Datum: (1142 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

HPS Industrial levert nieuwe serie PC’s voor digital signage-toepassingen

ELIT-serie van Arbor specifiek ontworpen voor informatie-aansturing via digitale schermenScherpenzeel, 7 september 2015 – HPS Industrial, specialist in industriële computers, heeft de ELIT-serie van Arbor toegevoegd aan het assortiment. Deze serie PC’s bestaat uit zes modellen die specifiek zijn ontworpen voor digital signage-toepassingen in onder andere stadions, ziekenhuizen, hotels, bioscopen, vliegvelden, supermarkten en treinstations. Hiermee versterkt het bedrijf zijn positie op het gebied van embedded computing en komt het tegemoet aan de groeiende vraag uit de markt.

De ELIT-serie bestaat uit entry-, middle en high-level PC’s en biedt verschillende display interfaces waaronder DVI, HDMI en S-video, maar ook interfaces voor dubbele displays. Dankzij de compactheid zijn de computers geschikt voor omgevingen met beperkte ruimte voor de weergave van reclames op en in voertuigen, geldautomaten en informatiezuilen. De informatie die op de displays wordt getoond is centraal, lokaal en/of real-time te beheren.

“De markt voor digital signage, waarbij informatie via digitale schermen op afstand wordt aangestuurd, groeit enorm”, aldus Pieter van Woerden, general manager bij HPS Industrial. “Dit komt met name door de mogelijkheid om specifieke boodschappen bij de juiste doelgroep, op het juiste moment aan te bieden en de schermen op afstand via het internet aan te sturen. Met name bij de overheid en in de financiële, medische, retail- en transportsector is veel vraag naar dit soort toepassingen.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over HPS Industrial
HPS Industrial is specialist op het gebied van industriële computers en rack servers. Het bedrijf levert systemen in Nederland en België die volgens klantspecificatie worden samengesteld. Hierbij werken ze nauw samen met verschillende productspecialisten. HPS is distributeur van onder andere Arbor Technology (Embedded Systems), Lanner Electronics Inc. (Industrial PC¹s), APLEX Technology Inc. (Industrial Panel PC¹s), Artila Electronics (ARM based systems) en Chenbro (19" en server chassis). Hiermee richten ze zich uitsluitend op de zakelijke markt. HPS Industrial is in 1993 opgericht, telt negentien medewerkers en is officieel Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). Klanten van HPS zijn onder andere Alphatron Marine, Van Oord, Honeywell, Bosch, Rijkswaterstaat en diverse regionale politiekorpsen. Kijk voor meer informatie op: http://www.hpsindustrial.nl of http://www.hpsindustrial.be/.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met LEWIS PR:
Tel: +31 (0)40 266 1130
E-mail: hps@lewispr.com
http://www.lewispr.nl/