Uitnodiging seminar online boeken

“Klik-klik-boeken, over online ontwikkelingen en online kansen voor accommodatie verhuurder”

We bankieren online, kopen steeds vaker via een tablet of reserveren met ons mobieltje een concertkaartje of plaats in een restaurant. Ook in de vakantiebranche wordt klik-klik-boeken de norm.

Reflex, gespecialiseerd in software voor online boekingen en reserveringen ‘in de cloud’, nodigt u als accommodatie verhuurder uit voor dit seminar. En biedt u de gelegenheid om uzelf door deskundigen uit de praktijk bij te laten praten over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Praktische informatie:
Donderdag 1 oktober
Hotel Vossenberg te Vierhouten
Ontvangst 13.30 uur met koffie en thee
Afsluiting rond 17.30 uur.

Deelname is gratis inclusief hapjes en drankjes.

Gastsprekers

Henriette Gerlsma is directeur van Scarabee. Hét adviesbureau voor on- en offline marketing met uitgebreide kennis op Social Media gebied specifiek voor de recreatiebranche.

In uw regio is één van haar klanten Villapark de Hondsrug, een luxe vakantiepark met volop aandacht voor rust en natuur te Exloo. Henriette vertelt hoe een up to date softwarepakket hen helpt bij de bedrijfsvoering. Klanten kunnen makkelijker reserveren en boeken, en de administratie wordt een stuk eenvoudiger. Daarnaast zijn optimale zicht- en vindbaarheid  onontbeerlijk voor een effectieve exploitatie van uw locatie. En er zijn nog meer voordelen! 


Bert Pezij is directeur van de bekende verhuurwebsite Fijn op Vakantie. Hij laat zien hoe u als verhurende ondernemer kunt reageren op de nieuwe digitale werkelijkheid. Onder andere met de juiste website en software voor het sterk toenemende mobiele gebruik van internet.


Bob van der Plas
is de manager van Reflex Booking. Hij zal een korte demonstratie geven van de mogelijkheden van het online reserveringssysteem voor accommodatieverhuurders. Uiteraard zullen enkele tips & trics met u worden gedeeld.

Wij kijken er naar uit u op 1 oktober te begroeten, u bent van harte uitgenodigd!
Direct inschrijven kan via deze link

Bob van der Plas
Manager Reflex Booking