Kruiswijk maakt gebruik transportmiddelen en werkvoertuigen met Fleetmatics inzichtelijk

Utrecht 14 september 2015 – Familiebedrijf Kruiswijk, totaalaanbieder van projecten op het gebied van grondwerk, sloopwerk, grond- en asbestsanering, transport en recycling, voorziet zijn transportmiddelen en werkvoertuigen van de fleetmanagementoplossing van Fleetmatics, toonaangevend leverancier van fleetmanagementoplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Hiermee krijgt Kruiswijk meer inzicht in het gebruik van zijn transportmiddelen en werkvoertuigen. Zo maakt het Fleetmatics REVEAL-systeem voor honderd projecten in een oogopslag overzichtelijk hoe lang medewerkers op de verschillende locaties zijn geweest. Het contract is voor drie jaar afgesloten.

Christa Teeuw, mede-eigenaar van Kruiswijk: “Fleetmatics REVEAL is een interessante cloudoplossing en biedt veel toegevoegde waarde aan ons bedrijf. De automatische inlezing geeft makkelijk inzicht in voertuiglocatie, brandstofverbruik, snelheid en gereden kilometers. En dat met extra service. Fleetmatics bezoekt onze voertuigen op verschillende locaties om de kastjes een voor een in onze voertuigen in te bouwen, zodat wij niet hoeven te stoppen met onze werkzaamheden. Dat was, samen met de scherpe prijs, voor ons een doorslaggevende reden om te kiezen voor Fleetmatics.”

Jan Willem Doornbos, Country Marketing Manager Nederland van Fleetmatics. “Kruiswijk is voor ons een heel speciale klant. Met 93 voertuigen is een groot contract getekend. Hiermee groeien we flink door in Nederland en bouwen wij verder aan onze wereldwijde strategie.”

####

Over Kruiswijk
Kruiswijk is een totaalaanbieder van projecten op het gebied van grondwerk, sloopwerk, grond- en asbestsanering, boren en zagen, transport en recycling. Het familiebedrijf is in 1947 opgericht in Vlist en ooit begonnen met het ophalen van melkbussen en loonwerk bij boeren. Inmiddels is het uitgegroeid tot een toonaangevende, krachtige en bloeiende firma met veel aandacht voor zijn medewerkers. Kruiswijk neemt projecten van zijn relaties van A tot Z uit handen. Het motto: via één aanspreekpunt is alle kennis voor uw project beschikbaar. Dit streeft het bedrijf na met korte communicatielijnen, snelle constructieve oplossingen en scherpe prijzen. In 2008 won Kruiswijk de ondernemersprijs binnen het thema ‘creatief ondernemen’. Meer informatie is te vinden op www.kruiswijk.eu.

Over Fleetmatics Group PLC
Fleetmatics Group PLC is wereldwijd een toonaangevend leverancier van fleetmanagementoplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf levert zijn oplossingen als Software-as-a-Service (SaaS). Ondernemingen gaan met de Fleetmatics-oplossing de uitdagingen aan rondom het beheren van lokale wagenparken en vergroten hiermee de productiviteit van hun mobiele personeel door actiegerichte, zakelijke data te halen uit realtime en historische voertuig- en bestuurdersgegevens. De intuïtieve, kosteneffectieve en webgebaseerde oplossingen van de Fleetmatics Group bieden wagenparkbeheerders inzicht in locatie, brandstofgebruik, snelheid, afgelegd aantal kilometers en andere meetbare data over werknemers die regelmatig onderweg zijn. Dit stelt hen in staat tot het verlagen van operationele en kapitale kosten, en tot het verhogen van inkomsten. Fleetmatics heeft sinds 30 juni 2015 29.000 klanten wereldwijd, 625.000 voertuigen maken gebruik van de Fleetmatics-oplossingen.

Meer informatie
Lianne van Dijk – Progress Communications
E-mail: fleetmatics@progresscommunications.nl
Tel: +31 (0)20 363 11 52