www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1450 dagen geleden)
Bedrijf:

Vivium verwacht winst met InPlanning

Zeist, 28 september 2015 –  Vivium Zorggroep stapt over op InPlanning van Intus als personeelsplanningssysteem. Vivium Zorggroep biedt met 3.000 medewerkers onder andere woonzorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg in de regio Gooi en Vechtstreek.

Esther Lok, manager Flexbureau Vivium: 'Wat de doorslag gaf voor Intus? Dat zit hem vooral in hoe hun software aansluit op het werken met zelfsturende teams. InPlanning lijkt heel makkelijk te volgen en te gebruiken, veel andere systemen zien er een stuk ingewikkelder uit. Zelfroosteren met Intus software lijkt behapbaar voor medewerkers. Het ziet er op de schermen ook eenvoudig en aantrekkelijk uit. Ik verwacht dat het het roosteren binnen Vivium makkelijker en leuker gaat maken.'
 
Vivium wil met de overstap naar zelfsturende teams gaan roosteren zonder planners. Ook worden alle lokale invalpooltjes samengevoegd tot één grote centrale flexpool. De zelfroosterende teams kunnen dan via één systeem hun rooster maken en ook openstaande diensten aanvragen. Dit zal de invulling van openstaande diensten een stuk makkelijker maken.

Esther Lok: ‘We willen dat de planning volledig de verantwoordelijkheid wordt van de teams; en dat het plannen efficiënter wordt, uiteraard met bijbehorende kostenbesparing Verder verwachten we van InPlanning veel gemak voor onze medewerkers: meer zeggenschap over hun eigen rooster en een betere afstemming tussen werk en privé. We zijn ook heel benieuwd naar wat het systeem ons als managers gaat bieden: betere rapportages, verder vooruit kunnen kijken en tijdig aanpassen.‘

Bert Klinkenberg is als CIO eindverantwoordelijk voor de transitie van de ondersteunende diensten – waaronder de informatievoorziening - op de nieuwe werkwijze met zelfsturende teams. Ook hij verwacht winst op meerdere fronten door de nieuwe software: ‘Naast het gebruiksgemak voor zelfsturende teams, leveren de korte implementatietijd en de relatieve eenvoud waarmee InPlanning zich laat koppelen ook een bedrijfseconomisch voordeel op.’

Bijlage: Foto “Vivium Intus InPlanning”. Deze foto mag zonder bronvermelding bij dit bericht worden gebruikt. Van links naar rechts: Hans Leideman, directeur Intus, Esther Lok, manager Flexbureau Vivium en Bert Klinkenberg, CIO Vivium.

Over Intus

InPlanning is een personeelsplanningsoplossing die uitgaat van de eigen regie en eigen kracht van zorgmedewerkers. Dit vanuit de overtuiging dat regie over werk en privé leidt tot meer werkplezier en zo bijdraagt aan leefplezier van cliënten en een gezonde en flexibele bedrijfsvoering. Dit heeft geleid tot innovatieve webgebaseerde producten voor personeelsplanning, waarin een grote mate van zelfregie mogelijk is.

Binnen de gezondheidszorg is Intus actief in de V&V, thuiszorg, ambulancediensten, ziekenhuizen, GGZ en gehandicaptenzorg.

Kijk voor meer informatie op: www.intus.nl

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Intus,  Ellen Veurink
030 – 82 00 315
e.veurink@intus.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Intus Workforce Solutions BV  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1450 dagen
Bron:
Intus Workforce So.. contact  
Logo Intus Workforce Solutions BV
  030 - 82 00 315
  info@intus.nl
  www.intus.nl
Intus Workforce So.. sociaal  
Intus Workforce So.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl