Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar “Klik-klik-boeken”

Online kansen en online ontwikkelingen voor accommodatie verhuurder.

We bankieren online, kopen steeds vaker via een tablet of reserveren met ons mobieltje een concertkaartje of plaats in een restaurant. Ook in de vakantiebranche wordt klik-klik-boeken de norm.
 
Reflex, gespecialiseerd in software voor online boekingen en reserveringen ‘in de cloud’, nodigt u als accommodatie verhuurder uit voor dit seminar. En biedt u de gelegenheid om uzelf door deskundigen uit de praktijk bij te laten praten over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Gastsprekers

Boaz Maurits van Buckaroo vertelt vandaag over de ins en outs van het online betalingsverkeer. Buckaroo heeft een breed scala aan betaaloplossingen die u de mogelijkheid geven om uw gehele betaal- en incassoproces en bijbehorende administratie volledig te automatiseren. Met een groot aantal aan (internationale) betaalmethoden en een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem bespaart u veel tijd op backoffice werkzaamheden en bent u in de gelegenheid om uw betalingen en vorderingen sneller en klantvriendelijker te innen. Zowel online als offline.

Bert Pezij is directeur van de bekende verhuurwebsite Fijn op Vakantie. Hij laat zien hoe u als verhurende ondernemer kunt reageren op de nieuwe digitale werkelijkheid. Onder andere met de juiste website en software voor het sterk toenemende mobiele gebruik van internet.

Bob van der Plas is de manager van Reflex Booking. Hij zal een korte demonstratie geven van de mogelijkheden van het online reserveringssysteem voor accommodatieverhuurders. Uiteraard zullen enkele tips & trics met u worden gedeeld.

Praktische informatie:
Donderdag 1 oktober 
Hotel Vossenberg te Vierhouten
Ontvangst 13.30 uur met koffie en thee
Afsluiting rond 17.30 uur.
 
Deelname is gratis inclusief hapjes en drankjes.

Wij kijken er naar uit u op 1 oktober te begroeten, u bent van harte uitgenodigd!
Direct inschrijven kan via deze link

Bob van der Plas
Manager Reflex Booking
0345 630 123