Eric van Aken versterkt Cloud consultancy team QNH

Amsterdam, 16 september 2015 – Eric van Aken (32) is als Cloud Consultant aangesteld bij IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting. Eric vult het huidige Cloud team van QNH aan met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van infrastructuur, Cloud en consultancy. Hij gaat zich richten op het uitbouwen van de Cloud consultancy tak vanuit de vestiging in Amsterdam.

Eric was voor zijn aanstelling bij QNH werkzaam als consultant bij Hands On Information Management, waar hij primair verantwoordelijk was voor een optimale klanttevredenheid. Als tijdelijke leidinggevende droeg hij tevens de eindverantwoordelijkheid voor innovatie en een optimale beschikbaarheid, bereikbaarheid, stabiliteit van ICT-infrastructuren bij verschillende klanten. In zijn nieuwe functie houdt Eric zich bezig met het verder uitbreiden van de Cloud dienstverlening binnen QNH en begeleidt hij organisaties bij zowel advies- als implementatietrajecten rondom Office 365 en Microsoft Azure.

Eric van Aken over zijn nieuwe aanstelling: “QNH zit boordevol ambitie, net als ik. Na één gesprek werd al duidelijk dat ik veel vrijheid zou krijgen om mijn functie vorm te geven en ideeën in te brengen. De open bedrijfscultuur en lage drempels richting het management in combinatie met de functiebeschrijving waren doorslaggevend voor mij om aan de slag te gaan bij QNH. Het feit dat ik mee mag helpen om een nieuwe tak op te zetten is de kers op de taart.”

Sjoerd Hobo, Manager Consulting bij QNH: “Wij zijn erg blij met de komst van Eric. Wij hebben hem aangetrokken om onze ambities met Cloud verder vorm te geven. Zijn persoonlijke ambities sluiten hier naadloos op aan. QNH maakt momenteel een enorme groei door en naast business analytics is Cloud een belangrijke pijler voor ons.”

--------------

Noot voor de redactie:


Eric van Aken, Cloud Consultant bij QNH

Over QNH Consulting
QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via IT innoveren en beter presteren. De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. QNH is in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbindt daarbij mensen, processen en IT. Er werken 400 mensen vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Maastricht en Groningen, en in België vanuit de vestiging in Hasselt. Meer informatie over QNH is te vinden op www.qnh.eu of volg QNH op Twitter via @qnh_nl.

Meer informatie
Marcommit
Bob Bruinenberg
035-5822730
qnh@marcommit.nl