TV-uitzending: de 10 grootste security-gevaren voor bedrijven

SPS en AutomatiseringGids verzorgen op 18 september nieuwe IT Tomorrow uitzending voor IT-professionals

Reeuwijk, 14 september 2015SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, en AutomatiseringGids verzorgen vrijdag 18 september een nieuwe uitzending van het programma IT Tomorrow. Deze eerste aflevering na de zomerstop staat volledig in het teken van security. In dertig minuten brengen Arjan Kors en Wijnand Westerveld van AutomatiseringGids de kijker met een team van experts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. De veiligheid van the Internet of Things, DDoS, ransomware, hardening en patching zijn onderwerpen die aan bod komen. Welke tien security-issues moet de IT-professional anno 2015 op zijn prioriteitenlijst zetten?

Uitzending en inschrijven
De uitzending vindt plaats op vrijdag 18 september om 10:00 uur. Aan het woord komen:
  • Hans Slaman, directeur International Security Partners
  • Daan Vellinga, ethical hacker/tester bij VEST Informatiebeveiliging
  • Marc Hullegie, directeur VEST Informatiebeveiliging
  • Maria Genova, journalist en schrijver van het boek ‘Komt een vrouw bij de hacker’
  • Ad Koolen, Government Crypto specialist bij Compumatica

Een voorproefje van de uitzending is te bekijken via http://sps.nl/tv/agenda/it-tomorrow/. Op deze pagina is eveneens het aanmeldformulier te vinden om voor aanvang van de uitzending een reminder te ontvangen. 

---------

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business en IT Service Management oplossing en aanbieder van de op Gensys gebaseerde RES-Q beheerdiensten en Datacenter services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers en de IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die hun IT beter willen afstemmen op de business en als Interne Service Provider meetbare diensten moeten gaan leveren. Als innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise vanaf 1994 bij meer dan 450 gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de IT Service Management markt. Door tooling, processen en organisatie volledig op elkaar af te stemmen levert SPS een totale beheeroplossing inclusief blauwdruk voor beheerorganisaties en processen: “Manage IT the Gensys Way”. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl of volg SPS op Twitter via @spsholding

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
sps@marcommit.nl
035-5822730