecialist Enable U vindt investeringspartner in Vortex

Niels Beckers aangesteld als CCO bij Enable U

Enable U lanceert Precision API Monitoring voor ultieme eindgebruikerservaring
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 177 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Enable-U contact  

Logo Enable-U

  +31 (0)20 716 3866
  info@enable-u.nl
  www.enable-u.nl
Enable-U sociaal  


Enable-U tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90836 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10089 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com