Online prijsvechter Stuntwinkel.nl mag het ‘Certificaat Thuiswinkel Waarborg’ gaan voeren

Oss, 11 September 2015 - Per direct kunnen Nederland en Belgische klanten van Stuntwinkel.nl nu veilig en zonder zorgen online winkelen, wetende dat Stuntwinkel.nl voldoet aan alle gestelde eisen van Thuiswinkel.org op het gebied van juiste informatieverstrekking aan klanten, de garantie, de aansprakelijkheid, de rechten van de consument en de veiligheid van de klantinformatie. Het officiële Thuiswinkel Waarborg certificaat is hier te bekijken.Stuntwinkel.nl hoopt hiermee de consument tegemoet te komen in haar wensen om met een gerust hart online te winkelen bij een onderneming die de rechten van de consument respecteert. Tevens hoopt Stuntwinkel.nl de conversie aanzienlijk te verbeteren en het marktaandeel in de Benelux markt uit te breiden.

Het assortiment van Stuntwinkel.nl bestaat uit bekende merkartikelen op het gebied van speelgoed, parfums, barbecues, zwembaden, elektronica, telefoon & tablet accessoires,  ventilatoren, persoonlijke verzorging, cd’s, dvd’s, blu ray, vinyl, videogames, gadgets, etc.

Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat maar liefst 90% van de Nederlanders bekend is met het Thuiswinkel Waarborg logo en dat 72% eerder koopt bij webshops die dit logo voeren.

Voor meer informatie kunt U terecht op onze website www.StuntWinkel.nl

Of volg ons op sociale media: Facebook of Twitter