www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 134 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Plantronics onthult eerste draadloze stereo UC-headset met Active Noise Cancellation (ANC)

Voyager Focus UC maakt het makkelijker om geconcentreerd te blijven en om in open werkruimten gesprekken met betere geluidskwaliteit te voeren

Hoofddorp, 15 september 2015 -- Plantronics, een pionier in audiotechnologie, introduceert de Voyager Focus UC, de eerste bluetooth stereoheadset op de markt met Active Noise Cancellation (ANC) technologie. Dankzij deze technologie worden ruis en geluiden in kantoortuinen onderdrukt en wordt afleiding door geluid tegengegaan. De headset is daarmee uitermate geschikt voor mensen die in een kantoor of andere omgeving met veel geluid werken. Met de Voyager Focus UC kunnen zij tijdens telefoongesprekken of werkzaamheden die concentratie vereisen achtergrondgeluid elimineren.

De Voyager Focus UC biedt de hele dag comfort en is voorzien van intuïtieve smart sensor-technologie, audio alerts, wideband-audio en hifi-stereogeluid voor een voortreffelijke muziek- of belbeleving. Naast Unified Communications (UC) is de headset geschikt voor multimedia-applicaties.

“Niemand kan de positieve impact betwisten die een geweldige audio-ervaring heeft op effectieve communicatie en op samenwerken,” aldus Rich Costello, senior research analist bij onderzoeksbureau IDC. “Audio-ervaringen staan echter onder druk, vooral nu werknemers in niet-traditionele, open werkomgevingen werken waar meer storende omgevingsgeluiden zijn.” 

De Voyager Focus UC-headset biedt superieure audio voor zowel de beller als de ontvanger. Het over-het-oor-ontwerp reduceert het volume van veel hogefrequentiegeluiden, zoals kantoorgeluiden en stemmen. Gebruikers zullen merken dat lagefrequentiegeluiden, zoals van airconditioners, worden gereduceerd via ANC. Om het geluid dat wordt verstuurd en opgevangen door anderen te verminderen, reduceren drie precies afgestelde microfoons en lawaaionderdrukkende algoritmen het geluid dat veroorzaakt wordt door getik op toetsenborden en door gesprekken die dichtbij gevoerd worden, terwijl de verstaanbaarheid wordt geoptimaliseerd. Dit houdt in dat je als beller de stem hoort van de persoon die de headset draagt en niet de omgevingsgeluiden.

“We hebben geprobeerd alle uitdagingen die samenhangen met samenwerken na te lopen en hebben een oplossing gebouwd om ze op te lossen. Sensoren en context worden gebruikt om de gebruikerservaring aan de draagstijl aan te passen,”, aldus Bill Loewenthal, vice president enterprise solutions management bij Plantronics. “Maar onze echte innovatie is de audioprestatie. Wij hebben onze microfoon aangepast met verbeterde algoritmes om spraakhelderheid te garanderen. Tegelijkertijd worden achtergrondgeluiden onderdrukt en wordt de audio afgestemd op het luisterprofiel. Hierdoor klinkt het afspelen van je favoriete muzieklijst zowel dynamisch als indrukwekkend.”

Enkele functionaliteiten van de nieuwe Voyager Focus UC zijn:
  • Uitgebreid bluetooth-bereik: Klasse 1 bluetooth met adaptief vermogen biedt tot wel 45 meter aan draadloos bereik, met behoud van de batterijduur.
  • Makkelijk en zorgeloos muten: De nieuwe Dynamic Mute Alert-technologie detecteert spraak en waarschuwt de gebruiker indien de mute-functie nog ingeschakeld is. De headset dempt automatisch het geluid wanneer de gebruiker de headset afdoet en heft dit weer op zodra hij weer wordt opgezet. 
  • Comfortabel en duurzaam: Oorkussens van kunstleer zijn rondom zacht traagschuim gewikkeld en bieden de hele dag comfort, terwijl een gestoffeerde metalen hoofdband duurzaamheid biedt en helpt een comfortabele pasvorm te behouden.
  • Ingebouwde sensoren: Ingebouwde sensoren creëren een intuïtieve en “slimme” gebruikerservaring. Zo kan men bijvoorbeeld een oproep beantwoorden door simpelweg de headset op te zetten, of kan de audio gepauzeerd worden door de headset af te doen. 
  • Geschikt voor UC: De Voyager Focus UC is onderworpen aan strenge testen met de samenwerkingsoplossingen van Microsoft, Cisco, Avaya en Huawei en verzekert de best mogelijke ervaring bij het gebruik van deze applicaties.
Zie http://www.plantronics.com/nl/product/voyager-focus-uc/ voor een volledig overzicht van alle functies en mogelijkheden.

Prijs en beschikbaarheid
Voyager Focus UC is per september 2015 in Europa beschikbaar voor 299 euro. Voor meer informatie, zie: http://www.plantronics.com/nl/product/voyager-focus-uc.

Over Plantronics
Plantronics is een wereldwijde leider in audiocommunicatie voor zakelijk gebruik en consumenten. Ze pionieren al vijftig jaar met trends in audiotechnologie en creëren innovatieve producten waarmee mensen eenvoudiger kunnen communiceren. Van unified communications, bluetooth headsets tot gaming-producten, Plantronics biedt ongeëvenaarde kwaliteit, een ideale ervaring en uitzonderlijke service. De Plantronics-producten werden oorspronkelijk ontworpen voor de commerciële luchtvaart en worden nu gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 evenals door luchtverkeersleiders, alarmnummers en consumenten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op: www.plantronics.com.

# # #

Voor meer informatie voor de pers en hoge resolutie beeldmateriaal
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
+31 (0) 20 2050 428
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar
Laatste van Poly  
Poly introduceert speakerphones met professionele audiokwaliteit voor thuis

Poly benoemt Dave Shull tot President en Chief Executive Officer

Poly: flexibel werken noodzakelijk voor nieuwe manier van samenwerken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 134 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Poly contact  

Logo Poly

  +31237440600
  www.poly.com/nl
Poly sociaal  


Poly tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90177 persberichten
- 5880 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9515 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers