Dimension Data verzamelt gegevens voor nieuwe editie van Global Contact Center Benchmarking Report

Barneveld, 6 oktober 2015 – Dimension Data staat aan de vooravond van een nieuwe editie van het Global Contact Center Benchmarking Report. Dit rapport biedt elk jaar een wereldwijd overzicht van hoe het in contactcenters gesteld is met multichannel interacties en customer management. Dimension Data roept bedrijven van over de hele wereld op een online vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer dertig minuten en kan tot en met 15 november 2015. Deelnemers krijgen een gratis exemplaar van het Global Contact Center Benchmarking Report 2016 ter waarde van 1.400 euro.

Het rapport, dat meer dan vierhonderd prestatiecijfers analyseert, biedt managers verschillende best practices-standaarden, businessimpacts en benchmarkaanbevelingen over resourcing en training, prestatiecijfers, technologieoplossingen, multichannel mogelijkheden en ontwikkelingsplannen. Wie meewerkt aan het onderzoek krijgt niet alleen een gratis exemplaar van het rapport, maar ook:
  • directe toegang tot de Benchmark Comparison Portal waar wereldwijde data is te filteren op regio, sector, grootte, leveranciertype, servicetype, contacttype en jaar;
  • een directe download van het Global Contact Center Benchmarking Report 2015 na het afronden van de vragenlijst.
Dimension Data behandelt ingevoerde gegevens strikt vertrouwelijk. Bedrijfsgegevens zullen op geen enkele wijze terug te vinden zijn in het rapport of andere publicaties.

Meer informatie over het Global Contact Center Benchmarking Report is te vinden op www.dimensiondata.com/ccbenchmarking.

####

Over Dimension Data
Dimension Data plc., opgericht in 1983, is een leverancier van ICT-services en -oplossingen, die gebruik maakt van zijn technologie-expertise, wereldwijde mogelijkheden voor service- en dienstverlening, en ondernemingskracht om de bedrijfsambities van zijn klanten waar te maken. Dimension Data is lid van de NTT Group. Meer informatie is beschikbaar op www.dimensiondata.com/nl.