Partners Credisoft en Credit Tools demonstreren credit management software tijdens Credit Expo België

Gezamenlijke stand op eerste editie van dé credit management vakbeurs in België

Op 14 oktober 2015 nemen Credisoft en Credit Tools samen deel als Gold Partner aan de eerste editie van Credit Expo in België. Credit Expo is hét vakevenement op het gebied van credit management en vindt plaats in Flanders Expo in Gent. Op stand 23 presenteren zij samen hun diensten aan de Belgische markt. Daarnaast verzorgen zij om 13.00 uur een interactieve productsessie in zaal 3.

Na de eerdere benoeming van Credisoft als preferred Business Partner voor de Belgische markt, is gezamenlijke deelname een logische stap. “Credit Expo België is een uitgelezen mogelijkheid om onszelf als partner te presenteren. Niet alleen met een gezamenlijke stand, maar ook met een vakinhoudelijke presentatie. We kijken uit naar een succesvol evenement”, zegt André Coleman, managing director Credisoft.

Pim van der Hagen, CEO Credit Tools B.V. vult aan: “Credit Expo is voor ons het belangrijkste externe evenement waar wij traditiegetrouw de nieuwste softwareontwikkelingen binnen onze pakketten voor credit management laten zien. Voor de Belgische editie verwachten we eveneens een grote belangstelling en deelname”.

Over Credisoft
Credisoft is gespecialiseerd in de implementatie van credit management software. Zij is de Business Partner en ‘preferred’ reseller voor de Belgische markt van de softwareoplossingen van Credit Tools op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen. Meer informatie: www.credisoft.be

Over Credit Tools
Credit Tools ontwikkelt en implementeert al 15 jaar credit management software. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende speler in innovatieve oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen. Meer dan 10.000 eindgebruikers van 500 organisaties in 20 landen gebruiken de software van Credit Tools. Samen hebben zij een cashflow van 125 miljard euro. Meer informatie op www.credittools.nl.


Noot aan de redactie: voor meer informatie neemt u contact op met:

Credit Tools
Harriët Bosschaart
Marketing Communicatie
T: +31 6 301 19 222
E: h.bosschaart@credittools.nl 

Credisoft
André Coleman
Managing Director Credisoft
T: +32 476 558 540
E: andre@credisoft.be

Perscontact:
ARK Communicatie
Kelly Van Waes
T: +32 3 780 96 96
E: kelly@ark.be