Datum: (1020 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Krakeling Communicatie

Customer Engagement Cloud Service van Interactive Intelligence nu beschikbaar in heel EuropaAmsterdam, 30 september 2015 - Interactive Intelligence, internationale leverancier van software voor klantcontact en contact centers, levert PureCloud Engage, de nieuwste cloud service voor customer engagement, nu ook in Europa.

PureCloud Engage,  dat in juni al uitkwam in Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, wordt in Europa gedistribueerd via de Amazon Web Services (AWS) in het Ierse Dublin. De keuze voor AWS is bepaald door de maximale betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid.

PureCloud Engage helpt contact centers bij het leveren van een sneller en consistenter resultaat en bij het innoveren van de klantbeleving van zowel klant als medewerker.

Een van de eerste Europese klanten die gebruik maakt van PureCloud Engage is Bulb, een nieuw leverancier in de UK van 100% duurzame elektriciteit en gas. “Wij willen de beste service leveren in onze branche en daarom zochten we een cloud service die zowel schaalbaar als betrouwbaar is en die we heel snel in de lucht konden krijgen” zegt John Paull, Head of Operations van Bulb. “En minstens zo belangrijk: we zochten een dienstverlening met een concurrentievoordeel qua mogelijkheden en kosten.”

Bulb heeft gekozen voor PureCloud Engage omdat het aan al deze voorwaarden voldoet. Bovendien is Bulb overtuigd dat de verdere ontwikkelingsplannen en het flexibele platform zorgen dat zij een uitstekende, digitaal-geleide ledenervaring kunnen blijven leveren.

“PureCloud Engage heeft ons niet teleurgesteld,” vervolgt John Paull. “Het team van Interactive Intelligence had ons binnen een week aan de slag. Ze gaven ons ondersteuning op locatie voor de telecomverbinding en volledige functionaliteit van IVR, ACD, opnames, rapportages en softphones. Bovendien zijn we razend enthousiast dat Engage onze mix van Mac en Windowsgebruikers kunnen ondersteunt.”

PureCloud Engage biedt omnichannel routing, spraakgebaseerde interactive voice response, outbound campaign management, recording en quality management, reporting, crm-integraties en grafische scripting.

Geplande uitbreiding is onder andere de unieke mogelijkheid om automatisch klanten en agenten te koppelen op basis van persoonlijke profielen, locatie en geautomatiseerd leren. Ook in de planning is de optie om klanten te kunnen laten zoeken in de persoonlijke profielen van agenten naar degene die hen het beste past en dan contact te maken via het kanaal van hun keuze.

“Ik geloof dat clouddiensten zoals PureCloud Engage de toekomst zijn omdat ze tegemoet komen aan de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen: beter beheersbare kosten, minder behoefte aan eigen, ervaren IT-medewerkers, snellere uitrol, op kortere termijn resultaat en de mogelijkheid om te investeren in customer engagement,” aldus Richard Snow, Ventana Research Vice President and Research Director.

Ook beschikbaar in Europa zijn de nieuwe cloudservices voor samenwerking (Collaborate) en Unified Communications. Deze PureCloud-diensten bieden realtime samenwerkingsfunctionaliteit voor bedrijven, geïntegreerd content management, een uitgebreide telefooncentrale, ondersteuning voor meerdere eindpunten voor spraak, beeld en mobiel en de mogelijkheid voor het extern opvangen bij calamiteiten.

Alle PureCloud services worden geleverd via het PureCloud-platform: dit is zeer veilig, geschikt voor grote bedrijven en een multi-tenant distributed cloudplatform gebouwd voor multi-use: customer engagement, unified communications en collaboration services.

“Uit ons onderzoek blijkt dat voor bedrijven de belangrijkste uitdaging bij het verbeteren van de customer engagement het aantal medewerkers is dat betrokken is bij het afhandelen van klantinteracties,” zegt Snow. “Bedrijven zijn daarom vooral van plan om applicaties in te zetten voor ‘mobile-first’-communicatie en samenwerking. Het PureCloud-platform komt aan deze behoefte tegemoet door het aanbieden van één oplossing voor engagement, unified communication en samenwerking.”

De PureCloud services worden geleverd via de channel partners van Interactive Intelligence en de eigen directe verkoop.

Voor meer informatie over de PureCloud services: http://www.inin.com/solutions/pages/engage.aspx

----

Over Interactive Intelligence
Interactive Intelligence Group Inc. (Nasdaq: ININ) is wereldwijd leverancier van software en cloud services op het gebied van collaboration, communications en customer engagement. Met een geschiedenis van 21 jaar als ‘industry firsts’ en met meer dan 6.000 wereldwijde klant implementaties, biedt Interactive Intelligence unieke alternatieven en oplossingen voor zowel ‘start-ups’ als de grootste organisaties. De organisatie is gestart in 1994 en heeft meer dan 2,000 werknemers wereldwijd. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Amsterdam. www.inin.com/nl

Contacten
Linda Hilberdink, Field Marketing Manager EMEA, Interactive Intelligence, linda.hilberdink@inin.com, +31 6 21 68 37 73
Ingrid Wong, Krakeling Communicatie , ingrid.wong@krakelingcommunicatie.nl, +31 6 14 76 75 39

Volg Interactive Intelligence
Twitter: @ININ_NL
YouTube: http://www.inin.com/YouTube