www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1615 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Kennis is key bij PQR

Combinatie van partnerstatussen en hoge certificeringen maakt uniek en geeft klant vertrouwen

De Meern, 28 september 2015 – PQR mag zich de eerste en enige Citrix Platinum Solution Advisor in Nederland met drie specialisaties noemen. Kennis is key bij PQR en dit zien we terug in de hoogste certificeringen van de topmerken. PQR-medewerkers worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen en dat geeft klanten vertrouwen.

Citrix specialisaties
Citrix heeft een nieuw specialisatieprogramma opgezet waarbij Platinum Solution Advisors minimaal twee van de volgende specialisaties moeten hebben: Virtualization Specialist, Mobility Specialist en Networking for Data Center Specialist. Een optionele specialisatie is Networking for Apps & Mobile Security. PQR is momenteel de enige Platinum Solution Advisor partner met alle specialisaties.

Specialisaties laten zien dat een partner over alle technische competenties en sales- en servicecapaciteiten beschikt op het allerhoogste niveau; zaken die van cruciaal belang zijn voor een geslaagd project. Om het Citrix Specialist-label uit te mogen dragen heeft PQR met succes de strenge voorwaarden volbracht: in het bezit van de meest recente certificeringen, geslaagd voor een uitdagende praktische opdracht en aantoonbare geslaagde projecten bij tevreden klanten. Grotere klanttevredenheid en loyaliteit zijn het directe gevolg.

VMware
De VMware Hybrid Cloud competentie is tevens aan de lijst van certificeringen toegevoegd. Met deze competentie toont PQR aan te beschikken over de benodigde kennis voor de implementatie en on-premises integratie van VMware's public clouddiensten op basis van vCloud Air. PQR gebruikt deze kennis om aan klanten te laten zien wat er mogelijk is voor hun specifieke ICT-infrastructuur. Het hoge certificeringsniveau van een topleverancier als VMware geeft klanten de garantie dat de informatie die zij krijgen up-to-date is. Daarnaast borgt dit de ondersteuning vanuit de leveranciers, waardoor klanten op nog meer support kunnen rekenen.

NetApp
Sinds vorige week beschikt PQR over de NetApp Clustered Data ONTAP Specialisatie. Vanuit NetApp een erkenning voor PQR’s kwaliteiten op het gebied van verkoop, design, ICT-architectuur en implementaties. Voor klanten de garantie dat zij voor al deze zaken bij PQR aan het juiste adres zijn. Klanten die naar een next-generation datacenter willen migreren, kunnen hierover sparren met PQR.

NVIDIA en WatchGuard
Afgelopen maand is PQR uitgeroepen tot Cloud Virtualization Partner van NVIDIA. Daarnaast is PQR benoemd tot WatchGuard ONE Gold Partner omdat zij de netwerksecurity-oplossingen van WatchGuard op het hoogste niveau beheerst.

Klanten en kennis
PQR is uniek als het gaat om de hoge mate van certificeringen en partnerstatussen. Naast de meest recente, hierboven beschreven specialisaties, certificeringen en competenties, is PQR onder meer Cisco Premier Partner, Citrix Elite Partner, Hitachi Data Systems Platinum Partner, HP Platinum Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner. Klanten weten daarmee wat ze met PQR, als advies- en implementatiepartner, in huis halen. Hun tevredenheid staat centraal en PQR realiseert dat door haar expertise en praktijkervaring continu te delen en in te zetten.  

Over PQR
PQR, advies- en implementatiepartner, verzorgt het gehele traject voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. Met de expertises datacenter, workspace, cloud en bijbehorende IT-services, staat PQR garant voor een stabiele IT-omgeving, zonder dat processen complexer worden.

Naast de vele referenties beschikt PQR over een breed kennisgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

PQR B.V.
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern
www.PQR.com
@PQRnl

Meer informatie en beeldmateriaal
PQR, Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager, tel: +31 (0)30 6629729, e-mail: karin.mulder@pqr.nl.
Laatste van PQR B.V.  
Pantar selecteert PQR voor inrichting en beheer van ruim 350 ‘digital workspaces’

PQR realiseert flexibele capaciteit bij gemeente Barneveld

PQR kenniscongres ‘IT Galaxy’ viert 10-jarig jubileum
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1615 dagen
PQR B.V. contact  

Logo PQR B.V.

  030-6629729
  info@pqr.nl
  www.pqr.com
PQR B.V. sociaal  


PQR B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo XpertHR
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87821 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7522 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl