www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 44 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

NFON ondersteunt met cloudtelefonie 6.000 gesprekken bij Veilig Thuis Haaglanden

Systeem zorgt voor beschikbaarheid en veiligheid, en lagere kosten voor zorgorganisatie, en helpt levens redden door best beschikbare telefonietechnologie

  • Cloudtelefoniesysteem van NFON sluit exact aan bij verwachtingen Veilig Thuis Haaglanden
  • NFON ondersteunt zesduizend gesprekken per maand
  • VTH profiteert van voorspelbare telefoniekosten en uitgebreide functionaliteit

Veilig Thuis Haaglanden (VTH), de op 1 januari 2015 gevormde combinatie van Steunpunt Huiselijk Geweld Haaglanden en het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling Haaglanden, is in korte tijd overgestapt op cloudtelefonie van NFON AG. NFON wordt in Nederland exclusief gedistribueerd door Zetacom in Zoetermeer, dat zorgde voor de inrichting van het systeem dat bereikbaarheid garandeert, veilig is en de kosten verlaagt.

VTH is het centrale advies- en meldpunt voor kindermishandeling en huiselijk geweld in de regio. De organisatie geeft advies en ondersteuning aan iedereen die zich zorgen maakt over zichzelf of over een ander. De organisatie regelt waar nodig directe hulp of start eerst een onderzoek.

VTH werkt veel samen met andere organisaties, zoals de school van de kinderen, de verslavingszorg en de huisarts. Het doel is om geweld te stoppen en te zoeken naar duurzame oplossingen. VTH is daarnaast de landelijke achtervang voor de andere Veilig Thuis-organisaties in Nederland. Het aantal telefoontjes dat bij Haaglanden binnenkomt is daarom hoog: duizenden per maand.

Dorine Wijnants, manager bij Veilig Thuis Haaglanden: “Wij stellen hoge eisen aan ons telefoonsysteem. De telefoon mag hier namelijk nooit uitvallen. Vijf minuten geen telefoon is al een groot probleem, een half uur echt een ramp. Wij worden 24x7 gebeld. Ook ’s nachts, door mensen die hulp nodig hebben, politie en ziekenhuizen, maar ook in verband met de landelijke achtervang. Mensen die ons bellen, zijn in nood. Die mag je niet van het kastje naar de muur sturen. Bereikbaar zijn, kan bij VTH letterlijk het verschil maken. Daarom moeten we ons telefoniesysteem volledig kunnen vertrouwen.”

VTH vroeg Zetacom eind 2014 om een nieuw telefoniesysteem te implementeren, inclusief zeventig bureautelefoons. Half maart 2015 was de cloudtelefonieoplossing van NFON volledig operationeel. Jasper den Hartog, manager Cloud Solutions bij Zetacom: “Het cloudtelefoniesysteem van NFON sluit helemaal aan bij de verwachtingen van VTH. Dit systeem vergt geen grote investeringen, de exploitatiekosten zijn flexibel en gunstig, en het biedt uitgebreide functionaliteit. Daarnaast is het zeer betrouwbaar. De hardware van NFON staat verspreid over meerdere datacenters en biedt daardoor maximale beschikbaarheid. Dat is precies wat VTH nodig had: een cloudoplossing – Made in Germany – die staat voor databescherming, beschikbaarheid en TÜV-gecertificeerde spraakkwaliteit.”

NFON biedt meer dan honderdvijftig telefoonfuncties. Naast bekende functies, zoals het aannemen van een gesprek voor een collega, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een conferentiegesprek te voeren, waarbij collega’s het bureaublad van hun computer delen om samen te werken. Ondanks de vele functies zijn de bureautelefoons zo intuïtief, dat iedereen er meteen mee aan de slag kan. Daarnaast hoeft VTH de telefonie niet langer te beheren. De diensten van NFON AG zijn per maand opzegbaar, wat betekent dat gebruikers geen lange servicecontracten meer hebben. VTH betaalt alleen voor de aansluitingen die zijn gebruikt, en hoeft niet te investeren in hardware, zoals een centrale. Daardoor bespaart de organisatie aanzienlijk op telefoniekosten.

Wijnants: “De samenwerking met NFON en Zetacom is erg goed verlopen. Bij vragen hadden we één aanspreekpunt en problemen werden snel opgelost. Door de kennis van Zetacom over telefoniesystemen in zorginstellingen hoefden we het belang van continue bereikbaarheid niet uit te leggen. Dat heeft gezorgd voor een uitstekend project dat zeker bijdraagt aan het redden van levens van kinderen.” 

Voor meer informatie en interviewaanvragen, neem contact op met de hieronder vermelde contactpersonen. Informatie over NFON AG is te vinden op www.nfon.com.

Over Veilig Thuis Haaglanden
Veilig Thuis Haaglanden is het centrale advies- en meldpunt voor iedereen die met huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt. Niet alleen voor slachtoffers en plegers, ook voor bezorgde omstanders en professionals. Zij zijn er voor kinderen en volwassenen die hulp nodig hebben om weer in balans met elkaar te leven. Samen creëren ze een plek waar veiligheid en geborgenheid vooropstaan. Veilig Thuis Haaglanden is werkzaam in de gemeenten Den Haag, Delft, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Wassenaar, Westland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp.

Over NFON AG
Zakelijke communicatie verandert wereldwijd meer dan ooit tevoren. Een cloudoplossing voor telefonie is een toekomstvaste investering voor bedrijven. NFON AG biedt onbegrensde prestaties voor elk type organisatie: van twee tot 249.000 medewerkers. NFON AG is een cloudoplossing – Made in Germany – en staat voor databescherming, beschikbaarheid en door TÜV gecertificeerde spraakkwaliteit. Dankzij deze kenmerken en nog 150 intelligente functies, eenvoud, kostenbesparingen en basisbeveiligingsmogelijkheden loopt NFON AG wereldwijd voorop. NFON AG is in twaalf Europese landen vertegenwoordigd en wordt vanuit het hoofdkantoor in München geleid door CEO Martin Czermin en vier andere bestuurders.

 > Zetacom is de exclusieve distribiteur van NFON in Nederland. Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en -beveiliging. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (trainingscentrum) voor zowel de grootzakelijke markt als het mkb.Tot de opdrachtgevers behoren de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg en transportsector, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.


 Mediacontacten

Bureau
LVTPR
Michael Ros / Ruud Poels
Veilingweg 5
3981 PB Bunnik
Nederland
+31 (0)30 65 65 070
nfon@lvtpr.nl

Distributeur
Zetacom
Barbara Bubberman
Röntgenlaan 35
2719 DX Zoetermeer
Nederland
+31 88 938 22 45
b.bubberman@zetacom.nl

Hoofdkantoor
NFON AG
Thorsten Wehner
Vice-President Public Relations
Leonrodstr. 68
80636 München
Deutschland
+49 89 45 300-110
thorsten.wehner@nfon.com

Laatste van NFON AG  
NFON staat psychotherapeuten bij

NFON AG introduceert tweefactorauthenticatie voor hardware

NFON introduceert 2FA voor hardware
Kris Marchi aangesteld als directeur XPLUS Internationaal

E-mergo behaalt Microsoft Gold Partner status

Distributeur Kappa Data breidt portfolio uit met Arcserve oplossingen die data beschermen tegen ransomware

Digitale sector wil herziening Thuiskopievergoeding

Xebia ontwikkelt een simulatie gericht op Agile transformaties
IT-integratiespecialist Enable U vindt investeringspartner in Vortex

Fullstaq is nu Rancher Platinum Partner, de enige in de Benelux!

Luzac benoemt Gerco van den Brink tot rector vestiging Rotterdam

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

86,6% van de bedrijven geeft in hun werkplekstrategie prioriteit aan employee empowerment

Ivanti stelt Melissa Puls aan als Chief Marketing Officer

myBrand doet beroep op Conclusion Mission Critical voor 24x7 monitoring en beheer

Unit4 kondigt next-generation ERP aan voor middelgrote, mensgerichte organisaties in de dienstverlening

Vrouwelijk HR-professional voelt zich vertrouwenspersoon, man voelt zich coach

Looptijd openstaande facturen neemt toe

Red Hat breidt automatisering voor hybride cloud uit met integratie Red Hat Ansible Automation Platform voor Red Hat OpenShift omgevingen

“Vervelendste HR-taak eindelijk verleden tijd?”

Op vakantie naar het Verenigd Koninkrijk? Cheddar, bacon en Schotse zalm mogen vanaf 2021 niet meer mee naar huis

Een op drie IT-verantwoordelijken: “Organisatie maakt ineffectief gebruik van cloudtechnologie”

UWV, FNV en Nationale Vacaturebank geven gratis webinars tijdens Nationale Sollicitatiedag

HashiCorp lanceert nieuwe services voor identity gebaseerde zero-trust security in multi-cloudomgevingen

Open Stack lanceert Victoria-release met verbeterde netwerkmogelijkheden en native integratie met Kubernetes

CM.com: 76% Core Revenue Growth for CM.com in Q3 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 44 dagen
NFON AG contact  

Logo NFON AG

  088 9382222
  www.nfon.com/nl
NFON AG sociaal  


NFON AG tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Arcserve
Logo NLdigital
Logo Luzac
Logo Enable-U
Logo NTT Ltd.
Logo Ivanti
Logo myBrand
Logo Unit4
Logo Nextmoves
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Zoom
Logo Poly
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89521 persberichten
- 5806 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8905 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl