Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1612 dagen geleden)
Bedrijf:

Rackspace introduceert Managed Security en Compliance Assistance-aanbod

Nieuw Customer Security Operations Center biedt 24/7/365 Threat Intelligence, Monitoring en Security Analytics

Amsterdam, 29 september 2015 – Rackspace introduceert zijn nieuwe Managed Security en Compliance Assistance-aanbod waarmee het klanten ondersteunt bij de strijd tegen cyber-aanvallen en andere bedreigingen. Met dit aanbod kan Rackspace nu samen met klanten die vaak gebruikmaken van meerdere, complexe cloud-omgevingen, werken aan holistische beveiligingsoplossingen en het tegemoetkomen aan geldende regelgeving.

Cybersecurity is een topprioriteit voor Rackspace en zijn klanten. Via het Rackspace Managed Security en Compliance Assistance-aanbod biedt Rackspace toegang tot security-experts die 24 uur per dag potentiële bedreigingen in kaart brengen. Deze experts ondernemen daar actie op en helpen bij de inzet en strategische planning van multi-cloud security, tactische, dagelijkse security monitoring en threat-analyses. 

“Dagelijks lopen bedrijven het gevaar in aanraking te komen met een beveiligingslek of dataverlies”, zegt Bert Stam, Regional Manager CEMA van Rackspace. “Aan deze bedreigingen gaat vaak geen waarschuwing vooraf, ze kunnen voorkomen in de hele organisatie en kunnen afkomstig zijn uit de hele wereld. Schade op basis van kwaadaardige activiteiten kunnen resulteren in omzetverlies en kosten voor recovery van data tot en met potentiële imagoschade en boetes voor het niet compliant zijn aan de regelgeving.” 

Rackspace biedt klanten advies om tot een maatwerkoplossing te komen. Daarnaast zal het de omgeving van klanten constant beheren en monitoren om te helpen bij het detecteren van, en reageren op bedreigingen. De expertise en inzet van Rackspace-experts kan de potentiële impact van een aanval minimaliseren terwijl de Total Cost of Ownership omlaag gaat dankzij zijn interne Security Operations Center en ervaring met vergelijkbaar aanbod van managed services. 

Managed Security
Het Managed Security-aanbod van Rackspace is ontworpen om advanced persistent threats (APT’s) en andere vormen van cyber-aanvallen in kaart te brengen en daarop te reageren. Het aanbod is aangepast aan de zakelijke behoefte van klanten en wordt ondersteund door een Customer Security Operations Center (CSOC) bij Rackspace dat 24/7/365 actief is. Het CSOC is gevestigd op het hoofdkantoor van Rackspace in de VS en opent zijn deuren in oktober. De volgende diensten maken onderdeel uit van het Managed Security-aanbod:
  • Host- en netwerkbeveiliging – Biedt geavanceerde host- en netwerkbeveiligingsplatformen gericht op zero day- en non malware-aanvallen evenals traditionele tactieken.
  • Security Analytics – Maakt gebruik van een vooraanstaand Security Information and Event Management-platform (SIEM) in combinatie met big data analytics-platformen voor het verzamelen en analyseren van security-data uit klantomgevingen.
  • Vulnerability Management – Rackspace gebruikt scanning en agent-technologie om de omgeving van zijn klanten beter in kaart te krijgen. Deze kennis wordt ingezet om de reacties van het Customer Security Operations Center op dreigingen in deze omgevingen te optimaliseren.
  • Threat Intelligence – Rackspace ontvangt meer dan twintig threat intelligence feeds. Deze gegevens worden samengevoegd met eigen data om zo beter en in real time te kunnen reageren op steeds veranderende dreigingen. 
Compliance Assistance
Rackspace Compliance Assistance is een combinatie van tools en expertise om klanten te helpen compliant te worden en te blijven en daar doelen voor hun omgeving voor op te stellen. Compliance Assistance omvat de volgende mogelijkheden:
  • Configuratieverankering en -monitoring – Wijst security-configuratieprofielen toe aan hosts, gebaseerd op geaccepteerde standaarden zoals die van het Center for Internet Security (CIS) en andere best practises. Rackspace ontdekt en logt afwijkingen van die profielen in real time wat zorgt voor uitgebreide documentatie en verminderde kwetsbaarheid.
  • Patch Monitoring – Rackspace patch monitoring biedt inzicht in welke dreigingen van toepassing zijn op een bepaalde omgeving, inclusief welke Common Vulnerabilities and Exposures (CVE) aanwezig zijn in de omgeving.
  • Gebruikersmonitoring – Monitort en documenteert gebruikerstoegang tot de host, authenticatieniveaus en het aantal keer dat er ingelogd wordt zodat klanten ook op het gebied van toegangscontrole compliant zijn.
  • File Integrity Management – Detecteert, rapporteert en documenteert veranderingen aan bestanden op een host op basis van de veiligheidseisen van een klant. 
Bedrijven hebben vaak te maken met beperkte kennis op het gebied van security, slinkende budgetten, snel veranderende compliance-regels en een enorme toename in het gebruik van multi-cloud IT-diensten. Rackspace Managed Security and Compliance Assistance combineert expertise met vooraanstaande technologie zodat klanten zich kunnen focussen op hun eigen core business. 

Het nieuwe aanbod zal vanaf de introductie gelimiteerd beschikbaar zijn voor klanten wereldwijd. Zij worden ondersteund vanuit het Rackspace-kantoor in de VS. Voor meer informatie over Rackspace Managed Security en Compliance Assistance, ga naar www.rackspace.com/security 

------

Over Rackspace
Rackspace (NYSE: RAX), de #1 managed cloud-specialist, helpt klanten meer te halen uit cloud computing zonder dat deze zelf de uitdagingen en kosten hebben voor het beheren van een complexe infrastructuur en applicatieplatformen. Rackspace engineers bieden expertise op vooraanstaande technologie zoals OpenStack, Microsoft en VMware via Fanatical Support®, een resultaatgedreven dienstverlening. Rackspace bedient meer dan 300.000 klanten wereldwijd, waaronder twee derde van de FORTUNE 100-bedrijven. Rackspace wordt een ‘leader’genoemd is het 2014 Gartner Magic Quadrant for Cloud-Enabled Managed Hosting en is de afgelopen negen jaar zeven keer verkozen tot een van de ‘Fortune Best Companies to Work For’. Kijk voor meer informatie op www.rackspace.nl

Voor meer informatie

Rackspace
Zuzana Eden
+44 208 734 2574
Zuzana.eden(at)rackspace.co.uk

Whizpr
Paul Maris / Marjan Schrader
0317 410 483
rackspace(at)whizpr.nl
Laatste van Rackspace Nederland  
Rackspace introduceert Managed Security voor Google Cloud Platform

HPE en Rackspace leveren industrie eerste Pay-as-You-Go OpenStack Private Cloud

Rackspace breidt OpenStack-aanbod uit met nieuwe generatie bare metal-servers
Werkend Nederland ontevreden over flexwerken: vaste werkplek heeft voorkeur

Onderzoek toont aan dat 43 procent van alle IT-professionals hun IT-middelen nog steeds bijhouden in spreadsheets

Pantar selecteert PQR voor inrichting en beheer van ruim 350 ‘digital workspaces’

Banking Circle ontvangt bankvergunning

Ultimaker lanceert Ultimaker Cura 4.5 en maakt Ultimaker Marketplace online beschikbaar

Onderzoek NTT: connected consumenten verwachten hyper-gepersonaliseerde experience, maar organisaties spelen hier traag op in

Kwart Nederlanders krijgt nooit complimenten op het werk

Securework en VMware brengen zichtbaarheid en beveiliging naar openbare cloud-implementaties

NXP Semiconductors schaalt wereldwijd gebruik van het Workiva platform op voor efficiëntieverhoging en risicovermindering
Release of Remain Software Milestone Enhancements Boost Efficiency and Productivity for Organizations on IBM i and Multi-platform

Infor en Snowflake werken samen om geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met Birst analytics- en BI-platform

DATPROF en EPI-USE Labs maken consistent data anonimiseren mogelijk in SAP en non-SAP

1 op 5 maakbedrijven kent financiële consequenties van achterblijvende digitalisering niet

Coronavirus stevent af op wereldwijde afvalberg

Registratie voor eSports Platform Planet9 is geopend tijdens IEM in Katowice

Proofpoint introduceert eerste geïntegreerde oplossingen voor Business Email Compromise (BEC) en Email Account Compromise (EAC)

Fortinet lanceert FortiGate 1800F met NP7-processor voor datacenters

Miguel Milano aangesteld als Chief Revenue Officer bij Celonis, treedt toe als mede-eigenaar
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1612 dagen
Rackspace Nede.. contact  

Logo Rackspace Nederland

  +31 (0)20 753 3201
  www.rackspace.nl
Rackspace Nede.. sociaal  


Rackspace Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo HCC!genealogie
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87816 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7519 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl