Datum: (1040 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Gengu en Kentico organiseren “Maak kennis met personalisatie”

Seminar over de voordelen en aandachtspunten van personalisatie van uw websiteAmsterdam, 15 september 2015 – De meeste websites laten aan iedere bezoeker dezelfde content zien en zijn hierdoor maar een voor een beperkt publiek aansprekend. Het is echter ook mogelijk  de weergave van websitecontent af te stemmen op de bezoeker, waardoor deze alleen content te zien krijgt die voor hem of haar persoonlijk relevant is. Gengu en Kentico organiseren 17 september “Maak kennis met personalisatie”, een gratis seminar waarin wordt uitgelegd hoe u de effectiviteit van uw website met behulp van personalisatie kan vergroten en hoe u hiermee van start kan gaan.

Wanneer?
Donderdag 17 september 2015

Waar?
Bij ‘Oudlaan Vergaderen’, Oudlaan 4 in Utrecht. Klik op de link voor een routebeschrijving

Programma
  • 09:45 - 10.00 Ontvangst met koffie en thee
  • 10.00 - 10.10 Welkom en introductie (Marc Gutlich - CEO Gengu)
  • 10.15 - 11.10 De effectiviteit van personalisatie (Bart Bakkeren - marketing consultant Gengu)
  • 11.15 - 12.00 Online marketing in de praktijk (Bart Omlo - manager Kentico Benelux)
  • 12.05 Lunch

Aanmelding
Via deze link kunt u zich aanmelden. Deelname is gratis, maar wacht niet te lang, want vol is vol!

Over Kentico
Kentico is softwareontwikkelaar en leverancier van een totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing. De value for money propositie van Kentico zorgt ervoor dat elke type organisatie, van groot tot klein, verbluffende websites kan maken en de efficiëntie en effectiviteit van hun marketingactiviteiten kan vergroten. Bedrijven kunnen met Kentico in contact treden met klanten, inzicht krijgen in klantwensen, customer journeys inrichten, content beheren, online verkoop realiseren en de samenwerking in de eigen organisatie optimaliseren. Wereldwijd draaien momenteel meer dan 25.000 websites in 100 landen op Kentico. Nederlandse Klanten zijn onder andere de Provincie Flevoland, SOS Kinderdorpen, Zeeman, BOVAG, Trans Link Systems, UMC Utrecht en NCOI. Voor meer informatie: www.kentico.com

Over Gengu
Voor een succesvolle lancering van een webtoepassing zal er een harmonieuze mix moeten zijn van design, development en marcom. Dát is uiteindelijk de motor die alles bepaalt. Bij Gengu zijn we overtuigd van onze kennis, creativiteit en kunde en maken daarmee een succes van online communicatie en online business. We sluiten geen compromissen. We gaan voor mooie gebruiksvriendelijke webtoepassingen die werken en het verschil maken. Door onze passie en gedrevenheid voor perfectie geven we onze cliënten een voorsprong. We worden in de markt gewaardeerd voor zaken die voor ons vanzelf spreken: we plannen efficiënt, testen uitgebreid, leveren op tijd en gaan voor lange termijn relaties.

***

Voor meer informatie voor de pers:

Kentico
Bart Omlo
Business Development Manager
0621877477
bart.omlo@kentico.com

Lubbers De Jong
Bram Semeijn
Communicatieadviseur
020 2050 448
bram@lubbersdejong.nl