Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 103 dagen geleden)
Bedrijf:

SAP Education gaat strategische samenwerking aan met Global Knowledge

Nieuwegein, 30 september 2015 – SAP Nederland heeft Global Knowledge, 's werelds grootste IT- en Business Opleider, benoemd als SAP Education Channel Partner. Hiermee wil SAP Nederland het belang van kennis voor SAP beheerders en gebruikers benadrukken.  

SAP, marktleider in bedrijfssoftware, heeft in Global Knowledge een ideale trainingspartner gevonden voor de verkoop van SAP trainingen aan haar klanten en partners. Global Knowledge levert al trainingen van andere belangrijke softwareleveranciers en is nu ook geautoriseerd om SAP trainingen in Nederland te verkopen.

David Dekker, Head of Education van SAP Nederland: “Bij een implementatie van SAP software ervaren wij dat het trainen van werknemers nog vaak een sluitpost is. En dat terwijl het van cruciaal belang is dat de gebruikers de juiste kennis hebben van de software. Door kennis en vaardigheden via trainingen aan te bieden kunnen organisaties het maximale uit hun SAP oplossingen en technologie halen. Bovendien sorteert het direct effect op het rendement van de investering.”

“We kennen allemaal voorbeelden van ICT-projecten waar veel is fout gegaan. Het is vaak een gebrek aan kennis dat ertoe leidt dat er niet of veel te laat wordt ingegrepen.”

“Door met Global Knowledge samen te werken benadrukken we het belang van kennis binnen organisaties. Global Knowledge heeft een ijzersterke positie in de markt van trainingen voor IT professionals. Daarbij heeft Global Knowledge kennis en kunde op het gebied van diverse trainingsoplossingen, op locatie en online. SAP trainingen passen daarom uitstekend in het aanbod van Global Knowledge.”

Frank van de Laarschot, Business Development Manager bij Global Knowledge: “SAP was tot voor kort een belangrijke ontbrekende schakel in ons aanbod van IT trainingen. SAP is marktleider en een bron van kennis op het gebeid van bedrijfssoftware. Wij zijn dan ook erg trots dat we SAP aan ons portfolio kunnen toevoegen.”

“Er is en blijft een duidelijke behoefte aan klassikaal opleiden. Hier leren werknemers toch het meeste van. Daarnaast investeren wij in diverse online lesmethoden. Met een combinatie van klassikale en online leeroplossingen ondersteunen wij werknemers in hun kennisbehoefte.“

“Inclusief de kennis die we bieden ten aanzien van o.a. Microsoft, Cisco, Citrix en VMware, kan de klant nu bij één opleider terecht voor een compleet aanbod van trainingen voor IT professionals."

De autorisatie geldt voor Nederland. Voor meer informatie over de SAP trainingen, kijk op www.globalknowledge.nl/sapOver SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.

Over Global Knowledge
Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden – klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant en via Internet. Cursisten kunnen technologietrainingen volgen van onder andere Amazon Web Services, Cisco, SAP, Citrix, IBM, Juniper, Microsoft, Red Hat en VMware. Daarnaast biedt Global Knowledge vaardigheidstrainingen op bijvoorbeeld het gebied van communicatiemanagement, business analytics, projectmanagement en ITIL service management. Global Knowledge helpt computerondernemingen, profit-, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen om kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners.

Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1200 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina. In Nederland heeft Global Knowledge vestigingen in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bastiaan Preseun
Marketing Manager Benelux
Global Knowledge
T: 030 – 60 89336
E: Bastiaan.Preseun@GlobalKnowledge.nl

Manon Pulles
Integrated Communications & CSR 
SAP Nederland
T: 073 - 645 75 61
E: manon.pulles@sap.com
Laatste van Global Knowledge  
Met GK Polaris biedt Global Knowledge onbeperkt klassikale en online trainingen voor een vast bedrag per jaar

Global Knowledge neemt Hodac Training B.V. over

Global Knowledge sluit financieel jaar opnieuw met recordomzet af
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 103 dagen
Global Knowled.. contact  

Logo Global Knowledge

Global Knowled.. sociaal  


Global Knowled.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com