www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 127 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Juniper Networks en Aerohive bundelen krachten om organisaties een gebruiksvriendelijke, veilige en cloudgebaseerde netwerkoplossing te bieden

Nieuwe samenwerking helpt gezamenlijke klanten met de ontwikkeling van cloudgebaseerde bedrijfsnetwerken

Amstelveen, 17 september 2015 — Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) en Juniper Networks (NYSE:JNPR), leider in netwerkinnovatie, maken bekend dat ze een technologische samenwerking zijn aangegaan. Het doel hiervan is om een gebruiksvriendelijke, veilige en cloudgebaseerde vaste en draadloze netwerkoplossing te bieden aan organisaties in onder meer de detailhandel, het onderwijs en de overheidssector. De draadloze cloud-oplossingen van Aerohive worden gecombineerd met de krachtig presterende switches, uitgebreide functionaliteit voor netwerkbeheer en beveiligingsoplossingen van Juniper Networks ter vereenvoudiging van het ontwerp, de inrichting en de implementatie van netwerken.

Het toenemende gebruik van applicaties en mobiele toegang op de werkplek zorgt voor ingrijpende wijzigingen in de vaste en draadloze netwerkinfrastructuur van geografisch verspreide organisaties. Zij worden daarnaast geconfronteerd met nieuwe uitdagingen rond de beveiliging van hun netwerk, zoals de noodzaak om ruimte te bieden voor Bring Your Own Device (BYOD), The Internet of Things (IoT) en effectieve toegangsstrategieën voor gasten. Tegelijkertijd staan zij voor de opgave om voor een schaalbare en uiterst krachtig presterende netwerkinfrastructuur te zorgen, van de draadloze netwerkrand tot de kern van het netwerk, ondanks krimpende ICT-budgetten en een gebrek aan ICT-expertise binnen filialen.

Om een oplossing voor deze problemen te bieden werken Aerohive en Juniper samen aan de ontwikkeling van een interoperabele oplossing. De combinatie van de flexibiliteit en gebruikseenvoud van de vanuit de cloud beheerde draadloze netwerken van Aerohive worden gecombineerd met het krachtige prestatievermogen van de oplossingen van Juniper Networks voor het verlichten van de ICT-last van organisaties met een groot aantal externe locaties. Zij kunnen ongeacht hun omvang kiezen voor een cloud-oplossing of een implementatie op locatie.

De gezamenlijke oplossing van Juniper en Aerohive brengt flexibiliteit en de eenvoud van beheer vanuit de cloud naar bedrijfsnetwerken. Organisaties kunnen al naargelang hun bedrijfsbehoeften kiezen uit verschillende implementatieopties. De oplossing HiveManager® van Aerohive biedt centrale mogelijkheden voor planning, beheer, probleemoplossing en analyse van WLAN’s. HiveManager kan op locatie worden ingezet of vanuit de cloud worden gebruikt. De combinatie van de snelle draadloze 802.11ac access points van Aerohive en de Juniper Networks® EX Series Ethernet-switches, Junos® Space Network Director en Juniper Networks SRX Series Services Gateways biedt organisaties de mogelijkheid om een simpele, schaalbare en veilige vaste en draadloze netwerkoplossing te implementeren.

De gezamenlijke oplossing stelt grote, geografisch verspreide organisaties in onder meer de detailhandel, onderwijssector en overheidssector in staat om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van mobiele technologie. Het applicatie- en analytics-platform HiveManager van Aerohive biedt hen de mogelijkheid om inzichten op te doen met behulp van de cloud, nieuwe omzetgenererende diensten te introduceren en eindgebruikers rijke contextuele ervaringen te bieden.

De open, op standaarden gebaseerde hardware- en softwareproducten van beide bedrijven zijn gebaseerd op het Open Convergence Framework van Juniper Networks. Dit beschermt de netwerkinvesteringen van klanten en stelt Aerohive en Juniper Networks in staat om met klanten en kanaalpartners samen te werken aan wereldwijde go-to-marketstrategieën. De samenwerking biedt de markt een cloud-platform voor bedrijfsnetwerken die organisaties in staat stelt om op nieuwe manieren met klanten te communiceren in de moderne mobiele wereld.

Bill Hoppin, vicepresident Business Development bij Aerohive: “Steeds meer grote organisaties doen een beroep op de schaalbaarheid, beveiliging en gebruikseenvoud van Aerohive ter ondersteuning van zakelijke campusnetwerken en toepassingen in het onderwijs, de overheidssector en detailhandel. Zij geven de voorkeur aan de flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenvoordelen van draadloze technologie van Aerohive in combinatie met switches van toonaangevende leveranciers zoals Juniper Networks boven beperkende pakketoplossingen.”

Denise Shiffman, corporate vice president Switching and Security Products & Solutions bij Juniper Networks: “Juniper Networks ontwikkelt innovatieve oplossingen die de complexiteit terugdringen en minder ruimte in beslag nemen. Dit stelt organisaties in staat om snel nieuwe diensten op de markt te introduceren en rijkere gebruikservaring te bieden. De samenwerking met Aerohive stelt ons in staat om een intelligente vaste en draadloze oplossing te ontwikkelen die klanten een niet-verstorende manier biedt om hun bedrijfsnetwerken te moderniseren en over te stappen naar cloudgebaseerde netwerken die de klantervaring verbeteren.”

Thomas C. Paul, directeur Information Technology bij Wisconsin Center District: “De oplossingen van Aerohive en Juniper werken naadloos samen. De sterke functiereeks, beheertools en beveiligingsfuncties van Aerohive en de krachtig presterende switches van Juniper maken het beheer van ons netwerk nog eenvoudiger.”

Kirk Hanratty, CTO van Synercomm, Inc.: “Voor organisaties die hun bedrijfsvoering willen transformeren is het belangrijk om te kunnen beschikken over de beste oplossingen binnen de branche. De toetreding van Aerohive tot het Open Convergence Framework, het technologische ecosysteem van Juniper Networks, biedt onze klanten toegang tot de beste oplossingen voor draadloze netwerken, beheer en controle van de netwerktoegang, inzicht in hun netwerk, Unified Communications-tools, netwerkbeheer vanuit de cloud, analytics en applicaties.”

---

Aanvullende informatie

Over Juniper Networks
Juniper Networks (NYSE: JNPR) zorgt voor innovatie op het gebied van routing, switching en security. Het levert innovatieve software, chips en systemen die de gebruikservaring en kostenstructuur van netwerken optimaliseren. Raadpleeg voor meer informatie www.juniper.net en volg Juniper op Twitter en Facebook.

Over Aerohive Networks
Aerohive (NYSE: HIVE) ontsluit de kracht van zakelijke mobiliteit. De technologie van Aerohive biedt organisaties van alle omvang de mogelijkheid om een beroep te doen op mobiele technologie om de productiviteit te verbeteren, de betrokkenheid van klanten te vergroten en de groei van hun onderneming te bevorderen. Het in eigen beheer ontwikkelde mobiliteitsplatform van Aerohive wordt gebruikt door meer dan 14.000 bedrijven in alle delen van de wereld. Dit platform maakt gebruik van de voordelen van de cloud en een gedistribueerde architectuur om klanten geïntegreerde, intelligente, vereenvoudigde en kostenefficiënte netwerken te bieden. Het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte Aerohive bevindt zich in Sunnyvale in Californië.

“Aerohive” is een gedeponeerd merk van Aerohive Networks, Inc. Alle product- en bedrijfsnamen die in dit document worden vermeld zijn merken of gedeponeerde merken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Meer informatie is beschikbaar via www.aerohive.com

Volg Aerohive op Twitter, via de weblog, de community of op Facebook

Safe Harbor Statement
This press release contains forward-looking statements, including statements regarding new Aerohive product and service offerings and statements regarding their expected performance, market receptiveness and competitive advantage. These forward-looking statements are based on current expectations and are subject to inherent uncertainties, risks and changes in circumstances that are difficult or impossible to predict. The actual outcomes and results may differ materially from those contemplated by these forward-looking statements as a result of these uncertainties, risk and changes in circumstances, including, but not limited to, risks and uncertainties related to: our ability to continue to attract, integrate, retain and train skilled personnel, general demand for wireless networking in the industry verticals targeted or demand for Aerohive products in particular, unpredictable and changing market conditions, risks associated with the deployment, performance and adoption of new products and services, risks associated with our growth, competitive pressures from existing and new companies, technological change, product development delays, our inability to protect Aerohive intellectual property or to predict or limit exposure to third party claims relating to its or Aerohive's intellectual property, and general market, political, regulatory, economic and business conditions in the United States and internationally.

Additional risks and uncertainties that could affect Aerohive’s financial and operating results are included under the captions "Risk Factors" and "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations," in the Company’s recent annual report on Form 10-K and quarterly report on Form 10-Q. Aerohive’s SEC filings are available on the Investor Relations section of the Company’s website at http://ir.aerohive.comand on the SEC's website at www.sec.gov. All forward-looking statements in this press release are based on information available to the Company as of the date hereof, and Aerohive Networks disclaims any obligation to update the forward-looking statements provided to reflect events that occur or circumstances that exist after the date on which they were made, except as required by law.

Meer informatie
Marcommit
Denise van Ooijen 
035-5822730
Aerohive@marcommit.nl

Aerohive Networks
Jenni Adair
 Directeur PR/AR/Social Media
408-510-6117
jadair@aerohive.com
Twitter: @Aerohive

Juniper Networks
Darlene Gannon
408-936-8472
dgannon@juniper.com
Twitter: @JuniperNetworks

Laatste van Aerohive  
Aerohive lanceert in 2018 meer dan 50 innovaties 

Aerohive HiveManager Shortcuts maakt op spraak gebaseerd beheer van netwerkinfrastructuur mogelijk

Aerohive Cloud Configuration Groups vereenvoudigen microsegmentatie in netwerken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 127 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Aerohive contact  

Logo Aerohive

  +31 (0) 8000 200 462
  NLsales@aerohive.com
  www.aerohive.com
Aerohive sociaal  


Aerohive tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl