www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 31 dagen geleden)
Bedrijf:

ACA krijgt nieuwe eigenaar uit software-industrie

Per 7 september 2015 is Total Specific Solutions BV uit Utrecht de nieuwe eigenaar geworden van fashion automatiseerder ACA Groep Holding BV uit Eindhoven. Met deze acquisitie betreedt Total Specific Solutions de markt voor fashion software en krijgt ACA de slagkracht om haar propositie in deze markt nog verder te verstevigen.

ACA: Marktleider in fashion software voor alle typen fashionbedrijven met een krachtige uitgangspositie in deze sterk veranderende markt

ACA is marktleider in de fashion software branche in Nederland en vormt samen met Divide, ACA Wholesale, Eazier, Multiply en Stockbase de Fashion Alliance. Dit samenwerkingsverband levert geïntegreerde totaaloplossingen voor wholesale en retailbedrijven in die fashion markt. De totaaloplossing bestaat uit ERP, Point of Sale, E-commerce, Social Media, Online Marketing en het delen van voorraad in de keten.

Total Specific Solutions (TSS) is reeds jarenlang actief in de sectoren: overheid, gezondheidszorg en finance. Als onderdeel van Constellation Software Inc. zoekt TSS actief naar bedrijven die de huidige positie in bestaande markten versterken of toegang bieden tot nieuwe markten, zowel nationaal als internationaal. Na een eerdere overname in de juridische sector, betreedt TSS met ACA Fashion Software een nieuwe vertical. Ramon Zanders, general manager bij TSS, is content met deze uitbreiding van de groep: "Als grootste Vertical Market Software leverancier in de Benelux geloven wij in marktexpertise en van daaruit helpen wij onze klanten bij de specifieke uitdagingen waar zij voor staan. Wij zijn georganiseerd in zelfstandige business units rondom deze unieke klantsegmenten. Op die manier kunnen wij optimaal inspelen op de behoeften die bij onze klanten bestaan.”

Met de know-how en het netwerk van TSS en haar moederorganisatie Constellation Software Inc. (CSI) uit Canada, zet ACA in op verdere verbetering van haar basis en versterking van haar positie in de fashion markt. Het bestaande management blijft betrokken bij ACA en zal de strategie vormgeven. Roel de Kock, managing director bij ACA, is blij met de nieuwe eigenaar: “TSS is een stevige partner met veel ervaring in de software-industrie waar wij veel van kunnen leren. We blijven een zelfstandige business unit maar zullen streven naar samenwerking met andere TSS of CSI bedrijven, zeker daar waar fashion expertise aanwezig is. Wij gaan nu actief zoeken hoe wij onze klanten nog beter en effectiever kunnen bedienen.”

Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, financiële dienstverlening en de juridische dienstverlening. TSS is onderdeel van het in Canada beursgenoteerde Constellation Software Inc. (CSI).

ACA
Het is de missie van ACA om fashionbedrijven beter te laten presteren met behulp van excellente software. Software die hen in staat stelt de omnichannel consument optimaal te bedienen en de onderneming te sturen op basis van betrouwbare managementinformatie. Software die intelligentie herbergt waarmee nee-verkopen tot een minimum worden beperkt. Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht. Van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel bedrijven en van merkleveranciers tot wholesalers die hun retailklanten beter willen ondersteunen. ACA bestaat sinds 1983 en heeft meer dan 1.000 bedrijven geautomatiseerd. Meer nieuws over ACA vindt u op www.aca.nl/actueel
Laatste van ACA  
Succesvol ondernemen in de fashionbranche

ACA krijgt nieuwe eigenaar uit software-industrie

Beschikt uw fashionbedrijf over voldoende aanpassingsvermogen?
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 31 dagen
ACA contact  

Logo ACA

  040-8800700
  info@aca.nl
  www.aca.nl
ACA sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88993 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8527 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl