Tivoli Audio's Digital Radio Tour tijdens de 50PlusBeurs van 15 t/m 19 septemberUtrecht, 14 september 2015 – Tivoli Audio maakt van 15 tot en met 19 september een stop op de 50PlusBeurs met haar Digital Radio Tour bij stand 12D004. De Digital Radio Tour is een voorlichtingstour over DAB+  –  ook wel bekend als Digital Radio Plus – die begin 2015 van start is gegaan. Ook de levensgrote Giant Radio van Tivoli Audio is onderdeel van de Digital Radio Tour tijdens de 50PlusBeurs, die plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht.

Digital Radio Tour op de 50PlusBeurs
Als fabrikant van DAB+ radio’s en drager van het Digitale Radio Keurmerk heeft Tivoli Audio dit concept in het leven geroepen om door heel Nederland haar kennis van DAB+ te delen met consumenten. DAB+ – ook wel bekend als Digital Radio Plus – is de nieuwe digitale standaard voor het luisteren van radio. Kort gezegd biedt DAB+ de luisteraar betere geluidskwaliteit, meer radiozenders, meer informatie, grotere dekking, één vaste frequentie en nooit meer ruis. Toch bestaat er bij consumenten nog veel onduidelijkheid over het nut en de voordelen van DAB+ en daarin biedt Tivoli Audio hen graag de helpende hand. En wel in de vorm van de Digital Radio Tour.

Gedurende alle beursdagen zal er een expert van Tivoli Audio aanwezig zijn om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden, hen alles te vertellen over Digital Radio Plus en demonstraties van DAB+ radio’s te geven.

De Digital Radio Tour gaat door
In het onderstaande overzicht is het verdere programma van de Digital Radio Tour te vinden, dat nog aangevuld zal gaan worden met nieuwe data. Het meest actuele overzicht is hier te vinden.
  • Zaterdag 26 september in Utrecht: Audiozaal
  • Zaterdag 31 oktober & zondag 1 november in Woerden: Inspiratieshow i.s.m. Allvision
  • Zaterdag 28 november in Arnhem: Loewe Gallery

DAB+ Blog
Naast initiatieven als de Digital Radio Tour heeft Tivoli Audio een DAB+ blog in het leven geroepen, waar al het laatste nieuws over DAB+ te vinden is.

###

Voor meer informatie:
Wil je meer weten over de ontwikkelingen van DAB+ in Nederland? Volg dan het DAB+ nieuwsblog van Tivoli Audio. Download de technische documentatie hier.

Wil je een van de sessies tijdens de Digital Radio Tour bijwonen, bijvoorbeeld tijdens de 50 Plus Beurs? Of wil je zelf digitale radio ervaren met een Tivoli Audio product? Neem contact op met Pride PR om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens Pride PR:
Laura de Vries & Marloes de Ruiter
T: +31 (0) 71 568 00 28
E: tivoliaudio@pridepr.nl

Over Tivoli Audio
Tivoli Audio, The Original Radio Company, is producent van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design. Tivoli Audio’s brede assortiment is bekend geworden na de introductie van hun tafelradio Model One - begin 2000 - en is uitgebreid met audiosystemen variërend van DAB+ en bluetooth radio’s tot complete muzieksystemen. Meer informatie over de producten van Tivoli Audio is te vinden op: www.tivoliaudio.nl. Volg Tivoli Audio ook op Facebook, Twitter en Instagram.