Telecom Services kiest klantcontactcenter software CC4S als uitbreiding op Skype for Business

Telecom Services is nu officieel Partner van Communicare op het gebied van Contact Center for Skype (CC4S) in Nederland. CC4S is een innovatieve oplossing voor klantcontact in Skype for Business, door Communicare geïntroduceerd in 2014. Telecom Services kan haar klanten hiermee voorzien van een  klantcontactsysteem, volledig is geïntegreerd in Skype for Business.

CC4S is software voor intuïtief klantcontact en volledig ontwikkeld voor en geïntegreerd met Skype for Business. Eenvoudig in implementatie, gebruik en rijk aan voice functionaliteiten, niet alleen voor klantcontact afdelingen maar ook voor receptionistes en telefonistes, met professionele realtime en historische rapportages. De client, supervisor, operator en beheer interfaces zijn volledig ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Door de gekozen ontwikkelmethode is deze innovatieve oplossing betrouwbaar en schaalbaar.

Klantgerichtheid in zakelijke communicatie is belangrijker dan ooit, een organisatie van nu moet daar op inspelen. Het nieuwe werken in combinatie met de inzet van Skype for Business is al aardig ingeburgerd, maar richt zich nog vooral op interne werk- en communicatieprocessen. CC4S gaat verder en voegt waarde toe aan Skype for Business. Het is een volwaardige contact center oplossing, waarmee de totale klantbeleving naar een hoger niveau getild wordt. Intuïtief kunnen communiceren en werken staat bij de ontwikkeling van de software voorop.

Constructieve samenwerking
Kennis van Microsoft en call centers is bij Telecom Services volop aanwezig. Ook zij zien de vraag naar extra functionaliteiten bovenop Skype for Business toenemen. Antoon ter Brugge (Directeur van Telecom Services): “Communicare geeft hier met haar product CC4S de juiste invulling aan. We merken dat er een grote verschuiving aan het plaatsvinden is van traditionele PBX-en naar Skype for Business. Bij Skype for Business bepaalt de individuele medewerker waar en hoe hij/zij bereikbaar wil zijn. Met de CC4S klantcontactcenter software houden organisaties grip op de kwaliteit van de bereikbaarheid en het groepswerken door middel van een simpele functionaliteitsuitbreiding binnen de Skype for Business client. Hierdoor worden, naast een optimale individuele bereikbaarheid, ook de bedrijfspolicies gewaarborgd. Bovendien kan deze softwarematige oplossing zowel als Clouddienst als On-Premise worden betrokken wat het erg flexibel maakt.

Robin van der Breggen, Partner Manager bij Communicare, is verheugd Telecom Services als partner te verwelkomen. “De ervaring van Telecom Services en passie voor het vak is een gemeenschappelijke factor met onze organisatie.  Ik heb dan ook grote verwachtingen van onze samenwerking en kijk uit naar de gezamenlijke projecten”, aldus Van der Breggen. “Samen met Communicare kijken wij er naar uit de behoefte naar een klantcontact oplossing voor Skype for Business met CC4S in te gaan vullen”, zo geeft Ter Brugge aan.

Over Telecom Services
Telecom Services, is al sedert 1993 nationaal actief als gerenommeerde, in communicatie gespecialiseerde (ICT) dienstverlener. Zij adviseert, levert, implementeert en onderhoudt merkgebonden communicatieoplossingen toebehorende aan de dag van vandaag.

Over Communicare
Communicare is een internationaal producent en leverancier van klantcontact software, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij ontwikkelen onze software vanuit de beleving van uw organisatie en klanten. Onze oplossingen zijn zowel on premise als in de cloud beschikbaar. Wij hebben de overtuiging dat technologie altijd ondersteunend is aan de bedrijfs- en communicatieprocessen. Ons gepassioneerde team staat voor u klaar om u te adviseren, te begeleiden en bij te dragen aan uw succes! www.cc4skype.com

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over CC4Skype en de samenwerking kunt u contact opnemen met:
Petra Meiborg
Telecom Service Oost B.V.
Telefoon: 0546 - 546 546
E-mail: p.meiborg@telecomservices.nl

Voor meer informatie over de samenwerking en Communicare kunt u contact opnemen met:
Robin van der Breggen
Communicare
Telefoon: 085-7733507
E-mail: rvanderbreggen@commcare.nl