www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1455 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Matrix42 en Mobylla sluiten partnership in enterprise mobility

Bedrijven leveren samen oplossingen voor beheer van mobility

Amsterdam, 30 september 2015 – Matrix42, softwareleverancier van werkplekbeheeroplossingen, en Mobylla, leverancier van mobility-oplossingen, gaan een partnership aan. De bedrijven streven ernaar om organisaties complete oplossingen voor het beheer van mobiele devices aan te bieden. Mobylla heeft een breed portfolio met verschillende mobiele oplossingen, maar constateert dat mobility-beheer voor veel organisaties nog een uitdaging is. Daarom gaat Mobylla de enterprise mobility-oplossingen van Matrix42, Silverback en Mobile Silver, aanbieden aan haar klanten.

Didier Adams, CTO van Mobylla, over de oplossingen van Matrix42: “Wat mij het meest bevalt aan Silverback en Mobile Silver, is dat de oplossingen enterprise mobility en ‘klassieke IT’ eindelijk écht verenigen. Het is mogelijk om via één interface voor asset management alle devices te beheren, van smartphone tot pc en van tablet tot Mac. Dit maakt het voor organisaties mogelijk om op veilige wijze een BYOD-beleid in de praktijk te brengen, terwijl de total cost of ownership daalt.”

Mobylla levert verschillende mobiele oplossingen, waaronder mobiele BI-, CRM- en ERP-systemen, Mobile Learning, Mobile Security en Mobile Commerce. Ook biedt de mobility-expert een oplossing voor tijdregistratie via smartphone of tablet en een platform waarmee klanten hun eigen producten en diensten eenvoudig uit kunnen breiden met een app. Mobylla levert haar producten en diensten aan organisaties in onder andere de bouw, telecom, gezondheidszorg en de financiële en publieke sector. Door een jarenlange focus op mobility sluit de kennis en ervaring van het bedrijf goed aan bij de enterprise mobility-oplossingen van Matrix42.

Balans tussen security en gebruiksvriendelijkheid
Payam Moini Tabatabai, CEO van Mobylla, over het partnership: “Matrix42 biedt kwalitatief goede mobiele oplossingen, die de balans tussen security en gebruiksvriendelijkheid bewaken. Bovendien slaat het bedrijf met haar productportfolio een brug tussen klassiek softwarebeheer en mobility management. De samenwerking levert ons dus enerzijds beheeroplossingen voor mobility, die aansluiten bij onze focus en de kwaliteit die we willen leveren, maar geeft ons ook de mogelijkheid om verder te kijken met onze klanten. Ik zie ernaar uit om in de komende jaren een vruchtbaar partnership op te zetten waarmee wij blijvend kwaliteit kunnen bieden.”

Mobiele focus
Anne-Jan van der Vlugt, Country Manager Benelux bij Matrix42, over de samenwerking: “Mobylla heeft expertise in de markt voor mobility. Ze kennen de leveranciers, de mogelijkheden die de oplossingen bieden en de mogelijkheden die er voor ons in deze markt liggen. Dat het bedrijf ruime internationale ervaring heeft is een groot voordeel. De mobiele specialisatie en internationale slagkracht maakt Mobylla tot een waardevol partner.”

--------------------

Over Mobylla
Mobylla helpt organisaties om een mobiele strategie neer te zetten. Het bedrijf levert betrouwbare en goed presterende mobiele oplossingen, producten en diensten in onder andere de financiële markt, telecomsector, productie, bouw, overheid en gezondheidszorg. Mobylla heeft een ruime ervaring in het ontsluiten van een mobiele strategie, door nieuwe systemen en applicaties te implementeren. Dit doet het bedrijf in meerdere markten, waaronder België, Frankrijk, Griekenland, Zwitserland, Qatar en het Verenigd Koninkrijk.

De kwalitatief geode oplossingen en producten omvatten Enterprise Mobility Management, mobiele applicaties voor business intelligence en Mobile Commerce, Mobile Security en Mobile Learning. Daarnaast biedt Mobylla een aantal tools voor dagelijks terugkerende processen, zoals tijdsregistratie, dienstverlening en workflow management.

Over Matrix42
Matrix42 is leverancier van software voor werkplekbeheer. Het bedrijf biedt vooruitstrevende oplossingen voor moderne werkomgevingen onder het motto: ‘Smarter Workspace’. Wereldwijd heeft Matrix42 meer dan 3.000 klanten, waaronder BMW, Infineon en Carl Zeiss. De klanten zijn samen goed voor 3 miljoen werkplekken die gebruik maken van een ‘Workspace’ managementoplossing. Matrix42 is onder andere actief in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankfurt, Duitsland. Matrix42 werd in 1992 opgericht en is sinds 2008 onderdeel van de Asseco Group, één van Europa’s grootste software-aanbieders.

Matrix42 wil met zijn producten en oplossingen de fysieke, virtuele en mobiele werkplekken vormgeven. Hierbij staat de eindgebruiker centraal en worden processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. De oplossingen van Matrix42 komen tegemoet aan de eisen van de moderne professional en sluiten aan op de eigen ICT-omgeving van organisaties. Om dit mogelijk te maken werkt Matrix42 samen met Incit Technology, Tap Desktop Soltutions, Consulting 4IT en DSP IT Service. In de Benelux werkt Matrix42 samen met Semanto, Dekkers Intermediair en Nutshell-IT. Meer informatie is te vinden op www.matrix42.com/nl

Meer informatie
Matrix42
Harald Knapstein
Vice President Marketing
Tel.: (+49-6102) 268
Mobile: (+49-172) 656-6258
Fax: (+49-6102) 816-100
harald.knapstein@matrix42.com

Marcommit
Reinder Suijker
035-582 2730
matrix42@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Matrix42  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1455 dagen
PR contact  
Logo MCS PR
Matrix42 contact  
Logo Matrix42
   +31 40 7983071
  info_benelux@matrix42.com
  www.matrix42.nl
Matrix42 sociaal  
Matrix42 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl