Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (6 jaar en 1 dag geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

BT en Nutreco sluiten wereldwijde overeenkomst – Skype for Business vanuit de cloud ondersteunt wereldwijde groei

Beste redactie,

BT kondigt vandaag een wereldwijde overeenkomst aan met Nutreco voor het leveren van een cloudplatform dat internationale samenwerking voor de diervoeding- en visvoerproducent gemakkelijker maakt.

Hierbij worden Nutreco’s telefonie, presence, IM en video-/webconferentiemogelijkheden samengebracht op één cloudplatform – aangeboden en afgerekend per gebruiker. De wereldwijde schaal van de dienst helpt het bedrijf zijn groeiambities te realiseren in markten zoals Latijns-Amerika en Azië-Pacific. Besluitvorming versnelt, medewerkersproductiviteit neemt toe en kosten worden bespaard.

Bij Nutreco werken circa 11.000 medewerkers in 35 landen en het bedrijf is met de twee merken Skretting (visvoer) en Trouw Nutrition (diervoeding) wereldwijd actief in meer dan 90 landen. Sinds april 2015 is Nutreco volledig eigendom van SHV Holdings N.V., een internationaal familiebedrijf met een netto-omzet van €14,9 miljard in 2014. 

Nieuwe cloudgebaseerde samenwerkingsoplossingen
Tegelijkertijd kondigt BT vandaag een drietal nieuwe unified communications en collaboration oplossingen aan die gebruikers in staat stellen om samenwerkingstools en -diensten van verschillende technologieplatforms en leveranciers eenvoudig te integreren.

Hierbij gaat het om BT One Cloud Video, One Cloud Microsoft (Skype for Business) en One Cloud Cisco. Hiermee biedt BT klanten keuze, veiligheid, een geweldige gebruikerservaring en een uniforme manier om alles te beheren.

Het volledige persbericht vind je hieronder, en is online hier beschikbaar. Andrew Small, vice president UC, CRM en CPE, BT Global Services, is beschikbaar voor een korte telefonische toelichting of uitgebreidere interviews.

Met vriendelijke groet,

Rosalie de Hoop

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Tel: +31 (0)88 212 51 94
E-mail: dennis.doodeman@bt.com

Edelman
Rosalie de Hoop
Tel: +31 (0)20 301 09 80
E-mail: rosalie.dehoop@edelman.com
BT VERENIGT NUTRECO’S COMMUNICATIE IN DE CLOUD  

Cloudgebaseerd platform stroomlijnt audio, presence, Instant Messaging en conferencing  

BT maakt vandaag bekend een contract te hebben gesloten met Nutreco, wereldwijd toonaangevend in diervoeding en visvoer, voor het leveren van een volledige, cloudgebaseerde, Unified Communications- en Collaboration-oplossing (UCC).

BT gaat Nutreco’s telefonie, presence, Instant Messaging en conferentiemogelijkheden samenbrengen op één cloudplatform – aangeboden en afgerekend per gebruiker – voor maximaal 5.000 gebruikers wereldwijd. BT’s oplossing maakt samenwerking mogelijk via audio, video en webconferencing, waarmee Nutreco’s besluitvorming versnelt en medewerkersproductiviteit toeneemt. De wereldwijde schaal van de dienst helpt het bedrijf zijn groeiambities te realiseren in markten zoals Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

Van de nieuwe dienst, gebaseerd op BT One Cloud Microsoft, wordt ook verwacht dat deze significante kostenbesparingen zal opleveren door internationale gesprekken te routeren via BT’s wereldwijde netwerk en het aantal e-mails en voicemails te verminderen doordat medewerkers real-time samenwerken. De nieuwe infrastructuur wordt onderbouwd door BT’s ‘One Voice SIP trunking service’. Het SIP protocol maakt kostenbesparende belroutes mogelijk, helpt kosten te verminderen door de kerninfrastructuur eenvoudiger te maken en maakt hardware-investeringen overbodig.

“BT is één van de weinige aanbieders die op wereldwijde schaal samenwerkingsdiensten kunnen leveren op basis van Microsoft’s Skype for Business, een bekende dienst die door onze gebruikers zeer gewaardeerd wordt,” aldus Henry van de Ven, CIO Nutreco. “BT’s zakelijke clouddiensten helpen ons om extra investeringen te voorkomen en zijn een goede business case vergeleken met de oude PABX wereld. BT’s technologie zal de werkomstandigheden van onze medewerkers verbeteren door real-time, wereldwijde samenwerking mogelijk te maken en daarmee de noodzaak tot reizen te verminderen. We geloven dat zij de juiste partner zijn in ons streven naar duurzame, winstgevende groei.”              

Corrado Sciolla, President Europe en Global Telecom Markets, BT Global Services: “Wij kijken uit naar de samenwerking en het ondersteunen van Nutreco’s wereldwijde groeiplannen door productievere en betere samenwerking tussen hun medewerkers mogelijk te maken. De cloudoplossing die we bij Nutreco implementeren is ontworpen om de klantervaring kosteneffectief te verbeteren. Dit doen we door de beste samenwerkingsdiensten samen te brengen in de cloud – die van onszelf en die van gerenommeerde partners. Dit is volledig in lijn met onze ‘Cloud of Clouds’ visie, die erop gericht is grote organisaties in staat te stellen om zich gemakkelijk en veilig te verbinden met de applicaties en data die ze nodig hebben, waar ze ook gehost zijn.”

###

BT’s technologische visie: de ‘Cloud of Clouds’
De cloud creëert keuzes als nooit tevoren. Door die keuzes te doorgronden komt het vertrouwen en het vermogen om veranderingen te realiseren en de dingen te doen die er echt toe doen: sneller marketen en innoveren, de kosten laag en klanten tevreden houden.

BT’s ‘Cloud of Clouds’ visie gaat over het in staat stellen van klanten om zich gemakkelijk en veilig te verbinden met de applicaties en data die ze nodig hebben, ongeacht waar ze gehost of gevestigd zijn.

Als cloud service integrator helpen we klanten zich met zekerheid en succes te bewegen langs hun cloud-route, waarbij complexiteit, risico’s en kosten geminimaliseerd worden; om hen diverse routes te bieden die voor hun organisatie werken, zo dat het de resultaten oplevert die ze nodig hebben.

We beheren het totale proces van netwerk tot cloud, onderhandelen met derde partijen, leveren prestaties, veiligheid en vereenvoudigen de kosten, allemaal onder één enkele Service Level Agreement. 

Over BT
BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld.
BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vijf divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale en Openreach. In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2015, rapporteerde BT Group een omzet van 17.979 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.645 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: www.btplc.com

Over Nutreco
Nutreco heeft een leidende positie in de wereld van diervoeding en visvoer. Onze geavanceerde voeroplossingen zijn de basis voor het voedsel van miljoenen consumenten over de hele wereld. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn verweven in onze bedrijfscultuur, van onderzoek en inkoop van grondstoffen tot producten en diensten voor landbouw en aquacultuur. Met 100 jaar historie beschikt Nutreco over veel ervaring en expertise om verder te bouwen aan zijn toekomst. Bij Nutreco werken circa 11.000 medewerkers in 35 landen. Nutreco is met twee merken wereldwijd actief. Samen verkopen Skretting (visvoer) en Trouw Nutrition (diervoeding) hun producten in meer dan 90 landen.Nutreco is volledig eigendom van SHV Holdings N.V., een internationaal familiebedrijf met een netto-omzet van €14,9 miljard in 2014.    Bezoek voor meer informatie over Nutreco: http://www.nutreco.com
Laatste van BT  
BT en Microsoft kondigen strategische samenwerking aan

BT start met revolutionaire glasvezel tests, de helft minder vertraging

BT transporteert Alstom’s wereldwijde netwerk naar een digitale toekomst
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie

Demissionair kabinet doet mooie beloften, maar juiste randvoorwaarden ontbreken

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Rockwell Automation en Ansys gaan samenwerken om industriële processen te optimaliseren

‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Daily Logistics Group (DLG) selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 1 dag
BT contact  

Logo BT

  088-2125194
  www.globalservices.bt.com
BT sociaal  


BT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl