Reliable IT Solutions sluit zich aan bij Vtel groep

Om haar positie als “IT as a Service” specialist verder te vergroten en haar organisatie te versterken gaat Reliable IT Solutions onderdeel uitmaken van de Vtel groep, een gerenommeerde telecomspecialist in de zakelijke markt, die vooral in de eerstelijns zorg een reputatie als “Quality Partner” heeft opgebouwd. Zo verzorgen zij voor ruim 10 miljoen Nederlanders de bereikbaarheid naar hun huisartsenpost.

Reliable IT Solutions maakt hiermee een volgende stap in haar ambitie om de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit voor haar klanten op het hoogste niveau te brengen.

Mark van de Sande, directeur van Reliable IT Solutions is erg enthousiast over de nieuwe ontwikkeling: ”Met de solide organisatie van Vtel achter ons  kunnen wij onze klanten een grotere continuïteit bieden en hen ook op het gebied van telefonie de hoogste veiligheid en kwaliteit leveren”.

Gerard Olde Olthof, directeur/eigenaar van Vtel licht toe: “Vtel telecom heeft een kwaliteitsimago opgebouwd bij organisaties voor wie de bereikbaarheid en veiligheid van telefonie essentieel is, zoals in de Eerstelijnszorg, waar we meer dan 65% van de huisartsenposten in Nederland ontzorgen. Met de know-how van Reliable IT Solutions kunnen wij de kwaliteit van onze primaire processen verder verbeteren en hiermee onze klanten de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en veiligheid blijven bieden”.

Reliable IT Solutions (RiTS) zal als zelfstandig onderdeel binnen de Vtel groep gaan opereren en hierbij kunnen profiteren van de aanvullende producten en diensten, de schaalgrootte en de support afdelingen van Vtel.

Samenvatting:
  • Reliable IT Solutions uit ‘s-Hertogenbosch treedt toe tot de Vtel Holding uit Enschede om hiermee haar groeiambities te kunnen realiseren en haar klanten meer continuïteit en een breder portfolio te bieden.
  • Met de expertise van Reliable IT Solutions wil Vtel Holding de primaire processen binnen de groep verbeteren en inspelen op een steeds verdergaande versmelting van IT en telefonie.
Quotes:
  • Mark van de Sande, directeur van Reliable IT Solutions: “Vtel biedt Reliable IT Solutions toegang tot de voor ons relatief nieuwe markt van high secure telefonie en wij kunnen Vtel telecom ondersteunen door onze expertise op gebied van IT processing, hosting en managed services”.
  • Gerard Olde Olthof, directeur eigenaar van Vtel Holding: “Met de expertise van Reliable IT Solutions kunnen wij onze interne primaire processen verder verbeteren en tevens nieuwe producten en diensten ontwikkelen, die aansluiten bij de steeds verder versmeltende wereld van IT en telefonie”.

Over Reliable IT Solutions
Reliable IT Solutions (RiTS) biedt ICT as a Service en heeft haar dienstverlening volledig modulair ingericht. De beheersbare en efficiënte bouwblokken zijn zo vormgegeven dat deze individueel maar ook in combinatie tot een pasklare oplossing kunnen worden gevormd. Van ondersteuning op afstand, tot een volledige voor u afgeschermde en beheerde applicatieomgeving vanuit eigen datacenters. Meer info: www.reliable-it.nl


Over Vtel
Vtel levert telecommunicatieproducten en –diensten aan de professionele markt. Het bedrijf heeft een track record opgebouwd als professionele en betrouwbare partner voor organisaties waarvoor kwaliteit en continuïteit van hun verbindingen van levensbelang is – vaak letterlijk - zoals in de gezondheidszorg. Zij onderscheidt zich door zich te richten op de fundamentele communicatie-behoeften van de klanten, te zoeken naar wat klanten echt nodig hebben om hen nog dichter bij hun klanten te brengen. En om dit vervolgens te vertalen in een optimale oplossing van nieuwe en bewezen techniek. Zo krijgt de klant niet de oplossing die hij vraagt, maar de oplossing die hij echt nodig heeft. Meer info: www.vtel.nl


 
NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie:

Reliable IT Solutions:
Mark van de Sande
Algemeen Directeur
tel.
073 - 2048880
info@Reliable-IT.nl
www.reliable-it.nl

Vtel Holding:
Edwin van Kempen
Marketing Manager

tel. 088 – 4800 940
e.vankempen@vtel.nl
www.vtel.nl