Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl

2515 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (6 jaar en 11 dagen geleden)
Bedrijf:

Nest introduceert Nest Weave, en creëert zo het meest volledige ontwikkelingsplatform voor de connected home

Nest Weave maakt rechtstreekse communicatie tussen apparaten mogelijk;
Yale vindt het deurslot opnieuw uit met behulp van Nest Weave

Ontwikkelaars kunnen Nest Cam gebruiken via de nieuwe camera-API;
August, Mimo, Petnet, Philips Hue en Skybell lanceren de eerste integraties met Nest Cam


Palo Alto, Californië, 1 oktober 2015 — Nest Labs, Inc. (www.nest.com), bedenker van the thoughtful home, kondigt vandaag een aantal updates aan van het Works with Nest-programma, dat zo het meest uitgebreide platform voor ontwikkelaars van connected home-producten wordt. De updates omvatten:
 • Nest Weave – Dit door Nest ontwikkelde communicatieprotocol dat tot nu toe alleen in Nest-producten werd gebruikt, maakt het mogelijk om apparaten rechtstreeks met elkaar en met andere Nest-producten te laten communiceren. Nest Weave lost talrijke problemen op die met het internet verbonden producten in huis kunnen hebben, inclusief de mogelijkheid om zowel apparaten met beperkte stroomvoorziening als apparaten die een ‘low latency’ en lage redundantie vereisen, te verbinden. Het Linus-slot van Yale is het eerste Works with Nest-product dat gebruikmaakt van Nest Weave.
 • Nest Cam API – Dankzij de nieuwe camera-API kunnen ontwikkelaars voor het eerst hun producten verbinden met Nest Cam. August, Mimo, Petnet, Philips hue en Skybell zijn de eerste partners die producten met Nest Cam-integratie lanceren om beter in verbinding te staan met wat er thuis gebeurt en meer veiligheid te verzekeren.
 • Works with Nest Store – De Works with Nest Store is een online catalogus voor alle Works with Nest-producten. Nest-ontwikkelaars kunnen zich aanmelden om hun producten in de store op te laten nemen, zodat klanten ze gemakkelijk kunnen vinden en gebruiken.
Meer dan 11.000 ontwikkelaars hebben de Nest-API’s gebruikt om via de cloud een verbinding met Nest-producten tot stand te brengen en één op acht Nest-huizen maakt gebruik van een Works with Nest-integratie. Ontwikkelaars hebben aan alles gedacht, van apparaten die zichzelf uitschakelen als er niemand thuis is tot gloeilampen die knipperen zodra er rook is gedetecteerd. Nest Weave biedt ontwikkelaars nu een totaal nieuwe manier om met Nest samen te werken.

Door Nest Weave toe te voegen aan het Works with Nest-programma kunnen alle producten – zelfs met een beperke stroomvoorziening – met Nest in verbinding treden. Via Nest Weave of de cloud-API’s van Nest krijgen ontwikkelaars toegang tot de aan- of afwezigheidsstatus, tot rook- en koolmonoxidemeldingen, tot bewegings- en geluidsmeldingen en tot piekmomenten in energie. Met deze toegang kunnen interessante en betekenisvolle integraties tot stand gebracht worden via iOS, Android en online via een browser, terwijl tegelijkertijd de eigen gebruikservaring in de hand wordt gehouden.

Daarnaast kunnen ontwikkelaars hun producten integreren met de Nest App en een aanvraag doen om hun producten in de Works with Nest Store te laten opnemen. Om de groei van hun bedrijf te bevorderen kunnen ontwikkelaars bovendien gebruikmaken van de relaties van Nest met meer dan 40 retailbedrijven in 8.000 winkels, met vakkundige installateurs en met energiebedrijven in de hele wereld. Via developer.nest.com kunnen ontwikkelaars direct aan de slag.

“Het is moeilijk om een met het internet verbonden product te ontwikkelen,” zegt Matt Rogers, vice-president of engineering bij Nest. “Wij doen dat inmiddels vijf jaar en hebben zelf ervaren wat voor uitdagingen je het hoofd moet bieden. Vandaar dat we het gemakkelijker willen maken voor ontwikkelaars. We bieden beproefde technologieën aan, zoals Nest Weave, samen met clouddiensten en de mogelijkheid om een integratie met de Nest App tot stand te brengen. Ontwikkelaars die met Nest samenwerken, beschikken over een end-to-end-oplossing en kunnen de programmaonderdelen gebruiken die aan hun eigen behoeften voldoen, ze hoeven ze dus niet allemaal te gebruiken.”

Nest Weave: veilige, robuuste, betrouwbare communicatie voor de connected home
Nest Weave biedt rechtstreekse, veilige en betrouwbare communicatie van apparaat tot apparaat over netwerken in het huis. In tegenstelling tot bestaande communicatieprotocollen is Nest Weave betrouwbaar, compact, veilig en schaalbaar. Een eenvoudige software-update volstaat om apparaten middels Nest Weave rechtstreeks met Nest-apparaten te laten communiceren.
 • Betrouwbaarheid – Nest Weave levert betrouwbare signalen over meerdere netwerken. En omdat het over Thread werkt, werkt het met een veilig zelf-herstellend mesh-netwerk. Dus zelfs als één apparaat of wifi uitvalt, blijven de andere apparaten in het netwerk functioneren. Dat is vooral belangrijk voor veiligheids- en beveiligingsproducten, zoals rookmelders en alarmsystemen.
 • Vertraging – Niemand zit te wachten op vertraging bij het aandoen van het licht of de ontgrendeling van de deur. Nest Weave laat apparaten rechtstreeks met andere apparaten communiceren zodat ze kunnen interacteren met een end-to-end-vertragingstijd van minder dan 100 ms, zelfs over een groot mesh-netwerk.
 • Bereik – Als Nest Weave op Thread draait, doet elk elektrisch apparaat dienst als draadloze bereikvergroter om informatie door te geven. Dit is van cruciaal belang als de wifi niet alle uithoeken van het huis bereikt.
 • Vermogen en volume – Het compacte Nest Weave communicatieprotocol draait op apparaten met een enkele processor en vereist niet meer dan 64 KB RAM-geheugen. En een apparaat dat Thread en Weave gebruikt kan jarenlang meegaan op één enkele batterij. Dit lost talrijke problemen op voor kleine apparaten met een beperkte stroomvoorziening.
 • Veiligheid – In plaats van uitsluitend te vertrouwen op de beveiliging van het netwerk, zorgt Nest Weave voor zijn eigen onafhankelijke end-to-end applicatielaag beveiliging. De Nest Weave beveiligingsstack beschikt bovendien over eigen applicatie specifieke encryptiesleutels, zodat een hacker die inbreekt in de terrasverlichting niet meteen ook de voordeur kan openen.
 • Eenvoudige installatie – Het koppelen van met het internet verbonden apparaten kan lastig zijn. Nest Weave maakt het gebruikers mogelijk om vanaf de Nest App op hun smartphones direct een verbinding tot stand te brengen.
Yale en een aantal andere grote en vooraanstaande consumentenelectronicamerken zullen Nest Weave gebruiken in hun producten. Een eerste lijst van bedrijven omvat: Big Ass Solutions, Daikin North America, GE lichtschakelaars, Hunter Douglas, iHome, Legrand, LIFX, Lutron Electronics, P&G, Philips hue, Rachio, Somfy, SkyBell, Tyco en WeMo. Daarnaast zal de OnHub router van Google gebruik maken van Nest Weave. Om ontwikkelingen aan te moedigen zullen Dialog, Freescale, Qualcomm Technologies, Inc., een filiaal van Qualcomm Incorporated, en Silicon Labs voorzien in erkende Nest Weave-kits en ondersteuning om ervoor te zorgen dat Works with Nest-ontwikkelaars zo snel mogelijk aan de slag kunnen met hun Nest Weave-producten.

Het Linus-slot van Yale: een slot speciaal voor het Nest-huis
Het Linus-slot van Yale maakt gebruik van Nest Weave over Thread en is het eerste met het internet verbonden huisslot dat het de bewoners mogelijk maakt om te controleren of de deur open of dicht is, wachtwoorden aan te maken met verschillende toegangsniveau’s voor familieleden en gasten en te zien wanneer die binnenkwamen en naar buiten gingen, en dat allemaal via de Nest App. Bovendien betekent de mogelijkheid om de deur op afstand te controleren, te vergrendelen en te ontgrendelen dat mensen zich nooit meer hoeven af te vragen of ze de deur wel goed dichtgedaan hebben. Linus kan ook veiligheids- en beveiligingsmeldingen, dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse rapportages van de toegangsgeschiedenis van een huis sturen. Door gebruik te maken van Nest kan Linus klanten meer veiligheid, comfort en inzicht verschaffen dan welk ander slot op de markt.

“De oprichter van ons bedrijf, Linus Yale, vond het oorspronkelijke stiftcilinderslot uit in 1843 en sindsdien zijn we dit deurslot voortdurend blijven perfectioneren,” zegt Jason Williams, general manager van Yale Locks & Hardware. “Door onze expertise in deurslotbeveiliging te combineren met de kennis van Nest over het slimme huis, zijn we in staat om een met het internet verbonden deurslot te maken dat meer beveiligingsmogelijkheden voor woningen biedt dan welk ander slot op de markt. Het Linus-slot, genoemd naar de heer Yale, is het beste slot dat we ooit hebben gemaakt.”

Nieuwe camera-API en producten die samenwerken met Nest Cam
Nest Cam is een gebruiksvriendelijke camera voor cloudgestuurde videobewaking met bijbehorende clouddiensten die de gebruikers, waar ze zich ook bevinden, de mogelijkheid biedt om te zien wat er thuis gebeurd. Nest Cam kan al samenwerken met andere Nest-producten – de camera begint bijvoorbeeld automatisch met opnemen zodra de Nest Protect een rook- of koolmonoxidealarm geeft. Dankzij de nieuwe camera-API van Nest kunnen ontwikkelaars nu ook integraties ontwikkelen die het mogelijk maken hun producten te verbinden met Nest Cam, om zo het huis nog veiliger te maken en nog beter in de gaten te kunnen houden. De mogelijkheid om zowel met Nest-producten als met producten van andere leveranciers samen te werken betekent dat Nest Cam meer kan doen voor de gebruikers dan welk andere met het internet verbonden camera op de markt. De eerste ontwikkelaars die integraties met Nest Cam aankondigden zijn onder andere:
 • August – Zodra iemand de deur ontgrendelt toont Nest Cam een korte video die rechtstreeks vanaf de August-app kan worden bekeken.
 • Skybell – Schakel de Nest Cam in of uit via de Skybell-app en als Nest Cam beweging detecteert terwijl er niemand thuis is, zal hij SkyBell instrueren om de opname te starten.
 • Mimo – De Mimo romper en de babymonitor van Mimo houden de baby in de gaten houden terwijl hij slaapt. En zodra de baby beweegt, kan Mimo samenwerken met Nest Cam om de ouders te tonen wat er in de kinderkamer gebeurt.
 • Petnet – Petnet kan samenwerken met Nest Cam om een momentopname naar de Petnet-app te verzenden om baasjes te laten weten wanneer hun huisdieren eten.
 • Philips Hue – Als Nest Cam beweging detecteert terwijl er niemand thuis is kan de Philips Hue verlichting in en -uitgeschakeld worden, alsof er iemand thuis is
Andere nieuwe Works with Nest-producten, met inbegrip van de producten van Hayward, Heatworks en WeatherBug, kan u vinden op https://nest.com/works-with-nest/

Beschikbaarheid
 • De camera-API is nu beschikbaar voor ontwikkelaars. Nieuwe Works with Nest-integraties van August, Mimo, Petnet, Philips Hue en Skybell zijn deze maand beschikbaar.
 • Ontwikkelaars kunnen zich nu aanmelden via developer.nest.com om hun gecertificeerde producten te zien verschijnen in de Works with Nest Store. De klanten krijgen later dit jaar toegang tot de Store.
 • Nest Weave, Nest clouddiensten en Nest App-integratie zal in 2016 beschikbaar zijn voor ontwikkelaars.
 • Het Linus-slot van Yale zal beschikbaar zijn in 2016 in Amerika. Zie voor meer informatie:  www.yale2you.com/linuslock.
###

Over Nest
Het is de missie van Nest om een thoughtful home te creëren, een huis dat voor zichzelf en haar bewoners zorgt. Nest wil eenvoudige, mooie en doordachte hardware, software en diensten voor haar klanten ontwikkelen. De Nest Learning Thermostat™ en Nest Energy Services zorgen voor het comfort en regelen het energiegebruik in huis. Nest Protect: rook + koolmonoxidemelder zorgt ervoor dat mensen veilig zijn en blijven en Nest Cam™ houdt zicht op wat belangrijk is in huis. Nest-producten worden verkocht in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada, Ierland, Frankrijk, Nederland en België en zijn geïnstalleerd in meer dan 190 landen. De Nest Learning Thermostat heeft tot nu toe geholpen om vier miljard kWh aan energie te besparen. Dankzij het Nest Developer Program, Works with Nest, werken Nest producten naadloos samen met andere producten in huis. Kijk voor meer informatie op www.nest.com/nl.
Laatste van Nest  
Derde generatie Nest Learning Thermostat nu verkrijgbaar in Europa

Nest introduceert Nest Weave, en creëert zo het meest volledige ontwikkelingsplatform voor de connected home

Onderzoek Nest labs: Nederlanders scoren slecht op brandveiligheid voorafgaand aan Nationale Brandpreventieweken
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

NorthC Group tekent bindende overeenkomst voor de overname van Duitse colocatieprovider IPX

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen

Eerste editie Planet Robot op woensdag 30 maart 2022
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 11 dagen
Nest contact  

Logo Nest

Nest sociaal  


Nest tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl