OpenText introduceert Big Data Analytics in de cloud

Beter begrip van klanten, markten en bedrijfsactiviteiten door Analytics-as-a-Service-oplossing

Big data inzien, verkennen en analyseren om zo een compleet beeld te krijgen van klanten en bedrijfsacitiviteiten. Dat is mogelijk met de nieuwe analytics-oplossing OpenText Big Data Analytics. Deze Analytics-as-a-Service-oplossing van OpenText™, wereldwijd marktleider in Enterprise Information Management (EIM), wordt aangeboden als clouddienst.

Met een groeiende hoeveelheid aan informatiestromen zijn bedrijven op zoek naar oplossingen om de toegevoegde waarde uit big data te halen. Beperkingen van de traditionele Business Intelligence tools in combinatie met de schaarste van big data-hulpmiddelen, maakt dit tot een lastige uitdaging. Er zijn nieuwe instrumenten nodig om dit proces te vereenvoudigen, zodat marketing- en financiële-analisten en andere zakelijke gebruikers snel gegevens kunnen analyseren, zonder afhankelijk te zijn van IT.

Alles in één
OpenText Big Data Analytics kent een alles-in-één benadering en biedt high-performance data-opslag, ingebouwde algoritmen en op maat gemaakte professionele dienstverlening. Hiermee kunnen bedrijven hun data snel en gemakkelijk analyseren, ongeacht de bron, en inzichten omzetten in concurrentievoordeel. Dit zorgt voor een beter begrip van klanten, markten en activiteiten en stelt organisaties in staat meer gerichte campagnes te creëren, meer relevante producten en aanbiedingen te ontwikkelen en prestatieverbeteringen door te voeren.

"De toegevoegde waarde van de analyse van big data is veel bedrijven duidelijk. Voorheen waren er dure datawetenschappers of IT-middelen nodig om de data te analyseren”, zegt Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText. "OpenText Big Data Analytics maakt de kracht van big data en geavanceerde analysemogelijkheden toegankelijk voor de dagelijkse zakelijke gebruikers in de cloud. OpenText is op dit moment de enige leverancier die een geïntegreerde oplossing biedt voor zowel geavanceerde als ingebouwde analytics."

Cloud
OpenText Big Data Analytics biedt voorspellende analytics-mogelijkheden die verder gaan dan de traditionele Business Intelligence-tools. De ingebouwde kolomvormige database biedt duizend keer snellere prestaties dan traditionele RDBMS-oplossingen. Daarnaast maken de ingebouwde statistische algoritmen het mogelijk om data te profileren, in kaart te brengen, te clusteren, te voorspellen en beslisbomen te maken zonder dat er programmering aan te pas komt. Verder is de nieuwste OpenText-oplossing beschikbaar in de cloud, wat de implementatie versnelt en de investeringen in infrastructuur en uitvoering verlaagt.

OpenText Bid Data Analytics is de eerste in een reeks geplande Analytics-as-a-Service-oplossingen. Hiermee breidt OpenText de EIM-visie uit om visuele data discovery en predictive analytics aan te bieden. De nieuwe oplossing maakt de kracht van predictive analytics voor bedrijven van alle groottes beschikbaar. Ook voor huidige EIM-klanten, die hun IT- en upfront-investeringen in geavanceerde analyses willen minimaliseren, terwijl de kracht van big data voor dagelijkse zakelijke processen en functies wordt benut.

OpenText Big Data Analytics is onderdeel van de OpenText Enterprise Information Management-strategie. Dit stelt organisaties in staat bedrijfsinformatie te ontdekken en te beheren om zo groei en innovatie te stimuleren en concurrentievoordeel te realiseren. Het platform bestaat uit uitgebreide en geïntegreerde product suites waaronder Content Suite, Process Suite, Experience Suite, Discovery Suite, Information Exchange en Analytics.

Kijk hier voor meer informatie of een live demonstratie. 

Over OpenText
OpenText maakt de digital world mogelijk door informatiebehoeften van organisaties te vereenvoudigen, te transformeren en implementaties te versnellen, on premise of in de cloud.

Voor meer informatie over OpenText (NASDAW: OTEX, TSX: OTC): www.opentext.com

Lees Mark Barrenechea’s, CEO OpenText, blog: http://www.opentext.com/portal/site/communities/ceo-blog

Social Media: Twitter | LinkedIn | Facebook

Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met LEWIS PR: 
Tel: +31 (0)40 – 235 4600
Email: OpenTextNL@lewispr.com