www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 44 dagen geleden)
Bedrijf:

VMware benoemt Login Consultants tot Elite partner End User Computing

Amsterdam – 8 september 2015 - Login Consultants, toonaangevende specialist in werkplekoplossingen op basis van server-based computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructures (VDI) is door VMware verkozen tot de enige Elite partner in de Benelux. Het Elite partnership erkent partners op het gebied van kennis, ervaring en het leveren van best in class oplossingen.

“We zijn trots op deze benoeming, omdat het aantoont dat Login Consultants tot de top behoort op het gebied van End User Computing.”, zegt Siegfried Huijgen, Manager Consultancy Services.

‘Het VMware Elite programma voor Business Mobility erkent onze meest toegewijde en bekwame partners in End User Computing, door hen extra ondersteuning en hulpmiddelen toe te reiken om hen te helpen de marktadoptie voor nieuwe oplossingen te stimuleren’, stelt Scott Dodds, VP Channels and Alliances, VMware EMEA.

Peter Klint, Regional Director, Benelux, licht toe ‘dat dit programma klanten kan helpen bij het maken van de keuze om in zee te gaan met een partner, die zich volledig gealigneerd heeft met de VMware Business Mobility visie en strategie, en die geïnvesteerd heeft in de nodige kennis en kunde om zijn klanten te adviseren en begeleiden in hun EUC-projecten.

‘Login Consultants is een partner met een jarenlange ervaring in End User Computing. Deze partner heeft het volste vertrouwen in de VMware Business Mobility visie, en heeft dan ook zwaar geïnvesteerd in het opbouwen van ijzersterke skills in VMware EUC technologiën. Hun expertise gaat over het maken van analyses, architectuur en design tot de implementatie en ondersteuning achteraf. Login Consultants differentieert zich bovendien doordat ze eigen oplossingen in de markt zetten, zoals de Login Online Desktop, en Automation Machine, die verder bouwen bovenop VMware technologieën. Hun Elite status geeft hen rechtstreekse toegang tot VMware experts, informatie en programma’s die hen helpen maximaal in te spelen op de noden van hun klanten’, specifieert Tom Vallons, EUC Partner Business Developer, Benelux and Nordics.

Over Login Consultants B.V.
Login Consultants is een onafhankelijke internationale IT-werkplekspecialist gericht op End User Computing op basis van server-based computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructures (VDI). We helpen onze klanten graag de juiste balans te vinden tussen beheerbare IT en een flexibele gebruikersomgeving. De specialisten van Login Consultants creëren continue innovatieve software oplossingen om de kwaliteit van gecentraliseerde desktopimplementaties te ondersteunen en verbeteren. Deze inzet resulteerde tot nog toe in een reeks software tools die waarde toevoegen aan de software oplossingen van onder andere Citrix, Microsoft en VMware. Deze freeware tools worden wereldwijd door duizenden organisaties toegepast en gewaardeerd. Het IP-lab van Login Consultants heeft aan de wieg gestaan van succesvolle software oplossingen als Login VSI, Automation Machine, Login Online Desktop en het onlangs door VMware overgenomen Immidio Flex Profiles.

Over VMware
VMware levert oplossingen voor virtualisatie en cloud-infrastructuren waardoor bedrijven succesvol kunnen zijn in het cloud-tijdperk. Klanten zetten VMware in om de manier te transformeren waarop ze IT bouwen, leveren en consumeren, op evolutionaire wijze en gebaseerd op hun specifieke behoeften. VMware behaalde in 2013 een jaaromzet van 5,21 miljard dollar en heeft meer dan 500.000 klanten en 75.000 partners. VMware is gevestigd in Silicon Valley, met kantoren over de hele wereld en kan online worden gevonden op www.vmware.com/nl.


Noot voor de redactie 

Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Login Consultants Nederland BV
Laurens Moerland
De Entree 11-13
1101 BH Amsterdam
T.: 020 - 342 0280
E.: l.moerland@loginconsultants.nl
Laatste van Login Consultants  
Login Consultants ontvangt Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop

VMware benoemt Login Consultants tot Elite partner End User Computing

Login Consultants benoemt tot Cool Vendor in Endpoint Computing 2015 door Gartner
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 44 dagen
Login Consulta.. contact  

Logo Login Consultants

Login Consulta.. sociaal  


Login Consulta.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com