Sitecore benoemt Rackspace tot Platinum Technology Partner

Amsterdam, 16 september 2015 - Rackspace, de #1 managed cloud company, maakt bekend dat het Platinum Technology Partner van Sitecore is geworden. Sitecore, wereldwijd leider in customer experience management-software, heeft onlangs zijn Technology Parter Progam aangekondigd waarin het de wensen van klanten en van zijn technologiepartners zoals Rackspace beter op elkaar wil afstemmen. Dit helpt Sitecore-klanten bij hun groei en het schalen van hun activiteiten via managed services en schaalbare hosting.

"We zijn blij met de benoeming tot Sitecore Platinum Technology Partner", zegt Kyle Metcalf, senior director en general manager van de Digital Practice Area bij Rackspace. "Rackspace-engineers helpen klanten van het Sitecore Experience Platform bij elke stap van de implementatie en het draaien zodat zij sneller de markt op kunnen. Deze Platinum-status onderstreept onze gedegen expertise op dit gebied en onze commitment voor het helpen van klanten zodat zij het meest uit hun Sitecore-investeringen kunnen halen . 

Toegevoegde waarde Rackspace
Rackspace voorziet in cloud resources voor Sitecore-modules en biedt 24x7x365 Fanatical Support, patching van het besturingssysteem, upgrades en gepland onderhoud. Rackspace biedt tevens een cloud-omgeving voor testen, ontwikkeling en proof-of-concept-scenario’s, dit in combinatie met ongoing, proactieve planning en begeleiding van Rackspace-engineers met uitgebreide expertise op het gebied van web content management in het algemeen en Sitecore in het bijzonder. 

"Onze Platinum Technology Partner-benoeming geeft het commitment en ervaring van Rackspace aan in het leveren van vooraanstaande technologische oplossingen aan Sitecore-klanten", aldus Scott Anderson, CMO van Sitecore. "Rackspace heeft laten zien dat het zeer goed in staat is tastbare verbeteringen aan te brengen aan de ervaringen die onze klanten wereldwijd hebben met het Sitecore-platform.” 

Sitecore is wereldwijd leider in customer experience management. Het bedrijf biedt zeer relevante content en gepersonaliseerde digitale ervaringen die het publiek verrassen, zorgen voor loyaliteit en de omzet vergroten. Met het Sitecore Experience Platform kunnen marketeers de ervaring van elke klant die in aanraking komt met zijn merk regisseren, via elk kanaal. 

------

Over Rackspace
Rackspace (NYSE: RAX), de #1 managed cloud-specialist, helpt klanten meer te halen uit cloud computing zonder dat deze zelf de uitdagingen en kosten hebben voor het beheren van een complexe infrastructuur en applicatieplatformen. Rackspace engineers bieden expertise op vooraanstaande technologie zoals OpenStack, Microsoft en VMware via Fanatical Support®, een resultaatgedreven dienstverlening. Rackspace bedient meer dan 300.000 klanten wereldwijd, waaronder twee derde van de FORTUNE 100-bedrijven. Rackspace wordt een ‘leader’genoemd is het 2014 Gartner Magic Quadrant for Cloud-Enabled Managed Hosting en is de afgelopen negen jaar zeven keer verkozen tot een van de ‘Fortune Best Companies to Work For’. Kijk voor meer informatie op www.rackspace.nl

Voor meer informatie

Rackspace
Zuzana Eden
+44 208 734 2574
Zuzana.eden(at)rackspace.co.uk

Whizpr
Paul Maris / Marjan Schrader
0317 410 483
rackspace(at)whizpr.nl