Contentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 52 dagen geleden)
Bedrijf:

Vtel kiest voor zelfstandigheid en expansie

Om haar positie als totaaloplosser in hoogwaardige zakelijke telefonie verder uit te breiden heeft de moedermaatschappij van Vtel telecom het 50% aandelenbelang van branchegenoot SpeakUp teruggekocht en haar activiteiten uitgebreid met de acquisitie van Reliable IT Solutions, specialist in ‘ICT as a Service’ diensten.

Vtel zet hiermee een volgende stap in haar groeistrategie, waarbij producten en diensten en de implementatie ervan zo veel mogelijk in eigen beheer worden ontwikkeld. Hiermee wil zij de kwaliteit, betrouwbaarheid en time-to-market voor haar klanten verder optimaliseren.

Gerard Olde Olthof, directeur/eigenaar van Vtel licht toe: “Vtel telecom heeft een prachtige positie opgebouwd in de zakelijke markt, zowel in het hogere MKB als in de Eerstelijnszorg, waar we meer dan 65% van de huisartsenposten in Nederland ontzorgen. Door de ontwikkeling van producten en diensten en de implementatie ervan meer in eigen beheer te nemen kunnen wij de totale kwaliteit in de keten verbeteren en onze klanten de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en veiligheid bieden”.

“Omdat SpeakUp andere doelgroepen met andere eisen bedient hebben we geconcludeerd dat Vtel als zelfstandige organisatie beter in staat is haar groeiambities te realiseren”, aldus Olde Olthof, die benadrukt dat Vtel en SpeakUp blijven samenwerken op bestaande producten en diensten.

Reliable IT Solutions (RiTS), het nieuwe managed services onderdeel, zal zich binnen de Vtel groep vooral gaan richten op de eerdergenoemde kwaliteitsverbetering van de primaire processen en de backend van high secure cloudoplossingen en bij de hosting en koppeling van CRM systemen. Directeur Mark van de Sande van RiTS is erg enthousiast over de samenwerking: ”Vtel kan onze bestaande klanten verrijken met hoogwaardige bereik-baarheidsoplossingen en wij kunnen Vtel ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van hun high secure telefonieplatforms. Zo realiseren we de beoogde kwaliteitsverbetering voor de klant en versterken we tevens elkaars individuele positie.”

Samenvatting:
  • Vtel Holding in Enschede koopt 50% van haar aandelen terug van branchegenoot SpeakUp om hiermee haar zelfstandige groeiambities beter te kunnen realiseren.
  • In het licht van haar kwaliteitsambities neemt Vtel Holding tegelijkertijd een meerderheidsbelang in Reliable IT Solutions (RiTS) uit Den Bosch om hiermee haar primaire processen te verbeteren en in te spelen op een steeds verdergaande versmelting van IT en telefonie.
Quotes:
  • Gerard Olde Olthof, directeur/eigenaar Vtel Holding naar aanleiding van het teruggekochte belang van SpeakUp: “Vtel kan zich als zelfstandige organisatie sneller ontwikkelen en haar groeiambities beter realiseren. De markt vraagt hier ook om.”
  • Gerard Olde Olthof over de uitbreiding met Managed Service activiteiten: “Met Reliable IT in de Vtel groep kunnen wij onze interne primaire processen verder verbeteren en tevens nieuwe producten en diensten ontwikkelen, die aansluiten bij de steeds verder versmeltende wereld van IT en telefonie”
  • Mark van de Sande, directeur van Reliable IT Solutions: “Vtel biedt Reliable IT Solutions toegang tot de voor ons relatief nieuwe markt van high secure telefonie en wij kunnen Vtel telecom ondersteunen door onze expertise op gebied van IT processing, hosting en managed services”.

Over Vtel
Vtel levert telecommunicatieproducten en –diensten aan de professionele markt. Het bedrijf heeft in bijna 25 jaar een track record opgebouwd als professionele en betrouwbare partner voor organisaties waarvoor kwaliteit en continuïteit van hun verbindingen van levensbelang is – vaak letterlijk - zoals in de gezondheidszorg. Zij onderscheidt zich door zich te richten op de fundamentele communicatiebehoeften van de klanten, te zoeken naar wat klanten echt nodig hebben om hen nog dichter bij hun doelgroep te brengen. En om dit vervolgens te vertalen in een optimale oplossing van nieuwe en bewezen techniek. Zo krijgt de klant niet de oplossing die hij vraagt, maar de oplossing die hij echt nodig heeft. Meer info: www.vtel.nl


Over Reliable IT Solutions

Reliable IT Solutions (RiTS) biedt ICT as a Service en heeft haar dienstverlening volledig modulair ingericht. De beheersbare en efficiënte bouwblokken zijn zo vormgegeven dat deze individueel maar ook in combinatie tot een pasklare oplossing kunnen worden gevormd. Van ondersteuning op afstand, tot een volledige voor u afgeschermde en beheerde applicatieomgeving vanuit eigen datacenters. Meer info: www.reliable-IT.nl


 
NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie:

Vtel Holding:
Edwin van Kempen
Marketing Manager

tel. 088 – 4800 940
e.vankempen@vtel.nl
www.vtel.nl
Laatste van Vcare connect  
COVID-19: alarmerende situatie, snel schakelen is noodzakelijk

Vtel benadrukt focus op zorg met nieuwe naam Vcare connect

Vtel en ICT Spirit intensiveren samenwerking
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 52 dagen
Vcare connect contact  

Logo Vcare connect

  088-4800900
  www.vcareconnect.nl
Vcare connect sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88979 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8516 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl