Datum: (1000 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Workday Financial Management vergroot wereldwijde impact met nieuwe klanten en producten

Ruim 150 organisaties kozen reeds voor Workday Financial Management om op basis van gedegen inzichten verder te groeien; dankzij continue productinnovatie zijn klanten altijd klaar voor zakelijk dynamiek.PLEASANTON, CA en LONDEN, VK – 29 september 2015 - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), een vooraanstaande leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human resources, maakt vandaag bekend dat het aantal klanten weer verder gegroeid is en dat er nieuwe productfuncties zijn toegevoegd. Zo is de wereldwijde impact van Workday Financial management verder vergroot. Meer dan 150 organisaties – waarvan er momenteel al ruim 80 live zijn – hebben Workday Financial Management geselecteerd, waaronder City and County of Denver, Cushman & Wakefield, Etsy, First Financial Bank, LendingTree, Salmat, Saint Luke's Health System en Sky Betting & Gaming.

Bovendien heeft Workday nieuwe applicaties en functies aan Workday Financial Management toegevoegd. In de nieuwste release, Workday 25, is voor wereldwijde financiële teams de breedte en diepte van het inzicht in de data verder uitgebreid. Een nieuwe toevoeging is onder meer de brede beschikbaarheid van  Workday Inventory, nieuwe functionaliteit voor rapportage en analytics, en uitgebreide mogelijkheden voor productvertalingen en lokalisatie.

Meer weten? Bekijk het uitgebreide, Engelstalige persbericht hier.

Over Workday
Workday is een toonaangevend leverancier van zakelijke cloudapplicaties voor financiën en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheidsdiensten wereldwijd. Honderden organisaties, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500-bedrijven, hebben inmiddels voor Workday gekozen.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 30 april 2015 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2015. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.

Contactpersonen voor de media
Lisa Stassoulli
Workday
+44 (0)7568 377476
Lisa.Stassoulli@Workday.com

Majoy Juriaans
Yellow Communications
+31 23 555 34 24
majoy@yellow-communications.com